eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
Selamlar, Kanada'da yaşayan ve ABD turist vizesine sahip birisi AOS ile mi yoksa Consular Processing ile mi sürece dahil oluyor?
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
4 kisilik aileyiz esim icin eb3 dusunuyoruz maaraf ne olur..birikimimizi verdikten sonra iain iptal olmasi gibi bir durum olur mu..kadronuzda avukat var mi tesekkurler
-
@Mine-İpek Zaten en az 20 bin dolarlık bir masraf çıkacak + gittiğinizde ilk 1-2 ay işe başlamıyorsunuz. Ev kiralama vs. derken 4 kişilik aile için en az 1 milyon lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor ve evet avukatları var.
-
@Atlantis00, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@Mine-İpek Zaten en az 20 bin dolarlık bir masraf çıkacak + gittiğinizde ilk 1-2 ay işe başlamıyorsunuz. Ev kiralama vs. derken 4 kişilik aile için en az 10 milyon lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor ve evet avukatları var.
Hesapta sanırım 1 tane sıfır fazla olmuş :)
Ortalama 1 milyon TL gerekir gibi duruyor bence de. -
@abrakadabra Hemen düzelteyim, teşekkür ederim :)
-
değiyor mu..abd güvenli mi..bizim gazetelerde hergün biri birini kesiyor oralar nasıl..amcam var abd de o hep oradaydı çok güvenli diyor heryer polis vs..fikirleriniz nedir
-
@Mine-İpek koskoca bir devleti güvenli mi diye sorgulamak biraz sonuç alamayacağınız bir soru, neresi güvenli mi mesela bir şehrin x mahallesi güvenliyken y mahallesi güvenli değildir örneğin. Bence amerikaya gidip gitmeme konusunda daha net karar verip ondan sonra hangi şekilde gidebiliriz diye araştırıp işe koyulmaya başlayın, yani yanlış hissetmiş olabilirim fakat sorunuzdan sanki kafanızda amerikaya yerleşmek istediğinizden pek emin değilmişsiniz gibi hissettim daha sonra pişman olmamanız için söylüyorum bunuda
-
@Emre-Kurtulmuş bilinmezlik bi nevi..esim gitti ve asik oldu abdye..bir sorum daha var..alacagimiz greencard eb3 ile 10 yillik mi..sonra ne.olacak
-
@Mine-İpek aldığınız greencardların bir geçerlilik tarihi olur bu çekilişle kazansanızda bu şekildedir. Dilerseniz 5 sene geçtikten sonra vatandaşlığa başvurabilir yada greencardınızı uzatmayı tercih edebilirsiniz vatandaşlık almak istemezseniz
-
Merhaba bir sorum olacak çalışacağımız yerde ev bulma konusunu ne şekilde halledebiliyoruz. Uçaktan indik ve çalışacağımız beldeye girdik o sırada neler yapacağız ya da gitmeden önce uzaktan bir şekilde hallediyor muyuz. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Oda kiralama konusu var, mesela oda kiralayacağımız yeri nasıl ne şekilde buluyoruz.
-
@Emre-Kurtulmuş isteyince greencard sorunsuz uzatilir mı calisiyorsak suc islemediysek vs..
-
@Kuzgun Zillow.com üzerinden gideceğiniz zamana yakın ev bulabilir ve önden iletişime geçebilirsiniz. Gideceğiniz bölgede Türk emlakçı v.s. varsa değerlendirilebilir. Bekarsanız oda kiralamak daha mantıklı. Onu da Craigslist veya Facebook Marketplace'den bulabilirsiniz.
-
@Mine-İpek Zaten 10 yıllık veriliyor. O süreçte aksi bir durumunuz yoksa zaten 5 yılın sonunda vatandaşlık başvurusu yapabiliyorsunuz. İstemezseniz de yine suç v.s. işlemediyseniz 10 yılın sonunda tekrar yeniletebiliyorsunuz.
-
@Riethian Cevap için teşekkür ederim
-
@Mine-İpek
Forumda deneyimleri bulabileceğiniz birçok konu başlığı var.
Nacizane fikrimi ve kendi bakış açımı belirtmem gerekirse,ben kendi ailemede söyledim oraya milyon $'lar kazanmak için gitmiyorum.32 yaşındayım iyi bir mesleğim olmasına rağmen hepimizin bildiği nedenlerden ötürü iş bulma,evlenme,alım gücü gibi en basit yaşam faaliyetlerini bile yerine getiremiyor ve hiçte mutlu değilken en azından bunu denemem gerektiğini söyleyerek ne kadar ciddi olduğumu gösterdim.Şuan bu satırları yazarken bile dışarıdan sesler geliyor burada da rahat uyuyor olduğumuz söylenemez ancak tabi ki orada da bizi melekler beklemiyor.Türk insanının çalışkan olduğunu düşünen biri olarak aynı performansı orada gösteren herhangi birisi bence okul puanı yüksek yada makul oranda iyi bir bölgesinde güvenli bir şekilde yaşayabilecek parayı kazanabileceğini düşünüyorum.
Ben kendimce artıları eksikleri önüme koyup çok derin ve uzun bir şekilde düşündüm.Zaman zaman Almanyayı da düşünüp girişimleri yaptım fakat sonunda Eb3 ile süreci başlatarak Amerikayı seçtim.
En azından bana göre en temel ama çok büyük problemleri yaşamadığım burada düşünmekten uyuyamadığım konularda,orada aklıma bile gelmeyecek olması ve önüme çıkacak potansiyel sorunları göz önünde bulundurarak bunlarla başa çıkmam gerektiğini çünkü dönersem burada çok daha büyük problemlerle mücadele etmem gerektiğini düşünerek bu yola girdim.Çünkü burada ne kadar çabalarsan çabala hiçbir çabanın başarının karşılığını alamadığını görmek insanı fazlasıyla yoruyor.
Şundan eminim ki Amerikalılar gibi tembellik edip umursamaz olursak ancak oranın acı yüzünü çok net bir şekilde görebiliriz diye düşünüyorum.
Dediğim gibi bu tamamen nacizane benim düşüncem kimisine yanlış eksik vs gelebilir ama benim hayatımda olan net ve saf bir şekilde durum bu.
Herkesin ailesi,hayatı,yaşam tarzı,profesyonel alanı gibi bir dizi denklem söz konusu.Beden ve ruh sağlığını kuralın en tepesine koyup sonra artıları eksileri dağıtıp size en iyisi hangi seçim olacağına yine siz karar vermelisiniz.Şahsen ben öyle yaptım.
Evet az bir para değil çoğumuz hayatını buna yatırıyor ama karşılığında belki de aradığımız tek şeyi ' huzuru ' bulabiliriz (bulamayadabiliriz ama iyi düşünüp eylemlerimizi dileklerimizle bir tutmalıyız).
Saygılar.. -
@Riethian, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@Kuzgun Zillow.com üzerinden gideceğiniz zamana yakın ev bulabilir ve önden iletişime geçebilirsiniz. Gideceğiniz bölgede Türk emlakçı v.s. varsa değerlendirilebilir. Bekarsanız oda kiralamak daha mantıklı. Onu da Craigslist veya Facebook Marketplace'den bulabilirsiniz.
Airbnb'de mantıklı yerlerden biri olabilir ama sizin dediğiniz yerleride araştırmak gerek yarın bakacağım.
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
@eb3vize-com kazancımızdan elimize kalan-vergi çıkınca- ne oluyor 1 kişi için teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar. Bilmediğim bir konuyu size danışmak istiyorum. Biz kuzenimle eb-3 vizesine başvurmak istiyoruz ancak bu süreç ne kadar sürüyor bilmiyoruz. Kesin bir tarih verilmediğini biliyorum ancak 2.5-3 sene sürdüğü doğru mudur? Bu süreyi az da olsa erkene çekmenin bir yolu var mıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın.
-
@Niko61 https://youtu.be/YAonXZtx0tU?si=4htaqFZSFRGXAG4s
Bu videoyu baştan sona izleyin süreleri ve tüm bilgileri veriyor. Ortalama 2 - 2.5 yıl sürüyor. -
S serel bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum