DV2025 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG Şu an hatırımda değil.
-
Buralar şimdiden cıvıl cıvıl olmaya başlamış 😀
-
Abd tarzı evlerde neden kimse evinin bahçesine sebze meyve ya da dümdüz bi ağaç ekmiyor/dikmiyor? Böyle bir yasak/engelleme mi var? Var mı bu konuda bilgi sahibi olan birileri?
-
@lawyergirl Ona benzer başka bir şey vardı devlete bağlı sanırım birkaç aylığına avrupada bir ülkeye gönderiliyorsun ve orada artık ne iş ise örneğin huzurevinde yemek dağıtmak gibi vasıfsız işleri yapıp birazda para kazanıp dönüyorsun. Gönüllü bir işti ama bu şeyin ismini hatırlayamadım bir türlü yıllar önce duymuştum gençler gidiyordu
-
@newbie97 Youth Europe'dan mı bahsediyorsunuz?
-
@Ping-PONG bu tamamiyle konsolosluğa bağlı dil okuluyla orda bulunmanızı kabul edebilirde etmeyebilirde, oturumunuz olmasına rağmen isterse sadece kendi vatandaşlarıma bakıyorumda diyebilir. Hiç birine bakmayıp gel turist vizesiyle vereyimde diyebilir tabii diğerlerine oranla bu daha küçük bir ihtimal çıkıyor
-
First amendment rights are important 😂
-
Günaydın arkadaşlar ben DV başvururken oğlumun bilgisi fotosunuda ekledim mülakata çağrıldığımızda ve ds260 formunu doldurduğumuzda oğlumunda bilgilerini girecekmiyim teşekkür ederim (DV-2025)
-
-
dosya taşıma olayı bu kadar basit değil. Oturum al ondan sonra konsolosluğa mülakata gir gibi algılıyor herkes bu çok büyük bir hataya neden oluyor. Çünkü hiçbir konsolosluk şu anda kabul etmiyor. Oturum iznin olsa bile sana randevu verecek diye ümit etmeyin. Geçen sene viyana can simidi olmuştu ancak bu sene daha bir kişiye bile geri dönmedi tamam gelebilirsin diye. Oturum izni için kimseye dil kursu aldırtmayın. Ondan dolayı ekim 2024 görmeden konsolosluklar için hiçbir şekilde adım atmayın.
-
Peki AOS garanti mi ABD içinde yasal statüyü bozmadan bulunanlar için?
-
@Ping-PONG aos için en büyük handikap bitene kadar amerikadan dışarıya çıkamıyorsun. Bu süre zarfında nasıl geçineceksin. Bu maddi durumu çözenler zaten aos yapıp çatır çatır amerika da yaşıyorlar. AOS yaparken ret alan kimse yok.
-
@ayvalik10 Sanırım statü değişikliğinin en büyük dezavantajlarından biri bu... İşlemler sonuçlanana kadar epey bi maddi birikim olması gerekiyor.
-
Yeni bir iş gününden herkese günaydın, umarım güzel bir gün olur
-
@Ufuk-Sener evet olurda kazanırsanız ve oğlunuzda sizinle amerikaya yerleşmek istiyorsa onun içinde ds formu dolduracaksınız ve mülakata sizinle gelecek
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim Emre Bey
-
@lawyergirl ortalama ne kadar gidiyor hiç araştırdınız mı ? ben pek ona denk gelmedim
-
@ayvalik10 E tabi öncesinde konsolosluklara mail atıp ne lazım sormak lazım. Oturum lazım diyenlere bir bakmak lazım kimisinin oturumuna online da başvurabiliyor online başvurup 2 gün içerisinde de sonuçlanabiliyor oturum. Konsolosluklar da anladığım kadarıyla kendi iş yükü bitince dışarıdan dosya kabul ediyor bu da son 3-5 aya denk gelir her türlü. Case no 20k üzeri mecbur dosya taşımak durumunda kalıyor genelde gidenler hep oturum istemeyen nadir ülkelere gittikleri için başka yoldan alınan oturumlar geçerli mi kimse bilmiyor
-
@misha90 Muhtemelen dediğiniz evet bir bakayım ben youtube dan
-
@siraysessiz ben de Instagram'da gördüm dilerseniz özelden bahsedebilirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum