Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar eyt den emekli olduktan sonra Amerikaya gittiğimizde emekli maaşımızı Amerikadaki ATM lerden withdraw money işlemi yapabilirmiyiz. ?? :))

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@EasternStar Ben artık gezme videolarını izleye izleye soğudum bazı gelişmemiş ülkelerden, mesela hindistana felan gitsem aç kalırım muhtemelen, o kadar çok bulaşıcı hastalık var ki verem, hepatit felan kapmaya değmez kesinlikle

Hindistan aslinda bölge bölge. Bir bölgesi zenginler için bir başka bölgesi çok kötü pislik içerisinde yaşiyor. Mesela çok fazla paran olsa bile gidilmiyecek ülkelerde mevcut. Ara sokaklarda sürekli silah sesleri seni soymak isteyen arkandan plan kuranlar. Yahu pakistan gibi ülkelerde arkandan takip edip erkek adama bile t** etmeye çalişan tipler var. şimdi gel bu ülkelerde paran varken yaşa 🙂

• @Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Arkadaşlar eyt den emekli olduktan sonra Amerikaya gittiğimizde emekli maaşımızı Amerikadaki ATM lerden withdraw money işlemi yapabilirmiyiz. ?? :))

Evet yapabilirsin. 🙂

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Birde en şaşırdığım mevzulardan birisi mesela moğolistanda adamlar adı sanı duyulmamış çinli motosikletleri ıssız yerlerde saatlerce kullanıyorlar motorlara hiçbir şey olmuyor, zaten bozulsa o motor o arazide adam ölür ıssızlığın ortası yani. Ama bizim ülkede motosikletler düz asfalt yolda bozuluyor hemde sürekli. Bunun izahını çözemedim ben henüz 🙂

Aynısı arabalar için de geçerli. Adamlar 400 bin km de eski araçları acımadan çöle sürüyor, bizim memlekette 400 bindeki araçlar ortadan kaynaklanmış felan oluyor 🙂

@gtx295 Birde en şaşırdığım mevzulardan birisi mesela moğolistanda adamlar adı sanı duyulmamış çinli motosikletleri ıssız yerlerde saatlerce kullanıyorlar motorlara hiçbir şey olmuyor, zaten bozulsa o motor o arazide adam ölür ıssızlığın ortası yani. Ama bizim ülkede motosikletler düz asfalt yolda bozuluyor hemde sürekli. Bunun izahını çözemedim ben henüz 🙂

Aynısı arabalar için de geçerli. Adamlar 400 bin km de eski araçları acımadan çöle sürüyor, bizim memlekette 400 bindeki araçlar ortadan kaynaklanmış felan oluyor 🙂

bilmiyorum ama belkide fakirlikten artik tamir etmeyi ögrenmişlerdir. 🙂

Ama ben şunu ögrendim. Her ülkede kesinlikle yaşanmaz özellikle beyaz san 🙂 Bu yüzden kafamda hep belirli ülkeler var. Tabi ilk durak malum yer 🙂 )))

• ⭐⭐

@newbie97 Hindistan, Pakistan, Bangladeş gibi yoğun nüfuslu ülkeler hakkında dediklerinize katılıyorum. Ben imkan olsa da Zanzibar'a gitsem diye düünüyordum, ihtiyaç duyduğum bütçeyi elde edemedim; ama bakalım ileride hayat ne gösterir acaba.

GC için şöyle güzel bir numara gelse, dosyamı Bahamalar'a taşısam, hem gidip tatil yapsam hem de vizemi alsam, sonra da Cruise gemisi ile Miami'ye dönsem gibi bir fantezim var.

• ⭐⭐⭐

@gtx295 En iyisi paran olacak, bir ada alıp içine ev yaptıracaksın yada ıssız bir adaya çöküp evini kendin yapacaksın. Kafamı sola çeviriyorum dağ, sağa çeviriyorum duvar böyle yerlerde yaşamaktansa bir kumsalda yengeçlerle beraber uyanmayı tercih ederim 🙂

Bu arada arada sırada bu kanalı izliyorum, muazzam bir doğası var tam da aradığım böyle bir yer işte 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Ufuk-Sener çalıştığınız bankaya göre değişir. Mesela pttden alıyorsanız emekli maaşınızı pttcardın burdaki atmlerde işleme olanak verdiğini sanmıyorum 😂

• @newbie97 gençliğimde hindistana gitmiş biri olarak söyleyebilirim ki hemde ne aç kalıyorsunuz meyve yemekten artık gına gelmişti bana 🫠🫠🫠

• @newbie97

Ne kadar paran olduguna bagli 🙂 Mutlu oluyor ise bir insan nerede yaşadiği önemli değil. Yengeçlerle bile kanka olursun 🙂 )))

• ⭐⭐⭐

@siraysessiz Et tüketmedikleri için bol bol mercimek tüketiyorlar, o kadar çok mercimekle yapılan tarifleri var ki nasıl buldular bu kadar tarifi bilmiyorum full mercimek-bulgur yiyorlar. Aslında mercimek ve bulgur sağlıklı mı sağlıklı ama onları kızarttıkları yağlar muhtemelen burger king çıkması felan 🙂

@siraysessiz Et tüketmedikleri için bol bol mercimek tüketiyorlar, o kadar çok mercimekle yapılan tarifleri var ki nasıl buldular bu kadar tarifi bilmiyorum full mercimek-bulgur yiyorlar. Aslında mercimek ve bulgur sağlıklı mı sağlıklı ama onları kızarttıkları yağlar muhtemelen burger king çıkması felan 🙂

Keşke burger king çikmasi olsa. bildigin makina yagi 😃

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Valla hocam bu yaşıma kadar geldim, ömrüm boyunca çok çok mutlu olduğun bir an var mı deseniz inan hatırlamıyorum o kadar uzağım valla mutluluğa ve huzura 🙂 Kimisi mezuniyet partisinde mutlu olur bende parti yoktu covid yüzünden, kimisi evlilik gününde mutlu olur ben henüz bekarım, kimisi de işte gc kazanınca mutlu oluyor geçen sene kazanamadım. O yüzden artık merkürden rica ediyorum biraz yüzünü dönse biraz şans yağsa gökten ben de nasiplensem 🙂

@gtx295 Valla hocam bu yaşıma kadar geldim, ömrüm boyunca çok çok mutlu olduğun bir an var mı deseniz inan hatırlamıyorum o kadar uzağım valla mutluluğa ve huzura 🙂 Kimisi mezuniyet partisinde mutlu olur bende parti yoktu covid yüzünden, kimisi evlilik gününde mutlu olur ben henüz bekarım, kimisi de işte gc kazanınca mutlu oluyor geçen sene kazanamadım. O yüzden artık merkürden rica ediyorum biraz yüzünü dönse biraz şans yağsa gökten ben de nasiplensem 🙂

Ufak şeylerden de insan mutlu olabilir. Ben genelde kendime alişveriş yaptigimda mutlu oluyordum. Tabi aylik 2000 dolari buluyordu yaptigim alişveriş 🙂 Şimdi yavaş yavaş o heves de gidiyor. Kiz arkadaş konusu çok karişik genelde para için sevilince insan malesef gerçek aşki bulamiyor 😁

Birde evli olup mutlu olan görmedim. Evlilikler genelde maddiyat ile alakali oluyor... Evlilik te salla gitsin modundayim. Şans konusu ise açikcasi insan her konuda olmasada bazi konularda kendi şansini kendisi yaratmali diye düşünüyorum. 🙂

• Yasaklı

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Bende alışveriş yapınca mutlu oluyorum genelde ama ben az harcıyorum. Evli olup mutlu olanlar da var illaki ama bu sayı çok az. Bizim ülkemizde bile evlenen 3 kişiden 1 i boşanıyorsa bu kadar baskıya rağmen gerisini siz düşünün. Birde yeni nesil kredi bataklığı içerisinde sürükleniyor, evlilikleri yürümüyor çocuk yapıyorlar yürüsün felan diye tam bir kaos ortamı 🙂 Memlekette mutlu insan kalmadı vallahi. Bu arada küçük mutluluklar demişken hazır kahvelerden bile mutlu olan bir insanım ama ben bile bu haldeysem gerisini siz düşünün 😁

• Yasaklı

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Florida ya yerleşmeye giderken Reis I de yanıma alicam. 😂

• @Emre-Kurtulmuş peki emekli maaşımı Bank Of America ya geçirebilirmiyim promosyon da varsa ohhh misss :))

• @newbie97 Geçenlerde yeşil mercimekten anne köftesi yaptım 10 numara oldu aynı et gibi

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |