Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

Kanada
1.3k 181 44.6k 170

Benzer Başlıklar

• TS2023 OWP aldiktan sonra aile ve kariyer icin yapilmasi gerekenler nelerdir?

Kanada
    4
    0 Oy
    4 İleti
    243 Bakış
    lorenZoL
    @bdrhn83 Herşeyden önce sanıyorum kanadaya seyahat etmesi için trv- visitor vize alması gerekir.
  • TS2023 OWP sonrası aile için yapılması gerekenler

Kanada
    26
    0 Oy
    26 İleti
    2k Bakış
    G
    @Jonathan-0 Merhaba ; yapmanız gereken işlemin adı " visitor record" ama çocuğunuz hala yasal statünün içerisinde mi yani çocuğunuz Kanadaya girdikten sonra 6 ay geçti mi . " visitor record" işlemi hala yasal statü içerisindeyken alınıyor diye biliyorum. eğer bu süreyi geçtiyseniz biraz araştırma yapın nasıl ilerlemeniz gerektiği ile ilgili. araştırmalarınızı eğer ingilizce olarak yaparsanız daha detaylı sonuçlar karşınıza çıkacaktır.
  • Aracı Şirket ile Kanada Göçmenliği Başvurusu Yapmak

Kanada kanada vize amerika vizesi
    3
    0 Oy
    3 İleti
    416 Bakış
    XFatihXX
    Çoğu başta 5 10 Euro gibi bir analiz ücreti istiyor. Akabinde 700 Euro'ya yakın para isteyip dolandırıyorlar. Sizinkisi hangi kapsam bilmiyorum :)
  • Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa)

Taşındı Kanada
    93
    1
    5 Oy
    93 İleti
    18k Bakış
    serkanistS
    @P-EDUCATİONTEACHER şuan bir bilgim yok dotum elçiliğe bir mail atsan hemen cevap verirler inan .... usa vizesi olanlara veriyorlardır selamlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k