DV2025 Sohbet Odası
-
soy ismimde - var Mustafa-Zade sorun olurmu?
-
Merhaba, ben confirmation numaramı kaydetmeyi unutmuşum aceleden. Unuttuma tıklıyorum o zaman da "geçersiz" diyor, yeniden başvuru yapmaya çalışıyorum sayfayı bana submit ettirmiyor. Sebebi ne olabilir hiçbir yol aklıma gelmiyor, nereden yardım alabilirim? Selamlar&Saygılar..
-
@ayvalik10 ben bile anladım artık di mi :)))
-
@debbieLA77 sen leb demeden çorum diyorsun.
-
@ayvalik10 derim tabi:) bu arada herşey yolunda mı? turiste başvurucam korkuyorum :) öne almak için kiminle görüşecektim?
-
bu arada sen para verme 1 aylık kahvaltılık gevrekler benden dersin :)
-
ilkay zaman videolarına sardım buara canlı tutuyor insanı youtube içinde reklamsız izlemeye 39.99 tl ödedim çünkü beni sinir ediyordu... zümrüt hanım yani green kartla 3 çocuk mu ne bir başlık atmışlar onlarada bakıyorum arada bir de eski arkadaşım ceyda ateş var onları izliyorum buğra toplusoyla beraber eğlenceli konuşar seçiyorlar ikiside miami de yaşıyor beğenerk izliyorum eğlenceli oluyor sizlerde bir gözatın derim...
-
@ayvalik10 75 dolar mı vericem ben şimdi kime vericem ne zaman vericem başvurumu yaptıktan sonra mı önce mi :) yıldızım işe yaradı sonunda canım yıldızlarım :)))
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@ayvalik10 75 dolar mı vericem ben şimdi kime vericem ne zaman vericem başvurumu yaptıktan sonra mı önce mi :) yıldızım işe yaradı sonunda canım yıldızlarım :)))
ayvalık seni delirtmek için varım @ayvalik10
-
@debbieLA77 ayvalığın delisi - kedisi - ölüsü meşhurdur ondan sorun yok
-
@ayvalik10 gelsinler bir ay frından ne istiyorlarsa alsınlar sorun diil :)
-
@ayvalik10 :) :)
-
@debbieLA77 bu numarayı kaydet 05348397065
sonra bu soruları whatsapp yazarsın.
- ben şimdi kime vericem
- ne zaman vericem
- başvurumu yaptıktan sonra mı önce mi
-
@ayvalik10 heyyy benim buarada iki yıldızım var bir yıldıza 75 dolar iki yıldıza 150 dolar yapıyor onlar bana 75 dolar versin ben iletişime geçerim onlarla :)
-
@debbieLA77 Sırf YouTube platformunun bu saçma reklam politikaları yüzünden AdBlock kullanıyorum, telefonda 10 saniyelik bir video için geçmeme izin vermeyen 15 saniyelik reklamlar koyuyorlar ve ne zaman videoyu yenilesem yine aynı şey oluyor. Sırf 40 liradan şu üyeliği satmak için yaptığı bu hamleler ile kendinden soğuttu beni
-
@ayvalik10 hahahah tamam :)
kim bu? -
@Uçan-hollandalı kıbrıs politikası uygula'' ver kurtul'' ben öyle yaptım :)
-
@debbieLA77 salih bey
-
-
@ayvalik10 tamam salih beyw hemen yarın soralım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum