DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Evet bültenin azar azar artması güzel fakat bizim gibi yüksek cn lerin en iyi ihtimalle Mart iyi ihtimalle Nisan belki de Mayıs Haziran aylarını beklemesi gerekicek 🫠🫠 yaşayıp göreceğiz.
-
Bilmediğimden soruyorum Kasım bülteni açıklandı diye mailler kasımda gelecek diye birey yok galiba daha sonraki aylarda da gelebilir
-
@Beykentli Evet bu durumun önemli olduğunu forum sayesinde öğrenip elimizi hızlı tutmuştum.
-
Mülakat alıp giden arkadaşlardan bir ricam olacak. Yurtdışında kalıp kaldığı yerden adli sicil belgesi ile mülakata giren olursa; tecrübelerini paylaşabilirler mi? Alındığı tarih 6 ay dan fazla olan belge ile mülakata girenlerin yaşadıkları tecrübleri paylaşırsa çok yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Her ne kadar "Civil Dovuments" bölümünde açıklanasada ( alındığı tarihten sonra tekrar giriş yapılmamış ise 2 yıl geçerlidir) desede konsolosluğun tutumunu merak ediyorum.
-
@yusufalak Merhaba, ben dosyamı Umman'a taşıyıp orada mülakata girdim. Yurtdışından şubat ayında temelli dönüş yapmıştım. Ocak ayında aldığım polis sertifikamla 15 Ağustos'ta mülakata girdim. Bir problem yaşamadım.
-
Mülakat mailleri haftasonu verilebiliyor mu ? Yoksa pazartesiyemi kaldı ?
-
@Prm-oguzhan merak edilen soru
-
Araştırdım haftasonu dağıtım yapılmıyormuş bilginiz olsun
-
@Emre-Kurtulmuş haklısınız biz daha pasaportumuzu ve adresi eklemedik forma hata yapıp riske atmak istemiyoruz yoksa buranın insanlara faydası yadsınamaz tabi sadece yanlış ya da eksik bir şey yaparak şansımızı kaybetmeyelim
-
Merhabalar, merak ettigim bir konu var. dosya numaralari neye gore belirleniyor? ornek olarak 23 mayista dosya gonderdigini belirten birini gordum excel tablosunda 100 lu dosya numarasina sahip.
-
@buraxerdar tamamen rastgele
-
@buraxerdar isminde de yazdığı gibi bu bir Loto, kura ile belirleniyor. Bildiğim kadarıyla rastgele isimler seçiliyor seçilme sırası da case numarası oluyor.
-
@buraxerdar lotonun çekilme sırası gibi rastgele
-
@yusufalak 2023 mülakat deneyimleri başlığında 2-3 arkadaşımızın bu konudaki deneyimlerini görmüştüm bir oraya bakabilirsiniz isterseniz
-
@ahmetyorulmaz Bülten farklı bir şey, interview maili başka bir şey bültenler o bülten dönemindeki randevu verilebilecek case numberlarını belirtiyor, mailler ise konsolosluğun takvimine göre mülakat dağıtıldıkça geliyor
-
@heycan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@yusufalak 2023 mülakat deneyimleri başlığında 2-3 arkadaşımızın bu konudaki deneyimlerini görmüştüm bir oraya bakabilirsiniz isterseniz
Teşekkür edeim geçen senin konularını inceledim/okudum tabi doğası gereği çok mesaj ve içerik var gözümden kaçmış demekki tekrar inceleyeyim. 👍
-
@KEMALAKKAYA cutt-off size verilen case numberın aktifleşmesi demek bunu yeşilkart forumdan takil edebilirsiniz
-
@Mr-Dexter merhaba birşey merak ettim 32 k da kalması ok fakat casenumber 14 bin olan mülakata giremeden kapandı nasıl oluyor teşekkürler
-
@Ecehzr Öncelikle imzanızı sürece ekleyiniz.
Ankara'nın geçen yılki kötü performansı yüzünden yalnızca 14 bin sıra numarasında olan kişiler Ankara'dan mülakat alabildi, sıra numarası daha yüksek olan kişiler ise alamadı. -
@Ecehzr ds-260 geç doldurup mülakat alamayan çok kişi oldu
Aslında mülakat alıp alamama tam manada bir mantığı yok o yüzden ankaraya güvenmeyin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum