ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@chemistontheroad evet premium processing kullandım. dosyam sağlamdı.
-
@Rdem09 Selam, benim anladığım yeni başvurular için, zaten o yıl içerisinde verebileceği vizeyi baştan dağıtıyor, yani bizler interviea gelenler veyahut NVC welcome letterla işlemlerine başlayanlara verilen ANK kodu o vizeyi temsil ediyor. Ben öyle anlıyorum.
-
Bu ileti silindi!
-
Bizde dosyamızı 1-2 hafta önce göndermiştik. Bu durumda Ekim 2024 e kadar DS260 doldurmadan bekleyeceğiz, I140 onayımız gelse bile.
Bu tarihten önce vize görüşmesi beklemiyorduk ama durum kötüye gitmez umarım.
-
@chemistontheroad Sizin pd niz ne zaman?
-
@Hilal-2 çok teşekkürler yorum için. Umarım diğer arkadaşlar için Ekime kadar bekleme olmaz, hızlanma olur.
-
@Rdem09 tabi inşallah hepimiz için uzun olmayan ve hayırlı bir şekilde olur.
-
@justmansam merhaba, ben yanlış mı düşünüyorum şimdi dikkat ettim zizin günlerinize PD yi gördüm, size interview önceden gelmiş olması gerekmiyor muydu?
-
@justmansam tamam şimdi dikkat ettim DQ tarihiniz. PD yi current ı belirlemek için kullanıyor DQ yu ise öncelik sırası için kullanıyor interview da.:)
-
@meli Henüz PD almadı bizim dosyamız. 2 hafta önce USCIS'e ulaştı. Sanırım 1 ayı buluyor.
Bu konuyu sormak için bakmıştım foruma şuan, daha önceki başvuruların ne kadar sürüyor diye ama sizin durumunuz ilgimi çekti. -
@chemistontheroad maalesef ilk bana mı geldi bu mail anlamadım. Belki kota doldu belki de bundan sonra uyarı niteliğinde herkese gelecek. Çünkü aldığınız onay ile herhangi bir aksiyon almayın, ev satmayın işinizden ayrılmayın falan yazmış 🙂 bizden haber bekleyin diyor .
-
@meli ünkü aldığınız onay ile herhangi bir aksiyon almayın, ev satmayın işinizden ayrılmayın falan yazmış 🙂 bizden haber bekleyin diyor bu standart herkese yazıyor.
-
Bu ileti silindi!
-
@Hilal-2 günün en güzel mesajı oldu. Teşekkür ederim. Herkese gelip gelmediğini merak ediyordum .
-
-
@u2rem
1 hafta mı sadece :) -
@u2rem kötü oldu bu
Aradan bir ay geçti ama tarih sadece bir hafta ilerledi. Bu backlog demek bir anlamda. Umarım 2. Çeyrekte dişe dokunur şekilde ilerler -
@u2rem aman allahim bu ne.... tum predictionlar yanildi. Hepsi 3-4 hafta atacak diyordu. Ben her ay kosa kosa bakmayacagim bundan boyle, arada bakayim surpriz olsun.
-
August 2023-March 2024 arasında Final action date için ilerleme patterni:
+3 mo, +1wweek, +1 week, 0 week, +4mo, +1week,+1week, ?
April veya May için ilerleme olması beklenir bu durumda.
-
@Rdem09 benim de soyle ongorum var. Christmas ve Easter oncesi ay-bazinda ilerleme olur, kayda deger. Hadi bakalim....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum