Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @emre911 Amerika içinden aos yapmak 1 yıl kadar sürüyor mu 😮şaşırdım

• @Thyateira Bol şanslar..

• @Atlantis00 DV2025 mülakat deneyimlerinde yazınızı okumak dileğiyle. Bol şanslar..

• @Atlantis00 merak etmeyin bir gün sizin de yüzünüz gülecek 🙂

• @Thyateira tabii ki asla pes etmek yok 👊🏽

• @teknomer Kesinlikle alternatif yolları araştırın. Dosya taşıma veya AOS imkanınız varsa mutlaka değerlendirin. Süreci yakından takip edin, Ankara'ya güvenmeyin 🙂 Bol şanslar..

• ⭐⭐⭐⭐

@Harpy-Eagle 1 yıl falan sürmüyor arkadaş biraz sallamış durumda. Bir yıl sürüyor olsa ağustos ayı içinde bile hala imkanı olan DV23 kazananlarına aos yapın diye önermezdik ısrarla

• @teknomer iki kelime "dosya taşıyın" mülakat deneyimlerini okuyun dosya taşıma ile ilgili bilgilere sahip olup direkt hamlenizi yapın.

• @hdemircanusa deneyin hocam deneyin umarım bir gün sana da bir kapı açılır ve istediğin şeyleri başarabilirsin 🙂

• @Yıldıray81 Denizde kum Türkiye'de zam bitmez hocam. Dv2025 sizin seneniz olsun, bol şanslar.

• @Yıldıray81 hocam merak etme 2025 olur umarım ama olmasa da asla pes etmek yok yola devam.

• @Doğukan-Gürsoy-0 Bol şans diliyorum

• ⭐⭐⭐

@kugutex yani ordaki tercih size kalmış tabiki ama genelde zaten giden geri gelmiyor orda kalıp yaşamına başlıyor 🙂

• Uzun aradan sonra sohbet odasına selamlar. Çok düşük ihtimal biliyorum ama yine de bu sene son sohbet odası deneyimim olur umarım diyip kaçıyorum 😅🙋🏻♀🙋🏻♀

• ⭐⭐⭐

@dytmelek hoşgeldin inşallah son olur bu sene hepimiz için 🙂

• ⭐⭐

@tolgasatir o sene bu sene mi yani 😂😂

• ⭐⭐⭐

@Emrah-Borazan öyle diyelim öyle olsun 😃521e6344-8270-4df8-b1f3-dc28483ce5de-image.png

• ⭐⭐

@tolgasatir bende diyorum bu kadar mesaj nereye gidiyor 😂

• @teknomer malesef Ankara her geçen yıl daha kötü performans sergilemeye devam ediyor. Umarım Dv24 kırılma noktası olur ve tüm kazananlara vize basar. Ama siz yine de dosya taşıyın. Şairin de dediği gibi olsa keşke 😞 ;
    Ankara, Ankara güzel Ankara
    Seni görmek ister her bahtı kara
    Senden yardım ister her düşen dara

• @Onurfidan Pasaport başvuru aşamasında avantaj olabilir (daha az kişi daha çok şans) fakat süreç içerisinde dezavantajları da oluyor.

Benzer Başlıklar

• 28
  • 4050
  • 30813
  • 22394
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |