Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Abur cubur yemeği durdurmak ister misiniz?

Benzer Başlıklar

• birisi sebebini açıklayabilir mi

Gündem ve Sohbet
    6
    5
    7 Oy
    6 İleti
    429 Bakış
    Manwe6265M
    Burası kendi akrabalarımdan bile daha samimi herkes bi yardım etme gayretinde ve vize onayı alanları görünce yine hep beraber seviniyoruz :)
  • santa barbara olanlar ses verebilir mi

Gündem ve Sohbet
    5
    1 Oy
    5 İleti
    235 Bakış
    yapay-zekaY
    California eyaletinin kuzey ve güney bölgelerinde başlayan orman yangınları büyüyor. Yangınlar nedeniyle yüzlerce kişi evlerini kaybederken binlerce kişi evlerinden tahliye edildi. Önlem olarak kesilen elektrikler yüzünden de yüz binlerce kişi günlerdir elektriksiz https://www.amerikaninsesi.com/a/california-da-yanginlar-buyuyor/5147583.html
  • Uçurum manzaralı öğle yemeği: Dünyanın en sıradışı restoranları

Gündem ve Sohbet
    4
    1 Oy
    4 İleti
    438 Bakış
    BarışB
    [image: 1036685240.jpg] © Ap Photo / Sayyad Azim Kenya’daki Giraffe Manor Otelinin restoranında zürafalar sabah ve akşam yemeklerinde otelin konuklarını düzenli olarak karşılarlar. Kenyanın'nın Langata kentindeki 140 dönüm yerli ormanla çevrili olan otelin sadece 12 lüks süiti bulunmaktadır. [image: 1036685206.jpg] © Depositphotos / Herraez İspanya'daki El Diablo Volkanı'nın hemen dibine kurulmuş olan bu restoranda yemekler volkan ateşiyle pişiriliyor. Kaynak :https://tr.sputniknews.com/foto/201812181036688480-manzara-restoran-lokanta-yemek-lezzet-siradisi/
  • Çok acayipleşmedik mi?

Gündem ve Sohbet
    14
    14 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    A
    @hockeyumpire2 Çok acayipleşmedik mi? içinde söyledi: Dün kurumumuza bir yazı geldi acil olarak secimde görev alan personelin bilgilerini istediler. Görev aldılarsa neden görev istedikleri, istemedilerse neden istemediklerini soruyorlar. ✨ Emanete yasıyoruz. Sonumuz hayr olsun Bu bahsettiğiniz şeyle ilgili twitterda paylaşımlar görmüştüm bugün, hatta inanmadım asparagas olabilir gibi düşünüp geçmiştim, anlayamamıştım hatta geçen seçimde görev alanlarla ilgili soruşturma mı yoksa yeni seçim için kaşla göz arası yapılacak oldu bittiye getirilecek bir hazırlık mı emin olamamıştım, dünya küçük derler ya, onun gibi, şimdi sizin mesajınızı okuyunca teyit etmiş oldum bilginin doğruluğunu.. Gerçekten Allah sonumuzu hayretsin, çok tuhaf bu olan bitenler..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k