South Carolina
-
Çok hoşuma giden bir eyalet .Biraz eski görünüyor gerçi.Yaşamak istermiyim ? Asla. Ben hayatımda bukadar sıcak bir yer görmedim.Antalya filan hikaye .Öyle bir nem varki kapının ucundan baksanız terlersiniz
-
@ikizbabasi, içinde söyledi: South Carolina
@Senay-Sirin Evet Fethiye Hanım'ın Portland bilgisi ve Amerika hayatı konusunda deneyimleri oldukça fazla.Keşke foruma devam etsede düşüncelerinden faydalansak.Ama bıraktı artık bu işleri.Bizim 2016 Haziran ayında başlamıştı ilk Amerika rüyası.Ben de ilk usaforum da başlamıştım foruma.Ama sonra yaşanan sıkıntılar sebebi ile biliyorusunuzdur.
Umarım siz de en kısa sürede gönlünüzün istediği yerde yaşamaya başlarsınız.Tesadüfen denk geldim bu yazıya. Ben de o forumu arıyordum ama sanırım artık kapanmış.
Fethiye Hanım'ı görünce yazmak istedim.
Bundan sanıyorum ki 4 yıl önceydi ilk başvurumu yaptığımda yazılarını ilgiyle takip ederdim ve Portland hakkında sürekli bilgi paylaşımı yapıyordu.Ne yazık ki kadını yazdığına pişman ettiler çoğu zaman. Gerekli nitelikleri taşımayanlar hoşlarına gitmeyen cevaplar alınca Fethiye Hanım'a saldırıyordu.
Artık yazmayı bırakmasına üzüldüm.
-
Charleston, SC

-
Merhaba,
Charleston, Summerville çevresinde yaşayan forum üyeleri var mıdır?
-
Merhaba, bu eyalet hakkında ne kadar az yorum paylaşılmış, youtube'da da yine az bilgi var, halbuki çok güzel, düzgün bir eyalete benziyor, yaşayan bilen birileri varsa bilgi verebilir mi? Mesela türk göçmen yoğunluğu, iş-işsizlik-türklere iş verme durumları, ehliyet alma, ticaret (dükkan açıp işletme), vs gibi..
-
Bu eyaletle ilgili bilgisi olan var mı? Bilgi almak isterim
-
Bu eyaletten kimse yok sanırım
-
-
Charleston da yasayan arkadaslar okul puanlarinin iyi oldugu guvenli aileye uygun bölgeler nerler acaba tavsiye edebileceginiz?
-
bu bölge de yaşayanlardan forum üyeleri Türkiye gelmesi kolay olsun diye siz mi sakladınız F35 uçağını. Açıklayın kimseye söylemeyiz.
https://www.mynet.com/abd-kayip-f-35-in-pesinde-halktan-yardim-istendi-110107155307
-
Merhaba, bu eyalette yaşayan var mı şuanda?
-
@orangegreen sayfanın en üstünde sağda dünya işareti var işte oraya tıklarsan tüm üyelerin nerede yaşadığını görebilirsin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum