DV2025 Sohbet Odası
-
@kdone aşağıdaki siteden sen izinleri yönetebilirsin
https://www.turkiye.gov.tr/ticari-elektronik-ileti-yonetim-sistemi
-
@ayvalik10 ordan kapalı herşey ama yinede bir şekilde yapıyorlar 🙄
-
@lazcobarr iyi sanslar:folded_hands_light_skin_tone:
-
@kdone Ben +18 içeriklerle cvp veriyorum. Yani sapık olduğumu düşünüyorlar ve yazmayı bırakan oldu birkaç tane. Özellikle Türkçe yazanlar..
-
@DODO-0 pasaport şartı mahkeme kararı ile kaldırıldığı için Trump tekrar başa gelene kadar geri gelmez diye düşünüyorum
-
@kdone annem evde telefonla çekti fotoğrafımı, DV24 talihlisiyim.
-
İyi akşamlar arkadaşlar :) sanırım başvurular ekimin ilk haftası açılıyor, fotoğraf işini halletmeye girişmeye başlıyorum yavaştan :)
-
@kdone kaynak sayar mısınız bilmiyorum ama, DV22ye başvururken evde kendi çekildiğimiz fotoğrafları DV23dede kullandık ve kazandık herhangi bir sorunda yaşamadık. Arka fon olarak evin duvarını kullanmıştık hemde pütürlü olan duvarlardan
Edit: duvarın çeşidinden bahsetme nedenim arka fona gölge düşerse, düz olmazsa vs gibi nedenlerden elenirsiniz uydurmaları için
-
@Emre-Kurtulmuş demek pütür şans getiriyor bizim evde de var bi deneyelim o halde 😀
-
@Kekw bizim duvar saten alçı, yine tutturamadık :D
-
@zazozu eb3 için nasıl bir çalışma yaptınız hangi yolları kullandınız açıklarsanız sevinirim teşekkürler
-
@Kekw o kadarını bilemem artık şans getirir mi getirmez mi ama fotoğraf elenmeye sebebiyet veriyor, fotoğrafçıya gidin onlar doğru şekilde çeker düşüncesinin doğru olmadığını inandırabilmişimdir umarım.
-
@ebaris86 naparsınız işte şansınız yokmuş, saten boya duvar maalesef şansı yarı yarıya düşürüyormuş
-
22 sonunda pasaport harçlarına gelecek aşırı zamlardan dolayı pasaport çıkardım tüm aile bireylerine ve hepimizin pasaport için çektirdiğimiz biyometrik fotoğrafları var. Bu yıl onları kullanıcam başvuruda. Böylelikle geçen yıl ki başvuruda küçük oğlumun perdenin önünde zar zor çekebildiğimiz fotodan mı elendik gibi bir derde düşmiycez 😁
-
Benim evde beyaz sadece buzdolabı var. Geçicem önüne çıkırt diye çekicem tabi eski resimleri kullanmaya karar vermezsem
-
Bu arada fotoğraf konusu açılmışken, eşim ikizlere hamile ve ekim ayında doğum yapacak. Başvuruda bebeklerin fotoğraflarını çekip yüklemem gerekecek mi malum gözleri bile tam açık değilken poz verme vs. gibi sorunlar yaşayabiliriz.
-
Evde beyaz bir duvara yaslanıp 4k webcam ile fotoğrafı çekip kontrol sitesiyle kontrol edip doğruysa onu yüklemeyi düşünüyorum. Sanırım fotoğraf için yapabileceğim en iyi şey bu.
-
@ebaris86 Cocuklariniz basvuru sirasinda dogmussa onlarin da basvururken fotograflarini yuklemelisiniz. Kasim ayinin ilk haftasina kadar vakit olacak. Simdiden tebrikler bebekler icin.
-
@dilmel Mantıklı 😂
-
Herkese merhaba, vay be 1 yıl ne çabuk geçti ya.. Yine başlamak üzere greencard heyecanı :/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum