Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

Kanada
1.3k 181 44.6k 170

Benzer Başlıklar

• TS2023-OWP ile kanada'da (pr) kalıcı oturum alma yolları

Kanada
    74
    0 Oy
    74 İleti
    5k Bakış
    burak 7B
    en son açıklanan puan 23 HAZIRAN 2026 Canadian Experience Class -CEC kategorisi puanı 516 bu puana ulaşan çevremde bildigim tanıdıgım yok. Birçoğu zaten terk etti kanadayı geri döndüler. Çok yüksek puanlar acıklanıyor.
  • TS2023 ile Alınan Çalışma İzninin Schengen Vize Sürecine Etkisi

Kanada
    4
    0 Oy
    4 İleti
    351 Bakış
    PicassoP
    @mr-brad Gene aynı standart şekilde schengen vize başvurusu olur sadece referans olarak work permit belgenide evraklara eklersin yararlı olur elbette. Kanada içindende schengen vize başvurusu yapılıyor
  • Çocuklar için Kanada vizesi başvurusu

Kanada kanada
    3
    0 Oy
    3 İleti
    428 Bakış
    simurg9492S
    Ben sifirdan basvurdum... Esim bahsettigim sure icinde gitme firsati olmadi... Sizin konuyu da bilemiyorum. Yine internetten basvuruyorsunuz ancak kesin veriip vermedikleri konusunda emin degilim
  • Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa)

Taşındı Kanada
    93
    1
    5 Oy
    93 İleti
    18k Bakış
    serkanistS
    @P-EDUCATİONTEACHER şuan bir bilgim yok dotum elçiliğe bir mail atsan hemen cevap verirler inan .... usa vizesi olanlara veriyorlardır selamlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k