DV2025 Sohbet Odası
-
Ben başvurumu çoktan yaptım mısır bile patlattım bitirdim dizi açıp. Sonra burayı okuyunca acaba bende cinsiyet kutucuğu var mıydı diye düşünmedim değil :D neticede herhalde o kutucuğu işaretlemesem eksik yer vardı diye uyarırdı. Middle name yazmadım diye uyardı çünkü
-
başvuru yapıldı, confirmation number lopyalanarak saklandı, bekleme sürecine girildi. yarışmacı arkadaşlara boş şans :P
-
Hadi hayırlısı başvuran herkese bol şanslar diliyorum tüm iyi dileklerimi gönderiyorum 🙏✌️💯
-
- Başvuru yapıldı confirmation number birden fazla yere kayıt edildi beklemedeyiz 🙂
-
Herkese bol şans diliyorum.
-
O sene bu sene
-
@Emir-Ekenel yurtdışına çıksanızda türkiyede yaşıyorsunuz değil mi?
-
@jon-umber check status sonucunuzu öğrenmenizi sağlar şimdi check status ile bir işiniz yok
-
haydi geçmiş olsun arkadaşlar beklemeye başladık yine :)
-
şuan bir boşlukta sallanıyor gibiyim:) formu doldurduk bitti ya bir garip oldum:) mayısta daha bir garip oluyorum o ayrı :)
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@jon-umber check status sonucunuzu öğrenmenizi sağlar şimdi check status ile bir işiniz yok
başvurumun sorunsuz gittiğini nasıl görebilirim?
-
Yeni bir başvurudan herkese merhaba. Umarım gerçekten gitmek isteyenler için çok çok şanslı bir yıl olur. Umutlarımız hayallerimiz gerçekleşir mutluluktan ağlarız inşallah. Şimdi ben de başvuru yapacağım ama bir sorun var photo tool fotoğrafı ayarlıyor onu indiriyorum. Kabul edecek mi diye yeniden yüklediğimde onaylamıyor.
-
@okuyankaşif fotograf bilgilerin neler sağ tıklayıp bir okusana onları kaça kaç mesela
-
@debbieLA77 600*600 134 KB
-
şuanda bütün fakir fukara ülkeler formun başındadır eminim... norveçten de başvuru var mısır acaba :)))
-
geçen sene başvuruların ilk gününde sohbet başlığı 250 sayfa civarıydı. umarım bu azalma hayırlı olur.
bide sırf tıklanmak için web sayfaları, gazeteler, instagram sayfaları falan "amerikan rüyası fırsatı başladı" falan gibi başlıklar atmasalar keşke. başvurunun ilk haftasında ne güzel sohbet dönüyor sonraki günlerde saçma sapan sorular soran tipler doluyor foruma. Hatta başvurular 1 hafta sürse ne güzel olur. -
@okuyankaşif şimdi de istenilen fotoğraf boyutlarına bak... orada istenilen formatında her detayı yazıyort example da
-
merhabalar tekrar soruyorsam affola doğum yeri kimlikteki yermi yoksa şehir mi bu konuda çok bilgi var karıştırıyorum teşekkürler
-
@okuyankaşif aslında doğru 600 x 600 pixels ve less then 240 kb yazıyor uyuyor yani neyi yanlış anlamadım yüklenmiyor mu forma fotoğrafın
-
@okuyankaşif Photo Tool dan ayarladığın resimi indirdikten sonra tekrar sisteme yüklersen böyle olması çok normal çünkü sistem zaten o resimi ayarlamış oluyor ve yapılacak herhangi bir değişiklik yoksa tamamdır. Bu arada 600x600 ve 240kb altında dosya boyutuna sahipse sıkıntı yok demektir. Bol şans hocam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum