Arkadaslar biz 30 eylül sonrası hemen eşim için vize yenilemeye başvuracağız. Ben şimdiden DS 160 formunu doldurmaya başladım. Benim ABD gidişim 24 Ekim ve tahminen eşimin formunu 2 ekimde iletecegiz. Formda tahmini seyahat zamanı kısmına ne kadar zaman sonrasını yazmak uygun olur? Mesela 24-30 Ekim gibi bir tarih yazsak sorun olur mu çok yakın bir tarih olduğu için?
Bir de ben airbnbde bir ev tuttum. Eşimin kalacağı adres bilgisine tuttuğum airbnbyi yazsak olur mu yoksa başka bir airbnb adresi ya da otel mi yazalım? Birlikte gittiğimizi gizliyoruz ya olabildiğince o nedenle sordum. Anlaşılır mı herhangi bir şekilde.
Ek olarak eşim şu an aktif olarak müzecilik üzerine master yapıyor. Philadelphia’da bir müzeden tezi ile ilgili bir görüşme talep ettik. Onu da turist vize başvurusuna gerekçe olarak ekleyebilme şansımız oluyor mu? Yani ek evrak olarak onu da eklesek mi yoksa kendilerinin talep ettiği evraklar dışında ekstra hiçbir şey göndermeyelim mi? Teşekkürler