DV2025 Sohbet Odası
-
@sinaanyilmaz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Sayın @ayvalik10
Öncelikle, kim ne zaman üye olmuş, nerelere neler yazmış, nerelerden nasıl cevaplar almış diye oturup incelemiyorum ben. Burası sohbet odası olduğu için, sorulan soru da pekala “normal”. Zira kolay veya zor soru yoktur. Bilinen veya bilinmeyen sorular vardır. Sizin için cevabı çok kolay olan bir soru bir başkası için zor kategorisinde olabilir yani.Sizin hakkınızda ne kadar bilgi sahibi isem diğer iki arkadaş hakkında da o kadar bilgi sahibiyim. Sizin tabirinizle “sarmak” eylemini gerçekleştirebilmem için yeterli doneye sahip değilim yani. Kaldı ki, o yazışmaya “sarmak” demek, “avukatlık yapıyorsun” demek en hafif tabiriyle kabalık olur. Zira “forum kuralları” kadar “genel nezaket kuralları” da önemlidir. Hele hele bir de “imla kuralları” ve dil bilgisi var ki, ilkokuldan itibaren öğrenilmesi gerekir.
Ben @ayvalik10 kullanıcısını forum konularında çokça görüyorum. Muhtemelen yaşı bende büyük ve forumda insanlara yol gösteren bir abimiz olarak nitelendirebilirim :)
Biraz sert bir uslubu var gördüğüm kadarıyla. Ama kendisini takip ederseniz paylaşımlarından iyi niyetli bir kişi olduğunu görebilirsiniz.
Biraz sert konuşabilir alınmamak lazım, mizacı öyle :) -
Arkadaşlar çevrenizden kaç kişi katıldı siz dahil? Maksat sohbet olsun. Biz 7 kişi olduk :D var mı artıran?
-
@Atlantis00 5 kişi şuan başka kimse yanasmiyo 😀
-
@Atlantis00 Yalnızca ben ve abim, galiba azınlıkta kaldık.
-
@Uçan-hollandalı İşin komik tarafı pasaport kuralı olsa bizden maksimum ben dahil 2 kişi başvururduk :D
-
@Atlantis00 Bu kuralın olmasını gerçekten isterdim çünkü gitmek için niyeti olan birinin elbet bir pasaportu olur. Ne diyelim hayırlısı olsun artık 😀 ben de taze taze 2022 sonunda çıkartmıştım 10 senelik bordo
-
Geçen gün chatgpt benzeri bir yapay zekanın ağzını yokladım 660 bin sayısını verdi eğer doğruysa geçen sene ülkemizden 660 bin başvuru olmuş
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar çevrenizden kaç kişi katıldı siz dahil? Maksat sohbet olsun. Biz 7 kişi olduk :D var mı artıran?
Şu an için ben dahil sıfır başvuran kişi var.
-
Çok uzun bir aradan sonra selamlar
-
@Atlantis00 şuan 0
Ben de daha başvurmadım.
Green card konusu açıldığından arkadaş ortamlarında şuana kadar kimse başvurucam demedi.
Geçen sene hepsi çok yükselmişti arkadaşlarımın, çıkacak ve kurtulucaz diye ama hepimiz 0 çekince bu sene ümitlerini kaybetmişler baya. Daha çok vakit var ama başvurmazlar diye düşünüyorum.
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE heee anlamadım ama bakayım :)
Arkadaş için yazmıştım. Pc'de Firefox'da "uBlock Origin" isimli eklentiyi. chrome'da da "Adblock Plus " isimli eklentiyi kullanıyorum. Youtube da dahil reklam yok. Telefonda da "adblock browser" kullanıyorum. Firefox gibi, chrome gibi tarayıcı. Onda da reklamsız izliyorum.
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar çevrenizden kaç kişi katıldı siz dahil? Maksat sohbet olsun. Biz 7 kişi olduk :D var mı artıran?
Bir arkadaş benim için başvur dedi. Yok olmaz dedim. Sen benim rakibimsin 😂 Daha önce onun için de başvurmuşluğum var. Çok gideceğini düşünmediğim için salladım. Başka da bildiğim yok valla.
-
@Atlantis00 Şimdilik 12, bakalım daha 4 hafta var ve merak ediyorum bu iş nereye gidecek :D
-
@hadi-BE Bende de var öyle bir arkadaş🤣 geçen sene yardımcı oldum başvurusunu yaptık ancak bu sene pek ses etmemiştim kendi yazdı bana niye haber vermedin diye.. Maddi olarak durumu pekte iyi değil, gerçekten gitmek istemiyor. Bedava olması onu cezbediyor ama arkadaş sonuçta bir şey de diyemiyorum 🤔
-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE Bende de var öyle bir arkadaş🤣 geçen sene yardımcı oldum başvurusunu yaptık ancak bu sene pek ses etmemiştim kendi yazdı bana niye haber vermedin diye.. Maddi olarak durumu pekte iyi değil, gerçekten gitmek istemiyor. Bedava olması onu cezbediyor ama arkadaş sonuçta bir şey de diyemiyorum 🤔
😂😂
Çok ısrar ederse ben de benim arkadaşa yardım ederim. Atsan atılmaz satsan satılmaz. Arkadaş işte 😁
-
Ben arka fonu beyaz yapan bir site kullandım tavsiye ederim
-
Benim ikizler 23 Eylül'de doğdu. Başvurunun başlangıç tarihinden 11 gün önce. Bizde eşim ile başvuru başlangıç tarihinden 11 gün sonra (15 Ekim) form doldurmayı planladık. Bu seneki totem ve ikizlerin şansına artık, kısmet. Herkese bol şans.
-
Kasım ayında askere gideceğim eğer bir sene asteğmen olursam ve kartı kazanırsam nasıl bir yol izlemeliyim
-
@umut-arda-adıgüzel Hallederin o işler kolay sonuçta asteğmensin asker olsan bile sıkıntı olmaz
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar çevrenizden kaç kişi katıldı siz dahil? Maksat sohbet olsun. Biz 7 kişi olduk :D var mı artıran?
Geçen sene toplamda ben ve eşim dahil 14 kişi başvurmuştu çevremizden, bu sene ben, eşim ve 1 kişi başvurdu. Şu anlık durgun ama başvuru tarihlerinin sonuna doğru ne olur kestiremiyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum