DV2025 Sohbet Odası
-
@DeliSorular evet
-
selamlar arkadaşlar, green card başvurusunda mailing adress kısmında couny/province/district yazan kısma ilçe, city/town yazan kısma da il girdim. Sonra öğrendim ki tam tersi girilecekmiş bir sorun olur mu sizce. saygılar
-
@Sharm çok teşekkğr ederim
-
@defne evet doğrudur.
-
@Blacksocks Bu tür olaylardan bahsedince aklıma direk güney amerika bölümü geliyor.Orası daha tehlikeli derlerdi,doğru mu yanlış mı bilmiyorum.Tek bildiğim şey artık duyumlar yerine gezerek kesfetmek istediğim😀
-
@celica Amerika çok farklı bir rüya,umarım günün birinde gidebiliriz...
-
@Blacksocks hocam orada ölme ihtimaliniz daha düşük bence. En basitinden bizim ülkemizde cafede otururken mafya kurşunları arasında kalabilirsiniz, yolda yürürken kafanıza cam düşebilir, düğünde sıkılan kör kurşuna gidebilirsiniz, yada bindiğiniz asansör düşer. En basitinden yani oturduğunuz binada ilk depremle de tahtalı köyü boylayabilirsiniz. Bu durumlara bakılırsa bence orada yaşama olasılığımız daha yüksek
-
Toplam 6 arkadaş başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Başvuru süreci bizim için böylece kapanmış oldu. Hepimiz için hayırlı olsun :)
-
Bu ileti silindi! -
başvuruyu yaptım mayıs 4 de görüşmek üzere
-
Arkadaşlar iyi aksamlar, fotoğraf konusunda bir problemim var 620×620 olarak düzenlenmiş fotoğrafımız. Bu bir problem oluşturur mu? Yeniden düzenlemek mi gerekir 600×600 mü olmak zorunda
-
@canola 600X600 VE 1200X1200 arasında olmalı diyor. Yani bir problem olmaz merak etmeyin
-
Artık son anlara girdik. Umarım gerçekten isteyen kişiler kazanır. Şimdi Mayıs’a kadar uzun bir bekleyiş bizi bekliyor.
-
@HilalÜstün teşekkür ederim
-
GC Başvurusunu karı koca ayrı ayrı mı yapacak? Yoksa tek başvuruda ikisinin bilgisini de istiyorlar
-
Anne babama ayrı ayrı onlardan habersiz basvuru yapıcam :) eski fotograf larını kullansam olurmu? Cocukları 30 yas uzeri. Yinede number of children kısmına adet yazucazmı
-
@likable merhaba
Erkek başvurusunu yapar, eşi olarak karısını ve çocuklarını ekler.
Kadın başvurusunu yapar, eşi olarak kocasını ve çocuklarını ekler.
Bu şekilde erkekte green card çekilişini kazansa, kadın da green card çekilişini kazansa sonuç olarak o aile green card çekilişini kazanmış olur.
Böylece o ailenin green card çekilişini kazanma ihtimali bekar bir kişiye göre iki kat fazladır. -
Bu ileti silindi! -
Silindi.
-
@newbie97 hocam ben araştırmalarım sonucu orada suç oranın yüksek olduğunu görüyorum. Kafalarına göre sağa sola ateş ediyorlar. Tabii nufüs yoğun ve çok büyük ülke. Her yer öyledir diyemem. Ama çok da güvenli değil
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum