DV2025 Sohbet Odası
-
@Yıldıray81 evet teşekkür ederim yapmayı en sevdiğim ekmeklerden biri baget
-
@debbieLA77 GC çıkarsa ben gelir çalışırım 😁
-
@Yıldıray81 hahahaa bende severim ben fougasse da severim mesela pide gibi çıtır çıtır
-
@Yıldıray81 ellerinize sağlık birşey diyim mi bu işler amerikada daha çok para ediyor emek ve sanat işi daha çok takdir görüyor ve alım gücü fazla olduğu için insanlar bir ekmeği bin defa düşünerek almıyorlar doğal olarak iş de yapabiliyorsunuz oralarda
-
@debbieLA77 Yapmadım hiç ama o kadar emek harcayıp 2 dakikada biter diye de yapmak istemiyorum 😁
-
@Yıldıray81 inşallah :) herkesin gönlüne göre versin allah :)
-
@debbieLA77 Amin. Kolaylıklar ve de bol bereketli satışlar dilerim size de 😊
-
@Yıldıray81 :9 teşekkür ederim :)
-
@Yıldıray81 hahahah olsun onu 2 dakikada yemekte bir keyif inanın valla
-
Masterchefler varmış burada da haberimiz yok 🤣
-
@Uçan-hollandalı Değerimiz bilinmiyor ama 😁
-
@Uçan-hollandalı hahaha aynen var valla sen bir hamburger adısın değil mi ?
-
@Uçan-hollandalı yada denizci efsanesi mi ben hamburger olduğunu düşündüm karnım acıktı galiba :)))
-
@debbieLA77 Valla harika bir zanaat. Kadıköyde bir arkadaşım girmişti ekşi maya ekmek işine. Çok güzel banana bread yapıyordu. Amerika'da kesinlikle iyi kazandıracak bir alan.
-
@Riethian ağzınızdan bal damlıyor inşallah valla herkes emek verdiği ve severek yaptığı işten para kazansın isterim ama bu yorucu bir iş bunu da göz ardı etmemek gerekli
-
merhaba bir şey sormak istiyorum diyelim ki green card kazanıldı mülakat zamanı geldi.bankada çok fazla dolar gösteremedim ama üzerimde ev araba var .ki gitceğimiz kesinleşirse zaten herşeyi satıp gideriz.üzerimizdeki ev araba etki edermi para konusunda.
-
@siraysessiz satmadan tapu ve ruhsatı yanında götürdüğün zaman para tutarı fazla olmasa da etkili oluyor. Ozaman maddi yönden yetersiz görmüyorlar
-
Merhaba Arkadaslar,basvurumuzu gerceklestirdik herkese bol sans diliyorum
-
Bu ileti silindi! -
Herkese uzun bir zaman sonradan merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim. Mayısta kazanamadıgımı öğrendigimde kendimi belli bir süre nadasa bıraktım ve tekrardan burdayım geçen sene olduğu gibi. Bugün 3. başvurumu yaptım ilkinde insan hevesleniyor 2. de kırılıyor 3.de hevesi kalmıyor :) bir umut başvurduk yine bakalım herkesin hakkında hayırlısı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum