DV2024 Sohbet Odası
-
@Mr-Dexter Sanirim Hollanda isteyenler azinlik grubuna dahil. Keske sitelerinde bununla ilgili net bir ibare olsa. Nasil olmus da bu konuyu es gecmisler anlayamadim.
-
@Turco Mulakata Hollanda'da girecegim. Noter tasdiklerinin ve apostillerin tercumelerine gerek olmadigina emin misiniz? Bilgi icin tesekkur ederim.
-
@bbsrn 2024 DV Talihlileri Durum Takibi excel tabloda bilgileriniz var mı veya kullanıcı adınız mı farklı? Tabloda Amsterdam’dan mülakata girecek herhangi bir kayıt görünmüyor
-
@feedermann çok basit bir soru ile (hangi video olduğunu bilmesemde bahsettiğiniz şekilde bir bilgi varsa) yalan olduğunu ortaya çıkarabiliriz. 25K numarası olan siz hemen ertesi günü form doldurmuş olmanıza rağmen bültende numaranız aktif olmamasına rağmen nasıl mülakat alabilirsiniz
Sizin erken form doldurmanız dosyanızın erken kontrol edilip incelemesinin tamamlamasını sağlar ama numaranız bültende aktif olmadığı sürece mülakat alınacak dosyalar sırasına giremezsiniz. O zaman nasıl bir önemi var derseniz form doldurmanın derseniz de küçük numaralı biride formu çok geç doldurduysa ve bu yüzden sıra henüz o kişinin formunun incelenmesine gelmediyse bu kişinin numarası ilk bültenden itibaren aktif olsa bile dosyasının incelemesinin bitmesini beklemesi gerekir mülakat alacak dosyalar listesine girebilmesi için
-
@Emre-Kurtulmuş video linkini atmıştım ama kabul edilmemiş. Video sonuçlar açıklanmadan bir kaç hafta önce çekilmiş ve videodaki kişi önceden dosya numaraları bültende aktif olduktan sonra formu gönderme hızınız önemli oluyordu artık öyle bir şey yok direkt gönderme sırasına göre demişti maalesef o da palavraymış. Öğrendiğim kadarıyla dv23 döneminde çok kolay tarih alınan yerler de şu an dosya kabul etmiyormuş. Green card çıktı ama keşke çıkmasaydı dedirttiler :).
-
@feedermann merhaba, öncelikle tebrik ederim. her dönem dosya taşıma için uygun ülkeler değişiyor. bazısı oturum şartı koşuyor bazısı için ise o ülkeye girebiliyor olmak yetiyor. geçen seneki konsoloslukların tutumunu inceleyin, forumu ve global grupları iyi takip edin. taşıyacağınız konsolosluk Ankara'dan daha iyi ise (nadiren aksi de mümkün) ne kadar erken taşırsanız o kadar faydanıza olur. tabi dosyanız aktif olmadan KCC ile bu işlemi yapmak durumundasınız ve KCC çoğunlukla oturumsuz dosya taşıma yapmaz.
-
@maximtk teşekkür ederim. Yaklaşık 25 tane konsolosluğa direkt olarak yazdım. Bunu KCC üzerinden mi yapmam gerekiyordu?
-
@feedermann öğrendiğim kadarıyla 2023 de dosya kabul etmeyen yerler şuan etmiyormuş demişsiniz.Bu bilgiyi nerden aldınız?şuan daha süreç bile başlamadı..
-
@hsn-kartal eden yerler
-
@hsn-kartal geçen sene kolay alınan yerlerden kastım viyana ve ummandı. Dün akşam mail atmıştım bana da ummandan red geldi.
-
konsoloslukların tutumları dönem içinde de değişiklik gösterir. DV23 için de dönem daha başlamadan Viyana veya Maskat'a taşıma maili atılsaydı muhtemelen onlar da kabul etmeyeceklerdi ama ilerleyen aylarda kapasiteleri el verdiği ölçüde oturumsuz birçok dosya kabul ettiler.
ayrıca onlara dosyanızı kabul etmeleri için daha geçerli sebep/ler sunmak yararlı olacaktır. çünkü sadece Türkiye'de değil tüm dünyada dosyasını taşımaya çalışan sayısız kişi var.
-
@ozdemirorhan merhaba Ankara'dami girdiniz yoksa başka ülkemi
-
@feedermann hem 2023 mali yıl bitmedi hem de bültende henüz current olmadınız.
-
@feedermann imzanıza göre daha numaranız aktif (cut-off içinde) olmadığı için taşıma isteğini, oturum/çalışma vizesi gibi destekleyici belgelerle sadece KCC'ye yapabilirsiniz.
-
@feedermann daha mali yıl başlamadığı için red verilmesi çok normal. red mailinde ne yazdılar, gönderebilir misin?
-
@Esra-Siren Esra hanım bende GC kazandıktan sonra evlendim. Mülakat aldıktan sonra dosyamı açtırıp eşimi dosyama ekledim. Ds 260 formunuzda ne hata yaparsanız yapın mülakat almadan sakın açtırmayın. Bol şans diliyorum.
-
@feedermann bunu bir çok kez söyledik zaten aslında geçen sene yardımcı olan konsolosluklar bu sene büyük ihtimalle yardımcı olmaz diye çünkü aynısını Dv22den sonra bosna ve barbados yaptı
-
Dv 2025'in başvuruları 4 ekimde değil mi?
-
@Tuna-1 04 Ekim 2023 saat 19.00 da başlıyor.
-
DV 2025 başvuruları için son tarih nedir acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum