TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
-
@alexandar sadece dil seviyesi demedimki. fransizca yeterliligine ulasan birinin pr almama ihtimali cok dusuk demiştim. diğer değişkenleri elde etmek quebec te daha kolay.
-
@Ahmert71 merhaba, posta geldi mi? geldiyse ne zaman geldi? simdiden tesekkur ederim.
-
@bkromr merhaba, posta geldi mi? geldiyse ne zaman geldi? simdiden tesekkur ederim.
-
@Ahmet-Gümüş her sahip olunan özelliğin karşılığına gelen puan belli. Hazır olarak zaten şablon halinde resmi kaynakta var. Hangi özelliğiniz varsa ona göre puan hesaplamasını anında göruyorsunuz zaten. Daha önceleride çok kereler konusu bahsedildi. Yaşınızdan eğitim seviyeniz ve dil bilginize göre elde edilecek puan değişkenlik gösteriyor. Yaş en büyük avantaj yüksek puan almada sonra iş tecrübeleri, eğitimleriniz gibi farklı aşamalar var. Açıklanan pr davet puanları son zamanlarda bayağı yüksek yani bu yüksek puanlara ulaşmak kolay değil. Normal standart özellikler yeterli gelmiyor artık bu yüksek puanları elde edebilmek için. Ara sıra nadiren açıklanan düşük puanlar oluyor ama onlar her zaman değil. Ve belli özelliklerde oluyor.
-
Owp onay bekleyen var mi benden başka? Benim basvuru 31 aralik hala sonuç yok
-
@Yusuf-4 başvurunun durumunu arayıp sormanda fayda var. statü ataması yapılmamışsa boşuna bekliyor olabilirsin. çok zaman geçti çünkü.
1-888-242-2100 arama yaparken dosya başvuru ve uci numaranı isteyebilir hazır edersin.
-
@Ahmet-Gümüş Benim basvuru da 31 aralik hala sonuç yok. 1 hafta once telefon ile aradim, ve expedite edilmesi icin msj attigini soyledi. Ama halen sonuc yok
-
Merhaba arkadaşlar; İrep Çakır Voice of Canada Youtube kanalı sahibi çoğumuz tanıyordur. En son yayınında Kanadadaki Türk Federasyonunun , TS2023 ile calisma izni alan veya alamayan, beklemede olanlar için bu formu doldurmamızı rica ediyorlar. Bu veri tabani ile ucretsiz egitim, saglik hizmeti, is bulma, 3 yil sonrasındaki haklarımız konusunda sayımızla hükümetle görüşmeler yapılacağını ve haklar konusunda savunulacağından bahsettiler. Çok zamanınızı almayacak kadar kısa bir form. Zaman ayırmanızı rica ediyorum🙏🏻 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOy5uokMDsv_OFgiSSmiuQyVoOcjE4D0Hzlz9clxOHs_mlJQ/viewform
-
@Seda-Uysal-Avcı çalışmaların başarılı olmasını diliyorum
-
@alexandar Tamamen aileme bağlı. İkizlerim liseyi kanadada okumak isterse o zaman değerlendireceğim.
-
Merhaba arkadaşlar İstanbul-Toronto direkt uçuşu olan var mı acaba? Uçuş gönüllüsü arıyorum. Ya da güvenilir bir pet kargo var mı bildiğiniz bana yardımcı olabilir misiniz?
-
@Fatih-Erol SIN numarası online alınıyor. Online basvuru yeterli sin numarası almak icin herhangi bir service canada ofisine gitmeden online olarak sin number alınıyor.
-
@Ahmet-Gümüş SIN number alındıktan sonra banka hesabı online olarak açılıyor mu ? Yoksa banka subesine gitmek şart mı ? Bilginiz var mı bu konu ile ilgili. SIN number online alınıyor onu biliyoruz ama banka hesabı nasıl ?
-
Merhaba önümüzdeki günlerde İstanbul-Toronto uçuşu olan var mı?
-
@alexandar Bankada hesap açtırmak için SIN e ihtiyacınız yok. Turist vizesiyle Montreal e geldiğimiz günün ertesisi TD bank tan 1 saat içinde açtırdık ve kartlarımızı aldık.
-
@Seda-Uysal-Avcı Bankaya gitmeden online olarak uzaktan hesap acabiliyormuyuz peki ? SIN number ve work permit elbette var
-
@alexandar sanal bankalardan açarsınız ama fiziki bir banka için başvuru oluşturabilirsiniz sonrasında mutlaka appointment tarihi vereceklerdir
-
@Seda-Uysal-Avcı farkı nedir ? her ikisinde neticede bir bank account verilmiyor mu ?
Banka hesabı açmak için mutlaka pasaport ve work permit / SIN number ile banka şubesine fiziken gitmek gerekiyor mu ?
Yoksa bankanın web sitesinden online olarak bu belgeleri sisteme yukleyerek şubeye gitmeden hesap açabilirmiyiz ?
Sizce hesap açmak için en iyi banka hangisi ? tavsiyeniz ne olur
ROYAL RBC BANK
TD BANK
SCOTIABANK
BANK OF MONTREAL ( BMO )
CIBC BANK
NATIONAL BANK OF CANADA
CANADIAN WEST BANK -
@mrme12 çok uzun sürmüş netice halen çıkmadı mı ?
İlk ts2023 programı açıklandıgında basvuruların neticeleri bu kadar uzun suruyordu ama son zamanlardan ise 10-15 gunde açıklanıyordu. Acaba gene ilk zamanlardaki gibi uzun süreler sonra mı neticeler çıkıyor ? -
@alexandar halen bir cevap cikmadi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum