Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG İnsan önceliklerini değiştirirse her şeye fırsat bulur. Biz de eşimle orta seviye gelirleri olan bir çiftiz ama bugüne kadar 40 a yakın ülkeye seyahat ettik. Hostellerde kaldık, sırt çantasıyla ekonomik uçak bileti aldık çoğu zaman, havalimanlarinda uyuduk, otostop çektik... Gene de hayatımın en mutlu anları hep yolda olduğum anlardı, insan gerçekten isterse herşeye imkan bulur
-
@debbieLA77 günaydın
ah o sahilde ben de olsaydım 
-
@olcay54 @Müberra-Dikici @EmreKurtulmuş @selamibasaran @hadi-BE @Murat-4 @Ping-PONG Hepinize çok teşekkür ederim verdiğin fikirler ve tavsiyeler için

-
@elektra bu şimdilik bir şarkı belki ama gerçek olacak

-
@ATS16, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@bhdrergvn ABD'ye girişten sonra asıl kazanan ile eşin süreci birbirinden bağımsız ilerliyor ve eş boşanmasından dolayı herhangi bir GC kaybı yaşamıyor diye biliyorum. Eşin pasaportuna basılan vizesinde asıl kazanan ile birlikte veya asıl kazanan ülkeye giriş yaptıktan sonra ABD'ye giriş yapabilir diye ön koşul var. Hangi aşamada boşanabileceğinizi deneyimli forum yöneticileri daha doğru yönlendirir.
“Valid only if Acc/FTJ Spouse"
c. (U) Because a beneficiary may not precede the principal applicant in entering the United States, indicate if the applicant is a beneficiary accompanying or following to join the principal applicant. You should use the IVO drop-down annotation: “Valid only if Acc/FTJ Father/Mother/Spouse.” Annotate the IV for derivative beneficiaries to inform both the applicant and the POE that they cannot precede the principal applicant in entering the United States and their visa is valid only if they accompany or follow-to-join the principal applicant.
tamamdır, teşekkürler.
-
@siraysessiz
️ 8 sekmede 8 ayrı eyaleti izliyordum , Google maps üzerinden tüm Floridayı sokak sokak gezmişimdir , Sadece daha ileri boyuta götürmemek için frenleniyorum malum Hasnotbeenselected dediği an acısı başka oluyor -
@hdemircanusa Ben o tür aktiviteleri, evleri, google üzerinden gezmeleri vs çıktıktan sonraya bırakıyorum ne de olsa inşallah çıkarsa aylarımız olacak ve o aylar bu aktiviteleri yapmadan hayatta geçmez

-
Herkese selam beklemedeyiz iş güç var ama aklım burada unuttuk sanmayın

-
@JesusLord Keşke benim de işim gücüm olsa yada 100 günlük bir tatile felan çıkabilsem. İnsan boş durdukça aklına geliyor şu lanet sayaç

-
@JesusLord günaydın. haftanın son iş günü. biz yine burdayız.
-
Günaydın bir haftanın daha sonuna geldik sonuçların açıklanacağı güne biraz daha yaklaştık günler kısaldıkça sanki zaman daha yavaş akıyor gibi gelmeye başladı.
-
Arka planda “Yaşasın ırkımız, Çin’ e bedel kırkımız” diye şarkı varmış gibi beynim otomatik çalıyor.

-
@PİNG PONG Mevlütcan Kaplan - Teşkiklat Türküsü
Nerden Geldi bir anda aklınıza benımde aklıma soktunuz şuanda 
-
Haftanın son ve artık sıkıcı gelmeye başladığı iş gününden selamlar. Buradaki berbat iş ortamından ayrıldığım ve çekilişi kazandığım ekranı görmenin hayaliyle yaşıyorum. Önemli değil bu sene olmaz başka sene olur diyemiyorum çünkü olmalı olmalı. Artık tahammül edemiyorum. Maaşımın düşük ve geç yatırılmasından, (yeni evlendim diye kapıyı çekip gidemeyeceğimi bilerek), emeğimizin hiçe sayılmasından, hayat pahalılığı, hayal kırıklığı, sosyal yaşamımızın olmamasından, hava kirliliği vsvsvs. İş yerindeki boş zamanlarımı boş muhabbet yaparak değil de dosya taşıma ve diğer gelişmeler için kendimi hazırlayarak geçiriyorum. Hayat benim için bu süreçte akıyor. O gün gelecek biliyorum.
-
Neden Amerika’ ya gitmek istiyorsun diyenlere size demokrasi getirmek için geri dönmek üzere gidiyorum diyesim geliyor.

https://www.instagram.com/reel/C1aGEvaSf_s/?igsh=eDZydjQwNmIxdjYx
-
@mikael imza nasıl düzenleniyor
-
@Mine-İpek, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@mikael imza nasıl düzenleniyor
Kendi isminin üstüne tıkla, sağ üstteki üç noktaya tıkla ve düzenle de.
-
@hasnotben Umarım kazanırsınız.
-
@hasnotben ve buna ek olarak; benim gibi avukat olup maaş bile alamayanlar da dahil...... Benzer kaderi yaşıyoruz
-
@lawyergirl Yazacak çok şey var. Yazıp yazıp siliyorum
Benzer Başlıklar
133
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Liveshopping-Wholesale-Distribution-Direct Import Trade Company on Instagram