EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
@tufank Hocam sizde mi Atlanta? hangi sehir?
-
@Koray283 hayırlı olsun süreciniz. excel'e kayıt olduğunuz için teşekkürler.
-
@Koray283 Evet sponsor Atlanta'da. Lithia Springs çalışma yeri.
-
@Koray283 hayırlı olsun. Atlanda NC SC etrafında toplanıyoruz. :)
-
Bizimki de Decatur....Atlantaya 6 mil...Esim adina baslattik sureci...kendisi 42 ben 45 yasindayim....CP olarak basladik ama sürece göre bir ihtimal AOS ye cevirebiliriz(turist vizelerimiz var)...Sizin gibi bilgilere cok hakim olmadan baslattik sureci...burada okuyarak kendimizi gelistirecegiz...
-
@Koray283 merhaba hayırlı olsun süreciniz Atlanta seçmenizdeki temel kriterler nelerdir ? Numbeo daki istatistiki bilgilere baktınız mı ? seçim yaparken
-
@Koray283 yakın yaşlarda başvuran kişiler var, çıkış yolu arayanların buluşma noktası oldu burası :) biz de aslında 2 ay önce çok fazla detay bilmiyorduk. araştıra araştıra ve üzerinde konuşarak süreçlerin detaylarını öğrenebildik. Resmi kaynaklarda bilgiler mevcut ama aşama aşama gösterilmediği için kafa karıştırabiliyor. bu başlığın ilk iletisinde akış şeması ve teknik terimleri ve süreci anlatan detaylı bilgiler mevcut.
-
Bizde Salt lake tarafındaki Ogden i düşünüyoruz, okul puanı, yaşam maliyetleri , düşük suç oranı vs.. fena sayılmaz, bugün yarın parayı göndereceğim, ne dersiniz Salt lake hakkında bilgisi deneyimi olan varsa paylaşırsa kıymetli benim için
-
@caglar_oz Simdi ;
1-Buyuk sehir istiyorduk...Süreci esimin adina baslattigimiz icin ilk 1 yıl ben UBER vs tarzi isler yapabilirim diye kalabalık yer istedik.
2-İklim olarak daha ılıman
3-TR ye direk ucak olan international bir havalimanı var
4-Suc oranlari,yasam indeksleri vs baktik.
5-EB3 te zaten cok böyle secenekler olmuyor...Genelde 20.000 nüfuslu yerler...Atlanta yı bulunca kacirmak istemedik -
@Koray283 hayırlısı olsun Uber olmazsa olmazımız haklısınız, süreci başlatan kişi aynı zamanda boş vakitlerinde uber, door dash vs.. yapabiliyor mu yoksa sadece sponsorunda mı çalışabiliyor?
-
@caglar_oz Ogden i bende cok arastirdim...Salt Lake e 50 km ama kışları çok soguk ve dediğim gibi daha az kalabalık bir yer....South Carolina falan daha bir uygun gibi...bir daha arastirin..
-
@caglar_oz Sureci baslatan kisi de is dısında uber vs yapabiliyor....lakin isim vermeyeyim simdi 30.000-50.000 nüfuslu yerlerde uber malesef cok dusuk ihtimal...
-
@Koray283, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
Bizimki de Decatur....Atlantaya 6 mil...Esim adina baslattik sureci...kendisi 42 ben 45 yasindayim....CP olarak basladik ama sürece göre bir ihtimal AOS ye cevirebiliriz(turist vizelerimiz var)...Sizin gibi bilgilere cok hakim olmadan baslattik sureci...burada okuyarak kendimizi gelistirecegiz...
Decatur Chick-fil-A pozisyonu için yazıldınız sanırım. Gerçekten güzel bir fırsattı, bu başlık altında da paylaşmıştık. Çok da çabuk tükendi zaten, yakalayabilen Türk arkadaşlar olmasına sevindim. :)
Çok iyi bir seçim yapmışsınız, sürecinizde başarılar diliyorum.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6765/eb-3c-ew-other-workers-vizesi-aşamaları/59
-
E emre911 bu başlıktan bahsetti
-
-
Knoxville-Piegon Forge son 2 kontenjan kalmış. EB3.Vize’nin yeni açacağı lokasyonları merak ediyorum.
-
-
@emre911 Evet bizde ilk girisimizdi...Dedik ya daha guzel yer cikar belki ilk gordugumuze atlamayalim...sonra dedim vardir herseyde bir hayir....insallah herkese daha iyisi çıkar
-
@caglar_oz İstediğiniz işi yapabilirsiniz. Sözleşmede asıl gücünüzü sponsorunuza vereceğinize dair bir madde var. BDV de Charlotte de hala açık bir iş var isterseniz ona bir gözatın. Ek iş yaptığınızda gelir vergisi fazla ödenir diye söylenmişti bana daha önce forumda.Bunu da değerlendirmek gerekir.
-
Arkadaslar, bu soylenen saat ucretleri net mi? Bu rakam üzerinden vergi verecekmiyiz??
-
@Koray283 brüt o ücretler. Vergi ödeyeceğiz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum