14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@hayal bir ilerleme olması güzel, şimdiden kolaylıklar diliyorum.
-
@hayal çocuklarınızın yaşı kaç acaba ? Vizenizini ne zaman almıştınız ? Abd ye giriş çıkışınız varmıydı ? Cevap verebilir misiniz ? Tşklr
-
@K-Ran vizemizi 3 ay önce aldık. Amerikaya giriş çıkış yaptıktan sonra çocuklara başvurduk. Yaşları 4 ile 1. Bu arada biz Almanya’dan vizelerimizi aldık Almanya’da yaşadığımız için. Mülakata çağırdılar 1 Mart’a randevu aldık. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@hayal amin,inşallah…
-
@hayal yakın tarihte olduğundan giriş çıkışınızı görmediler muhtemelen, görüşmede gelmeyecek dediyseniz kontrol amaçlı çağırıyorlardır, giriş çıkışınızı gördükten sonra sorun olmaz muhtemelen.
-
@tolgasatir bizim görüşmemizde gelmeyecek demiştik. Bence giriş çıkışı görmüşlerdir zaten bizim vizemizin fotoğrafını gönderdik orada giriş mührü var 6 ay kalış süresini gösteren mühür vurdular. Çağırmalarında bir sorun yok ama ne soru soracaklar bilmiyorum. İnşallah sorunsuz şekilde alırız vizemizi.
-
@hayal ben gittim bu görüşmeye, bana giriş çıkış yapmamışsınız oğlunuz da gelmeyecek demiştiniz ve vizenizi alalı çok olmamış neden başvurdunuz diye sordu, oğlum o ara da ameliyat olmuştu ameliyat belgesi yanımdaydı korkuyor yanımızdan ayrılmak istemiyor bizde bırakmaya korktuk dedik aldı evraklara baktı ilk defa bir evraka baktıklarını gördüm, sonra onayladı.
-
@tolgasatir siz Türkiye’den başvuru yaptınız değil mi. Bizede o tarz bir soru gelebilir o zaman iyi hazırlanmamız gerekiyor
-
Merhaba, 3-4 gün önce bizde cocuklarımız için posta yolu ile basuvurda bulunduk ve evraklarımızı gönderdik. fakat https://ceac.state.gov/ bu adresteki bilgileri girdiğimde "Your search did not return any data." şeklinde bir hata alıyorum. verilerimi getirmiyor. bu bilgileri de sonucta https://ais.usvisa-info.com/ bu adresteki bilgilerden giriyorum. sizce neden olabilir.
Bir de posta yolu ile gönderilen vize ortalama ne kadar sürede geri dönüş oluyor.
-
@Onur-Ercan merhaba 26 ocakta bende evrakları gönderdim, "Your search did not return any data." yazıyor, heralde daha sisteme girilmedi...
-
@Onur-Ercan 3-4 gün çok kısa bir süre.
ilgili evraklar konsolosluğa ulaşacak, ilgili birim onu kontrol edip işleme alacak ve ceac'da sonrasında ulaşacaksınız bilgilere.
önümüzdeki hafta güncelleme alırsınız yoğunluğa göre. -
Merhabalar tekrardan ilgili evraklarım ulastı ve Approved statsunde görünüyor. Bu onaylandı anlamına mı geliyor. Bundan sonra süreç nasıl işleyecekç
-
biz 26 ocakta evrak göndermiştik, bugün vizemiz "issued" olmuş, ve PTT den "Abd konsolosluğundan gönderiniz kabul edildi" diye mesaj geldi. Vizemiz onaylandı mı şimdi?
-
@Onur-Ercan merhaba evet onaylanmış hayırlı olsun 1-2 gün içinde issued olucak sonrada posta mesajı alıcaksınız
-
@sedatoz neden ceac'dan girip bakmıyorsunuz vizenizin durumuna?
-
@gucarslan issued in anlamını sormuştum, zaten ordan baktığım şeyi soruyorum,
-
@sedatoz approved onaylanmış issued ise vizeniz pasaporta basılmış postayla gönderilicek demek.
-
@sedatoz forumdaki ilgili başlıkları kontrol edebilirsiniz;
-
Bu ileti silindi! -
merhabalar, bugün bizede evrakları gönderin diye mail geldi.
-çocuğumuzun pasaportu
-bizim pasaportlarımızın ön sayfaları
-vizelerimizin fotokopileri
-5x5 fotoğraf
-çocuğumuzun nüfus cüzdanının fotokopisi
-ds160 onay sayfasıbunlar dışında atladığımız bir şey var mıdır? şimdiden çok teşekkürler.
mailde şöyle bir şey var;
Tüm vize türlerinde aşağıdaki belgeler gereklidir:
1-ABD seyahatine uygun geçerli pasaport. Pasaportun, ABD’deki kalış süresinin sonundan itibaren en az altı ay süreyle geçerli olması gerekir (ülkeye özgü anlaşmalarla muaf olmadığı sürece).2- En son verilen ABD vizesinin işlenmiş olduğu pasaport (mevcut ise).
3-DS-160 Göçmen Olmayan Vize Başvuru Formunun onay sayfası.
4-Bu web sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası.
5-Son 6 ay içinde çekilmiş bir adet 5 x 5 cm (2 x 2 inç) renkli vesikalık fotoğraf. Dışişleri Bakanlığı fotoğraf kurallarıyla ilgili ilave ayrıntıları şu adresten inceleyebilirsiniz: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos.html.
6-Amerika Birleşik Devletleri'ne başka bir amaçla girmedikçe eşlik eden aile üyeleri duruma göre bir evlilik cüzdanı (eş için) ve/veya nüfus cüzdanı (21 yaş altındaki evli olmayan çocuklar için) sunmalıdır.bu yazıda 6. maddedeki gibi 14 yaş altı için, evlilik cüzdanı koymamız gerekiyormu?
ayrıca 4. maddede ne dediğini anlayamadım.şimdiden çok teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum