Amerika çalışma vizesi sponsor bulma hakkında
-
Merhabalar arkadaşlar Elektrik elektronik teknisyeniyim Amerika'da sponsor firma bulmak istiyorum nasıl bulabilirim bunun hakkında hiç bilmiyorum bunun hakkında bilgisi olan varsa rica etsem yazabilirmisiniz
-
Merhaba benim amerika da bir tanıdığım var abd vatandaşı bende gitmek beni hangi yollarla götürebilir nasıl yardımcı olabilir bilgisi olan lüften yardımcı olsun
-
Arkadaşlar merhaba. Mesleğim grafikerlik. Liseden grafik tasarım alanından mezunum. Şuan yerel bir gazetede grafikerlik yapıyorum, gazete tasarımı yapıyorum. Bunun yanında fotoğrafçılık, video edit, illistratör çizim vs gibi işler yapabiliyorum. 4 5 program bilgisine de hakimim. Bu meslek için en kısa yoldan nasıl sponsor bulabilirim iş ilanlarına bakıyorum fakat geri dönüş olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Umarım herkes istediği hayallere en kısa sürede kavuşur :)
-
@JessePinkman, içinde söyledi: Amerika çalışma vizesi sponsor bulma hakkında
@crazycells, içinde söyledi: Amerika çalışma vizesi sponsor bulma hakkında
Eger isveren sizin ona fayda saglayacagini dusunurse sizi ise almak isteyecektir; ama genelde buradaki en buyuk problem vize ve sponsorluk ucretleri oluyor. Eger sadece isverenin sponsorlugunu isterseniz ve avukat, form ve basvuru ucretlerini kendiniz karsilayacagini belirtirseniz birilerinin size sponsor olma ihtimali ciddi sekilde artacaktir.
Bol sanslar dilerim.
Vize ve sponsorluk ücretleri yaklaşık olarak ne kadar tutmakta
USCIS'e ilk I-129 basvurusu 460 dolar...
Vize ucretleri ise 190 dolar (H, L, O, P ve R vizeleri)...Eger sponsorun 50'den fazla calisani varsa ve bunlarin en az %50'si H ve L vizelerine sahipse o durumda "Border Security Act Fee" denilen 4000 (H) veya 4500(L) dolar daha odeniyor.
Ayrica bunun yanisira "American Competitiveness and Workforce Improvement Act" Fee denilen 1500 veya 750 dolar olan ucret de var... Bu da is yerinin 25'ten fazla mi yoksa az mi calisani olduguna gore degisiyor... Bu bahsettiklerim ve daha fazlasi icin su sayfayi incelemenizi tavsiye ederim:Tum bunlarin yanisira ek olarak 2500 dolar vererek "premium processing" yapabilirsiniz (islemleri hizlandirmak icin) ve tum islemleri avukat ile halledecekseniz (genelde bir hukuk burosuyla islemler hallediliyor) bu da avukatina gore 2000 dolar da tutabilir, 20.000 dolar da...
-
@Yunus-Kılgı, içinde söyledi: Amerika çalışma vizesi sponsor bulma hakkında
Merhabalar arkadaşlar Elektrik elektronik teknisyeniyim Amerika'da sponsor firma bulmak istiyorum nasıl bulabilirim bunun hakkında hiç bilmiyorum bunun hakkında bilgisi olan varsa rica etsem yazabilirmisiniz
Su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/148/amerika-da-i̇ş-arama-süreci-ve-tavsiyeler/
-
@ygz58, içinde söyledi: Amerika çalışma vizesi sponsor bulma hakkında
Merhaba benim amerika da bir tanıdığım var abd vatandaşı bende gitmek beni hangi yollarla götürebilir nasıl yardımcı olabilir bilgisi olan lüften yardımcı olsun
Hangi amacla gitmeyi planliyorsunuz? Basvuracaginiz vize turu basvuru amacina gore degisecek...
-
@Emir-Can-Sungur, içinde söyledi: Amerika çalışma vizesi sponsor bulma hakkında
Arkadaşlar merhaba. Mesleğim grafikerlik. Liseden grafik tasarım alanından mezunum. Şuan yerel bir gazetede grafikerlik yapıyorum, gazete tasarımı yapıyorum. Bunun yanında fotoğrafçılık, video edit, illistratör çizim vs gibi işler yapabiliyorum. 4 5 program bilgisine de hakimim. Bu meslek için en kısa yoldan nasıl sponsor bulabilirim iş ilanlarına bakıyorum fakat geri dönüş olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Umarım herkes istediği hayallere en kısa sürede kavuşur :)
Bol sanslar dilerim. Hic bildigim bir sektor degil maalesef :) ama saniyorum ki bu konuda ABD'deki network'unuzu genisletmeniz lazim. LinkedIn sizin icin ideal bir mecra... LinkedIn profilinizi bahsettiginiz ayrintilarla duzenleyip, "uzaktan calisma"ya izin veren islere odaklanabilirsiniz. Bu sekilde referans kazanabilirseniz daha sonra bunlari kullanip vizeye sponsor olabilecek bir isyerinden kabul ihtimali yukselecektir.
-
Ben b1/b2 vizesi sahibiyim, eğer amerikada bana sponsor olabilecek bir şirket bulabilirsem tüm masraflarımı karşılayıp üstüne para vermeye razıyım, ama bulamadım...
-
@xkira7, içinde söyledi: Amerika çalışma vizesi sponsor bulma hakkında
Ben b1/b2 vizesi sahibiyim, eğer amerikada bana sponsor olabilecek bir şirket bulabilirsem tüm masraflarımı karşılayıp üstüne para vermeye razıyım, ama bulamadım...
Biz de arıyoruz hcam :)) malesef kimse tanımadığını birine sponsor olmak istemez. İstisna vardır belki ama oda bize denk gelmez.
-
Dostlar amerikaya 10 yıllık vize ile gelmeyi düşünüyorum , 6 ay türkiye 6 ay amerika şeklinde olan vize varya , oradayken vize türümü değiştirip orada kalmak istiyorum ama tanıdık yok , gelip iş bulma sürecini nasıl çözebilirim ?
-
merhaba geçen ay dil kursuna başladım kursun kampanyalarından birinde kurs bitiminde 2 haftalık abd de eğitim vardı bende onu seçtim sorum şu ben f1 vizesi ile gidip orda kurs bittikten sonra iş bulup h2b vizesine çevirebilir miyim
-
Merhaba benim Green Card başvurusu onaylandı yani kabul edildi dv260 dosyasını tamamladıktan sonra mülakatı geçersem bana orada iş imkanı yaratabilir misiniz
-
Şöyle bir sponsora bi biz denk gelemeyiz :/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum