Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

11 Aralık'ta görüşmesi olan

Benzer Başlıklar

• Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı?

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    249 Bakış
    crazycellsC
    @serhanbey, içinde söyledi: Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı? Ben ilk defa başvuru yaptım. Başvuruların kapanmasina yaklaşık son 1 hafta kala başvuru yapmıştım. Başvuru yapılan günün önemi var tarzında şeyler okudum. Ilk haftasi yap vesaire gibi. Talihliler hangi zaman araliginda başvuru yaptı? Basvuru yapilan gunun veya saatin hicbir onemi yok, cekilis tamamen rastgele sekilde yapilmaktadir. Talihlilerin rastgele secilmediginin tespit edildigi 2012 yilinda cekilis sonuclari ayni gun iptal edilip, daha sonra yeni bir talihli listesi belirlenmistir ve vizeler yeni talihli listesine gore verilmistir. Bu baslik gercek disi bilgilerin dogru olabilecegi izlenimini yaratacagindan basligi kilitliyorum.
  • NİSAN AYI VİZE GÖRÜŞMESİ !!!

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    676 Bakış
    crazycellsC
    @ilhan-çolak NİSAN AYI VİZE GÖRÜŞMESİ !!! içinde söyledi: VİZE SIRA NUMARASI 17100 LERDE OLAN KİŞİLER , MAİL ALDILARMI YAZA BİLİRLER Mİ ? keyfinize gore baslik acamazsiniz forumda. Bu sorunun sorulabilecegi baslik zaten size birden fazla kez gonderildi. Forumu, tum uyelere saygi gostererek kullanmalisiniz. Forum duzenine saygi gostermediginiz surece sorularinizin cevaplanmasini beklemeyin. Herkes aptal mi; benzer problemleri tek bir konuda tartisirken, siz kendi sureciniz icin ayni soruyu surekli ayri bir baslikta ve buyuk harf kullanarak soruyorsunuz?
  • submit ettiğim ds260'ta hata var...

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    711 Bakış
    smartcellsS
    @Abdulkadir-Turna, içinde söyledi: submit ettiğim ds260'ta hata var... merhaba arkadaslar DS-260 i doldurdum oglum adina fakat herseyin tam olmasina ragmen submit edemiyorum. buton calismiyor. sizce problem neden kaynaklaniyor. tesekkurler DV2022 talihlisi misiniz? Eğer öyleyse sorularınızı şu başlık altında sormalısınız: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamalar Eğer 2022 talihlisi iseniz ayrıca imzanızı aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi düzenlerseniz süreciniz boyunca forumda soracağınız sorular ve yardım taleplerinizde daha hızlı ve verimli yanıtlar alırsınız. LINK >>> https://bit.ly/3cIMFIw Oğlunuzun DS260 formunda şu 2 kısmı yaptığınıza emin olun: Submit sayfasında case numarasını yazarken aradaki 0'ları yazmayın Yine o sayfada askerlik ile ilgili bir PDF var. O PDF'i açıp okuduğunuza dair onay vermeniz gerekiyor. 25 yaş altı erkekeler için o PDF'i açmadan DS260'ı gönderemezsiniz.
  • 0 Oy
    18 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @cihad-ecevit Amerika vatandandaşlık için yardım edecek bilgisi olan kişiler cevap verebilir mi lütfen içinde söyledi: @crazycells ödedim hepsini parmak izi felanda verdim mülakat tarihi verilecek işte büyük ihtimalle de red olucak 1 buçuk seneyi felan bulur benim vatandaşlığı almam öyle gözüküyor O durumda devam etmemek icin bir neden yok. 2014 yilinin Eylul ayi demissiniz... ilk 6 ayi katarsak Mart 2014'ten hesaba baslayabilirsiniz... Mart 2019'da son 5 yilin en az 30 ayi ABD icinde oluyorsunuz ve 6 aydan fazla da ABD disinda bulunmamis oluyorsunuz. 90 gun once basvuru yapabilirsiniz, o nedenle Aralik 2018'de basvuruya baslamaniz (ilk formu gondermeniz) daha iyi olurdu (ya da Ocak 2019 diyelim, cunku tarihler ayin 1'i ya da 30'u da olabilir, garanti hesap yapmis olalim) Suradan 90 gun hesabi da yapabilirsiniz: https://www.uscis.gov/forms/uscis-early-filing-calculator
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k