Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

11 Aralık'ta görüşmesi olan

Benzer Başlıklar

• viyana sağlık görüşmesi mmr kkk aşısı tek doz yeterli mi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    -3 Oy
    1 İleti
    216 Bakış
    hüzünlükedyH
    yıllar önce 1 doz vurulduğum sistemde görünüyor ancak iki doz görünmüyor antikor testimde ise pozitif olduğu için doktor ikinci doz aşıyı vermiyor acaba orada mı vurulacağım yada yeterli olacak mı
  • Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı?

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    250 Bakış
    crazycellsC
    @serhanbey, içinde söyledi: Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı? Ben ilk defa başvuru yaptım. Başvuruların kapanmasina yaklaşık son 1 hafta kala başvuru yapmıştım. Başvuru yapılan günün önemi var tarzında şeyler okudum. Ilk haftasi yap vesaire gibi. Talihliler hangi zaman araliginda başvuru yaptı? Basvuru yapilan gunun veya saatin hicbir onemi yok, cekilis tamamen rastgele sekilde yapilmaktadir. Talihlilerin rastgele secilmediginin tespit edildigi 2012 yilinda cekilis sonuclari ayni gun iptal edilip, daha sonra yeni bir talihli listesi belirlenmistir ve vizeler yeni talihli listesine gore verilmistir. Bu baslik gercek disi bilgilerin dogru olabilecegi izlenimini yaratacagindan basligi kilitliyorum.
  • Bilgisi ve deneyimi olan lütfen yazsın

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -1 Oy
    3 İleti
    129 Bakış
    crazycellsC
    Bu sekilde baslik olusturamazsiniz. Aile sponsorlu Green card icin su konuyu inceleyip sorunuzu yine bu konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak
  • Confirmation Number Hatası alıyorum Bilgisi olan?

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -7 Oy
    4 İleti
    3k Bakış
    SharmS
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2175/yesilkart-green-card-cekilis-sonuclari-nasil-kontrol-edilir
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k