Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bende eb3 başlatmak istiyorum fakat hala bekliyorum. Başlatan ve giren arkadaşlar ile iletişimde olmak isterim, beklemek mantıklı mı bilemiyorum

• Almanya içinde uğraşıyorum ve ikisine ayıracak maddiyata sahip değilim, birisinden ümidim kesilse diğerine hemen yükleneceğim şimdilik beklemedeyim fakat büyük bir olasılıkla bende bu sürece dahil olacağım.

Tennessee kontenjanı dolunca tekrar yeni yer açılacak mı?

• @JesusLord tabii ki yeni yerler ile görüşmelerimiz devam ediyor. Belli olur olmaz hemen açacağız.

• Merhaba...Cok guzel bilgiler edimdim...Benim sorum şu ;
    Unskilled bir is icin overqualifed siniz derler mi?
    Universite mezunu ve 20 yıllık iş tecrubem var...Gidip McDonalds'da ki bir ise basvuruyorum ki hic restaurant/gıda tecrubem yok....Buna nasıl bakılıyor,nasıl diyorlarki bu adam bu iş icin dogru kisi?
    Yas onemli bir faktor mu? misal 50 yasinda biri de basvurabilir mi?
    Bu tip is yerlerinde saglık sigortası da yapiliyor mu?
    Simdiden tesekkurler....

• ⭐⭐

@Koray283 https://yesilkartforum.com/forum/topic/2375/eb-3c-ew-green-card-süreci-danışmanlığı-konusunda-sorular-ve-uyarılar/747 bu başlığı okumanızı tavsiye ederim aynı soruları bende soruyordum burada cevapları buldum

• @mesut1905 dediğiniz linke tıklayınca sordugum sorular ile ilgili cevap yazan birsey cıkmadi,acaba ben mi yanlıs bisey yapiyorum ama yok gonderdiğinize tıklayınca baska bisey acılıyor...

• ⭐⭐

@Koray283 konuyu incelemenizi ve son 5 sayfayı okumanızı tavsiye ederim.
    ve kariyerden dolayı mc de çalışma konusunda ki sorularınıza bu videonun 35. dakikasında bahsediliyor.

• @Koray283

Genel olarak CP süreciyle ilgili sorularınız. Bende uzman değilim ama bu sürece başladım ve yolun başındayken mevcut endişelerim olduğu için üzerinde durmuştum aynı başlıkların o yüzden cevap vermem gerekirse;

overqualified konusu için size bunu sorabilirler ama bu yüzden red edemezler. Bu soruya mantıklı ve dürüst bir yaklaşım sergilemeniz halinde red edilmezsiniz. Hatta bir video da eski konsolosluk çalışanı da ifade etmişti bunu. Video bulursam sonra eklemeye çalışırım.

Rest. tecrübe konusunda ise zaten pozisyon ile ilgili iş ilanlarına bakarsanız, tecrübe aranmıyor.Belli başlı aranan kriterler; gerektiğinde 20 kilo kaldırabilecek, uyuşturucu ve criminal bir geçmişi olmayan, vardiya boyunca ayakta kalabilecek vs.. Niketeliklere sahipseniz gerisi pek sorun olmuyor. Zaten ilk iş günü oryantasyon, video izleme, basit iş kuralları vs ile öğreniliyor.

Yaş ile ilgili bir sınırlama da yok. Zaten ABD içerisinde iş ilanlarında yaş, ırk, cinsiyet gibi başlıklar filtre olarak kullanılmıyor. Ayrımcılık olduğu için. Buradaki yaş ile ilgili kararı verecek taraf sizsiniz. Vucudunuz bu işi kaldırabilecek mi? Sonucta pek kolay bir iş değil 1 yıl boyunca biraz dişimizi sıkacağız.

Sağlık sigortası konusu şirket ve pozisyon özelinde değişiklik gösterebilir. Çoğu firma 1 yıllık çalışma sonrası yapıyor saglık sıgortasını.

• ⭐⭐

@JesusLord almanya için girişim nedir acaba?

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@Koray283 birde onlar sadece wendy mcdonalds gibi zing
    cirlerle değil daha farklı firmalarla da çalışıyolar; post officeler , online satış, telekominikasyon şirketleri falanda var aralarında ingilizcesi iyi olanlarda yaş sınır olmaksızın işe alım var...

• Evet sadece fastfood zinciri değil...sadece muhatab bulmak nasıl olur o var kafamda...bu formlari vs doldururken yardim alabilecekmiyiz bilmiyorum...ama EB3 unskilled daha bir garanti...

• @debbieLA77, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@JesusLord almanya için girişim nedir acaba?

Almanya içinde yeni yasa ile birlikte turist olarak gidip iş bulanlar yaşamaya hak kazanacak. Alman bir arkadaşım var mutlaka beklediğini beni misafir edeceğini o süreçte iş aramamda yardım edeceğini söylüyor. Bu yasa geçerse onun yanına gitmeyi düşünüyorum bu nedenle bol Euro’ya ihtiyaç olacak

• Peki Bu Eb3 sürecine baslayıp sonradan evlenmek mi yoksa evlenip mi başvurmak mantıklı ve neden?

• @Koray283, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Peki Bu Eb3 sürecine baslayıp sonradan evlenmek mi yoksa evlenip mi başvurmak mantıklı ve neden?

Evliler daha şanslı çünkü eşlerden birisi bu yol ile basit işte çalışırken diğer eşte şansı var ise daha iyi bir iş bulabilir. Böylece daha iyi geçinebilirler. Ek iş yapabilirler falan. Çocuk olma durumuda olmadığına göre daha dikkatli harcama yaparlar ve adapte olurlar. Çocuk olunca her şey değişiyor.. bekarların bu vize türü ile nasıl geçineceğini bilemiyorum sanırım iş sonrası ek iş yaparlar oda yorucu olur. Kısaca görece şanslısınız bence evlenip başvurun Amerika’ya bizim gibi kafayı taktıysanız

• Valla kesin kararliyiz EB3 unskilled yapacagiz....acaba evlenip mi başvursak yoksa geç kalmamak adina hemen basvuralim sonra evleniriz dşye dusundum ama en iyi EB3 vize bilir bunun cevabini....

• ⭐⭐

@Koray283 ilan süreci ve LC süreci toplamda yaklaşık 12-15 ay sürüyor. O nedenle buna göre planlayabilirsiniz. I-140 işverenin vereceği dilekçede evli olmanız gerekebilir o konuda @eb3vize-com kesin bilgiyi verecektir. Ama ilk süreçte zaten ailelerin ismi geçmiyor çalışacak kişinin bilgileri gerekiyor. Ama eşiniz üzerinden başvuracaksınız mecbur evlenmelisiniz.

• Labor Certification onaylandığı zaman evli olmanız bizim için yeterlidir. Bu da şu an sürece başlarsanız 15-16 ay civarında bir süre yapıyor. O zaman eşiniz için $1.345 daha ödeyerek sürecinizi beraber ilerletebilirsiniz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   captain35 captain35 

• Merhaba Eb3 vizesini araştırırken sizin şirketi buldum fakat bir videoda Amerikada yaşayan birisi Sizin şirketinizin sanal ofis tutmasından kaynaklı dolandırıcı umut tacirliği olabilir dikkatli olun falan diyor videoyu izleyenlerde yorumlar yapmış bu şekilde bununla ilgili bir açıklama yapabilir misiniz ? bende dahil birçok insanın kafasını karıştıran bir ayrıntı insanlar korkuyor haliyle ciddi bir meblağ türkiyede video linkini bıraktım buyrun dakika 46:00da verilen sanal ofis adresini gösteriyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |