DV2025 Sohbet Odası
-
@siraysessiz Et tüketmedikleri için bol bol mercimek tüketiyorlar, o kadar çok mercimekle yapılan tarifleri var ki nasıl buldular bu kadar tarifi bilmiyorum full mercimek-bulgur yiyorlar. Aslında mercimek ve bulgur sağlıklı mı sağlıklı ama onları kızarttıkları yağlar muhtemelen burger king çıkması felan :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@siraysessiz Et tüketmedikleri için bol bol mercimek tüketiyorlar, o kadar çok mercimekle yapılan tarifleri var ki nasıl buldular bu kadar tarifi bilmiyorum full mercimek-bulgur yiyorlar. Aslında mercimek ve bulgur sağlıklı mı sağlıklı ama onları kızarttıkları yağlar muhtemelen burger king çıkması felan :)
Keşke burger king çikmasi olsa. bildigin makina yagi :D
-
@gtx295 Valla hocam bu yaşıma kadar geldim, ömrüm boyunca çok çok mutlu olduğun bir an var mı deseniz inan hatırlamıyorum o kadar uzağım valla mutluluğa ve huzura :) Kimisi mezuniyet partisinde mutlu olur bende parti yoktu covid yüzünden, kimisi evlilik gününde mutlu olur ben henüz bekarım, kimisi de işte gc kazanınca mutlu oluyor geçen sene kazanamadım. O yüzden artık merkürden rica ediyorum biraz yüzünü dönse biraz şans yağsa gökten ben de nasiplensem :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Valla hocam bu yaşıma kadar geldim, ömrüm boyunca çok çok mutlu olduğun bir an var mı deseniz inan hatırlamıyorum o kadar uzağım valla mutluluğa ve huzura :) Kimisi mezuniyet partisinde mutlu olur bende parti yoktu covid yüzünden, kimisi evlilik gününde mutlu olur ben henüz bekarım, kimisi de işte gc kazanınca mutlu oluyor geçen sene kazanamadım. O yüzden artık merkürden rica ediyorum biraz yüzünü dönse biraz şans yağsa gökten ben de nasiplensem :)
Ufak şeylerden de insan mutlu olabilir. Ben genelde kendime alişveriş yaptigimda mutlu oluyordum. Tabi aylik 2000 dolari buluyordu yaptigim alişveriş :) Şimdi yavaş yavaş o heves de gidiyor. Kiz arkadaş konusu çok karişik genelde para için sevilince insan malesef gerçek aşki bulamiyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
Birde evli olup mutlu olan görmedim. Evlilikler genelde maddiyat ile alakali oluyor... Evlilik te salla gitsin modundayim. Şans konusu ise açikcasi insan her konuda olmasada bazi konularda kendi şansini kendisi yaratmali diye düşünüyorum. :)
-
-
@gtx295 Bende alışveriş yapınca mutlu oluyorum genelde ama ben az harcıyorum. Evli olup mutlu olanlar da var illaki ama bu sayı çok az. Bizim ülkemizde bile evlenen 3 kişiden 1 i boşanıyorsa bu kadar baskıya rağmen gerisini siz düşünün. Birde yeni nesil kredi bataklığı içerisinde sürükleniyor, evlilikleri yürümüyor çocuk yapıyorlar yürüsün felan diye tam bir kaos ortamı :) Memlekette mutlu insan kalmadı vallahi. Bu arada küçük mutluluklar demişken hazır kahvelerden bile mutlu olan bir insanım ama ben bile bu haldeysem gerisini siz düşünün :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Florida ya yerleşmeye giderken Reis I de yanıma alicam. 😂
-
@Emre-Kurtulmuş peki emekli maaşımı Bank Of America ya geçirebilirmiyim promosyon da varsa ohhh misss :))
-
@newbie97 Geçenlerde yeşil mercimekten anne köftesi yaptım 10 numara oldu aynı et gibi
-
Bu ileti silindi! -
@newbie97 Herkes butcesine gore alisveris yapiyor :) Acikcasi evli olup mutlu olan bana kalirsa genelde cicim aylarinda oluyor. Onun disinda genelde mutluyum diyen gormedim. Bircok yabanci insanlada konusuyorum onlarda aynisini diyor. Yani sadece tr bazinda degil. Aileler zaten anlasamayan bir insanla neden yuvan yikilmasin diyip zorlarlar bunuda anlamiyorum. Bir insanla olmayinca olmuyor malesef.
Yeni nesil evet kredi bataginda malesef. Herseyi elde etmek icin kredi ile aliyorlar. Evlenip herseyi kredi ile alip borc bataginda yuzuyorlar. Sonrasi malum kavgalar stresler basliyor. Bu yuzden evlenirsem borcum olmamasi icin cabaliyorum. Ama %98 ihtimal bekar kalirim :) -
@gtx295 Hocam yalnız biz beyaz olarak adlandırılmıyoruz :D İngilizler, Fransızlar, Hollandalılar, Belçikalılar, Almanlar, İrlandalılar, İskoçlar, Galliler ve İskandinavlılar bu kategoride adlandırılıyor. Bizim Türk'ler kendini beyaz sanıyor sadece :D
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Hocam yalnız biz beyaz olarak adlandırılmıyoruz :D İngilizler, Fransızlar, Hollandalılar, Belçikalılar, Almanlar, İrlandalılar, İskoçlar, Galliler ve İskandinavlılar bu kategoride adlandırılıyor. Bizim Türk'ler kendini beyaz sanıyor sadece :D
Kendi acimdan konusursam benim bir yanim ermeni :)
-
@gtx295 Oradan da beyaz kurtarmıyor :D Şaka bir yana zaten demek istediğinizi anladım ve haklısınız. Hindistan, pakistan gibi yerlerde insanların belirli bir ten rengi var ve onlardan farklı gözüktüğünde yaşanılası olayını geçtim gezilesi bir yanı dahi kalmıyor oraların
-
@Atlantis00 Onlarında nasıl bir ten rengi varsa değişik.
-
@aysegl12345 dediğim gibi fotoğrafı bence sistem algılamıyor en basit örneği de verdim geçen sayfada arkadaşınızın yöntemi çalışırsa söyleyin biz de yapalım :D
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Oradan da beyaz kurtarmıyor :D Şaka bir yana zaten demek istediğinizi anladım ve haklısınız. Hindistan, pakistan gibi yerlerde insanların belirli bir ten rengi var ve onlardan farklı gözüktüğünde yaşanılası olayını geçtim gezilesi bir yanı dahi kalmıyor oraların
Bu yüzden kesinlikle oralarda kalmam. Mülteciler bile hep bu ülkelere gidiyor hindistan yolunda ölmeyi göze alan mülteciyi görmedim hiç :)
-
@Ufuk-Sener ben kırmızı mercimeği suda bekletip çekip üstüne un ekleyip tavada kızartıyorum oda güzel oluyor ama yeşil mercimekle hiç denemedim onu da deneyeceğim yakında
-
@gtx295 Benim aile içerisinden örnek vereyim halalarım evli ve çocuklu ama eşlerine bana kalırsa yaşlanınca bize baksın diye katlanıyorlar çünkü iki taraftan biri hasta olunca bakacak biri lazım oluyor. Teyze taraflarımdan da biri boşanmış, öbürünün kocası eve gelmiyor, öbürünün de yatakları kocasıyla yıllardır ayrı. Artık monotonlaşmış çoğu ayrıca para için beraber olanlar da daha zengin yada varlıklı birini bulunca eş değiştirirler muhtemelen.
Ülkede hiçbir şey göründüğü gibi değil aşiret düğünlerine bakıyorsunuz kilolarca altın takılıyor ama kimse bilmiyor o altınları aşiret alıyor yine, evli çifte pek bir şey kalmıyor :)
-
@newbie97 Aileler zaten çocuklar için birbirlerine "katlanmak" zorunda kaliyorlar. Bu yüzden aile büyükleri çocuk olursa boşanmaktan vazgeçerler diye uğraşmalari bu sebepten :)
Beni strese sokup moralimi bozacak birisi ile evlenmektense bekar kalmak daha mantikli insan için stres en büyük düşman malesef.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
64
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum