DV2019 bekleme odası
-
@crazycells ben telefondan girdim bilgileri. Sadece pcden güncellendiğine eminmisin. Telden açımca google tablolar ile açıyor benim tel dosyayı ve veriyi girebiliyorum. Google tablolar uygulaması olamayanlar belki yapamıyordur telden.
-
Arkadaşlar bu CEAC ne oluyor tam olarak ? neyi kontrol edebiliyorum bir de giriş yaparsam durumumla ilgili sıkınıtı olur mu ?
-
Arkadaslar amerikaya gidecek olanlardan transit vize felan yok isterseniz arastırıp bakın. Sizi kazıklamak için fırsatta bekleyenlere inanmayın elcilik vebsitelerine bakın. Aktarma olarak almanyaya takılmayın. Italya ıspanya hollanda ısvec ızlanda fransa bu ulkeler uzerinden arastırmalarınızı yogunlastırın.. Almanya da herhangi birşey istemiyor fakat acayip güvenlik kontrolu var ve terlersiniz sıkılırsınız hengamede, bezersiniz arab muamelesi görürsünüz
-
@crazycells google drive dosyasında yer alan "KCC'den gelen emailin tarihi" kısmını soruyorum. çok teşekkürler.
-
Arkadaşlar bu aşı olayı nedir. Hangi aşılar yapılıyor. Aşı kartı var ama kabul edilecek mi. Karma ve çocuk felci falan gözüküyor. Sağlık ocaklarında aşılar ücretsiz. Doktora yaptırıp 300 usd niye veriyoruz. Dışarda yaptırıp kart alamıyomuyuz.
-
@crazycells Bugün geldi email KCC'den. 1 Şubat 2019'a Ankara ABD Konsolosluğu'na randevu vermişler.
-
Süper çok sewindim @grslarc
-
Arkadaşlar 10 dk önce biz de KCC maili aldık 1 şubat randevu tarihli..
-
-
@the-black-eagle DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells ben telefondan girdim bilgileri. Sadece pcden güncellendiğine eminmisin. Telden açımca google tablolar ile açıyor benim tel dosyayı ve veriyi girebiliyorum. Google tablolar uygulaması olamayanlar belki yapamıyordur telden.
Evet, aynen dediginiz gibi, google sheets app'i varsa telefondan da yapabilirsiniz.
-
@berkergn13 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar bu CEAC ne oluyor tam olarak ? neyi kontrol edebiliyorum bir de giriş yaparsam durumumla ilgili sıkınıtı olur mu ?
bu siteyi kullanmaniza gerek yok.
-
@destro DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells google drive dosyasında yer alan "KCC'den gelen emailin tarihi" kısmını soruyorum. çok teşekkürler.
Ha, ok.. artik belgelerin bir kismi mulakat oncesi KCC'ye gonderiliyor. Mulakat konusunun ilk iletisine bilgileri eklemistim, bilginize:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
-
@the-black-eagle DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar bu aşı olayı nedir. Hangi aşılar yapılıyor. Aşı kartı var ama kabul edilecek mi. Karma ve çocuk felci falan gözüküyor. Sağlık ocaklarında aşılar ücretsiz. Doktora yaptırıp 300 usd niye veriyoruz. Dışarda yaptırıp kart alamıyomuyuz.
Mulakat deneyimleri konusunu incelemelisiniz.
-
-
@bihterya Bana da 1 saat kadar önce aynı tarihe randevu vermişler. Oysa ben Şubat randevuları kapandı diye biliyordum.
-
@grslarc DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@bihterya Bana da 1 saat kadar önce aynı tarihe randevu vermişler. Oysa ben Şubat randevuları kapandı diye biliyordum.
Normalde de mulakat tarihleri ay sonuna dogru gonderiliyordu.
Kucuk numarali olup, DS260 formunu erken teslim edip, belgeleri KCC'ye gondermis olanlara erkenden email gondermisler, digerlerine de sonradan mulakat tarihi verip bilgilendirmisler gibi gorunuyor.
Ama araya Noel tatilinin girmesi de emaillere ara verilmesine neden olmus olabilir.
-
@the-black-eagle teşekkürler darısı bekleyenlerin başına 🙏🏼
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Teşekkürler, KCC ek döküman talebi ilk bize gelmişti diye hatırlıyorum. Ds-260 formunu da ekim başı submit etmiştik. Şubat 1 e randevu verdiklerine göre de herkesin en geç pazartesi mailleri gelir diye düşünüyorum/umuyorum 🙏🏼
-
@grslarc DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Hayırlı olsun, Türkiye için sanıyorum ayın son haftası veriliyor randevu tarihleri. Diğer ülkeler için (yine EU bölgesi) aralık 19 unda başlamışlar mail göndermeye. Pazartesi çalışıyorlarsa pazartesi dahi gelmeye devam edebilir mailler.
-
@bihterya DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Teşekkürler, KCC ek döküman talebi ilk bize gelmişti diye hatırlıyorum. Ds-260 formunu da ekim başı submit etmiştik. Şubat 1 e randevu verdiklerine göre de herkesin en geç pazartesi mailleri gelir diye düşünüyorum/umuyorum 🙏🏼
Bana 7 subat a randevu verilmis. KCC ile gorustugumde subat randevularinin aralik ayi sonuna kadar verilecegini soylemislerdi. Dolayisiyla pazartesi de randevu verilebilir. Herkese hayirli olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum