DV2024 Sohbet Odası
-
@misha90 bu gece saat 23:00 e kadar geldi geldi gelmedi boş geçmiş olur artık
-
Birileri artık şu foruma sonunda mülakat mailim geldi vs. yazabilir miiiiii
-
@aysegl12345 DoS’u aradım ve decision tree kullandıklarını söylediler
-
Mail geldiiii :) diğer grubu çok meşgul etmek istemiyorum. burası sohbet olduğu için daha serbest geliyor. durum Ankara yazıyor ama mailde herhangi bir bilgi yok. tarih de yok.
Tarih bu istenen belgelerin olduğu mail ile mi gelecek? Daha önce bu maili hiç almadık, ne yapmamız gerekiyor şu anda :)
-
@semihistanbul Tebrikler diger konuda cevaplamistim buradan da cevaplamis olayim. Mail geldikten 1-2 saat sonra cekilisi kazandiginizi ogrendiginiz sayfadan mulakat bilgilerini gorebileceksiniz ( Anca guncelleniyor bu her dagitimda boyle maalesef) Mulakatta istenen belgeleri zaten biliyorsunuzdur , konu basliginin ilk iletisinde de mevcut. Mulakat hatirlatmasi icin mail mulakatinizdan 7-10 gun once geliyor ortalama olarak fakat bazen gelmeyen talihliler oluyor bunu onemsememek ve mulakat tarih ve saatinizde konsoloslukta bulunmaniz gerekmekte. Tebrikler tekrardan umarim bekleyis icerisinde olan tum talihlilerin mulakat aldigi bir yil olur.
-
Bu ileti silindi! -
Bize gelen giden bir şey yok malesef
-
@achillesoag Çok teşekkürler. Heyecan büyük. Gelmeden önce ne kadar okusak da o mailin geldiği ilk anlar, akıl baştan gidiyor. Aynen tarihi öğrendim. Bundan sonraki işlemimiz, mail atıp dosyamızı açtırmak ve temmuz ayında doğan kızımızı kendi bilgilerimize eklemek olacak.
-
@ahmetyorulmaz öyleyse çok az dağıtım oldu bu ay 😓 boş geçmiş gibi birşey
-
Sene başından beri aylık verilen mülakatlardaki Cn numaraları çok az ilerledi. Son 3 ay ortalaması 700 cn atlayarak mülakat verildi. Bu hızla giderse 8.500 Cn i ya görür ya görmez. Umarım kalan aylarda hızlanma olur, isteyen herkes bu süreci mutlu şekilde sonlandırır.
-
9000lerde olan arkadaşlar bize gelmeyecek gibi bir his var içimde, çok yavaş ilerliyorlar…
-
@Cumutey Hocam geçen sene de mayıs ayında en son mülakata giren case number 5900 civarı sanırsam. Haziran ayında case number 6900 civarına kadar gelmiş. Temmuz ayında ise 10200 civarına kadar mülakat dağıtmışlar. Amerikan konsolosluğumuzun işleyişi bu şekilde sanırsam. Haziran ayından itibaren süreci hızlandırıyorlar. Ben bu senede haziaran, temmuz ve ağustos aylarında mülakat hızlarını artıracaklarını ve daha fazla kişiye mülakat vereceklerini düşünüyorum. Umarım hızlanırlar ve hepimiz mutlu bir şekilde mülakatlarımızı alırız:)
-
Merhaba dostlar, ben de ceac datasina baktim simdi. Soyle bir sey dikkatimi cekti bu sene dv mulkati veren avrupadaki konsolosluklar eu7000 in uzerindeki numaralara çoktan gelmisler hatta cok uzerindeler. Ancak su anda intransit durumunda olan ve eu4000-eu7000 arasi 165 cs var. Bunlar ne olaki, üstadlar yorum yapacaktir şimdiden tesekkur ederim 👍
-
Herkese selamlar, bir greencard sezonu daha açılıyor, sanırım 2024 den henüz randevu alan yok, umarım randevu bekleyen herkese bir an önce randevuları gelir. Benim şöyle bir düşüncem var, yıllardır hem forum takipçisi hem de sizler gibi hersene çekilişi heyecanla bekleyen biri olarak, randevu dağıtım süreci özellikle sona yaklaştıkça, çekilişi kazananlar için stresli bir süreç başlıyor, bu aşamada sizlerle şöyle bir bilgi paylasmak istiyorum, benim Endonezya'da faaliyet gösteren bir şirketim var, eğer Jakarta dan vize randevusu almak için, oturum izni ihtiyacınız olur ise, kendi şirketim üzerinden 4 ile 6 hafta arasında (bazen daha da kısa sürede) oturum izni çıkartabilirim, bu konu aslında yeni aklıma geldi, yani üzerinde çok ayrıntılı düşünmedim, eğer iş görecek ise konuyu daha ayrıntılı araştırıp (prosedür vb) buradan size bilgi verebilirim, umarım hepimizin hayalleri bir gün gerçek olur...
-
@furkansn Umarım :/
-
@mustafa_27 Keşke toplu mülakat verilse de Aktif olan Cn lerin hepsi mülakat alsa, umarım dediğiniz gibi olur, her senenin dinamiği farklı olduğu için ortalama hızları ilettim, İnşallah sonraki mülakat dağıtımlarında çok daha fazla cn mülakat alır, gitmek isteyen herkes inşallah mülakat ve vize alır.
-
@yusufalak @misha90 nöbet başlasın çarşamba akşamı saat 23 14 te yağdır mevlam su
-
@salih-atilla Ne diyosunuz olabilir mi? :) Bu ay daha çok mail geleceği yönünde umutluydum. Zayıf ihtimalde olsa hala bekliyorum.
-
Çok heyecanlı ve bir o kadarda endişeliyim. Umarım yaza kalmadan bu aylarda da bol bol mülakat dağıtılır ve herkes mülakata çağrılır. Çok heyecanlı stresli ve sabır gerektiren bir süreç. İnşallah tüm bunlara değer ve süreci mutlu bir şekilde sonlandırırız.
-
@MuratA-0 mülakatlar tek güne verildi son 3 ay iki güne verilmişti heyecan güzeldir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum