Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
@sybreed bunu bende ögrenmek istiyorum açıkçası. abdde parmak izi verip vize onayını aldıktan sonra trde bastırmak mümkünse iyi olur.
-
arkadaşlar turist vizesine (depremzede olarak) başvuran arkadaşlara bi sorum olacaktı, şuan başvursam 25 Eylüle yetişir mi? Ve onay oranları nedir, normal bi turist vizesi şeklinde mi değerlendiriliyor yoksa biraz daha imtiyaz kullanılıyor mu?
-
@Bekir-Öksüz bazıları 10 günde pasaportlarını aldı ama ben 3 haftadır bekliyorum mesela ama vize onayı çok kısa sürmüştü depremzede olarak
-
@nbbyr Depremzede olarak başvuru yaparken neler yapmıştınız paylaşabilirmisiniz
-
Visa processing time 75 güne çıkmış 21 haziranda başvurduk 12 temmuzda parmak izi verdik Abd vizemizde var hala bekliyoruz içimiz şişti
-
Bu ileti silindi! -
@esslck processing time biometric verilen tarih ile başlıyor, 12 temmuz olarak hesaplamak gerekli. Biometric verilen hafta processing time ne ise o referans aslında, sonradan önceliği yüksek başvurular çok fazla olursa o biraz uzatabilir.
-
@nbbyr pasaport için bize 4 gün ile 6 hafta arasında sürüyor şeklinde bilgi verdi vfs çalışanı. Açıkçası şaşırdık biraz.
Bu gün teslim ettik, bekliyoruz.
-
@A-K-0 anladım temmuz ayında 50 gün civarıydı sanırım eylüle gelebilir bakalım o zaman bi ihtimal
-
Bu ileti silindi! -
@Julio-Covanni çalışma izninin noc koduyla alakasını çözemedim ve ayrıca bu durumun kaynağı neresi
noc kodları mesleklerle ilgili değil mi -
@grounddreamer cevap için çok teşekkür ederim
-
@esslck arkadaşım 3 ay bekledi abd vizesi olmasına + abd şirketinden davetiyesi olmasına rağmen
-
Bu ileti silindi! -
@charon kısmet bakalım şans işi biraz sanırım
-
depremzedeler için vizede;
uçak bileti-konaklama-sigorta
ile ilgili nasıl bir yol izlediniz? malum, vizenin ne zaman çıkacağı belli değil. -
Bu ileti silindi! -
@Julio-Covanni peki eşi öğrenci kendisi open work permit ile gelenlere verilen çalışma izninde durum nedir
-
Arkadaşlar merhaba, vizesi çıkan ve çalışma izni başvurusu için gitmeyi düşünen varsa uçak biletlerini bir an önce almasını şiddetle tavsiye ederim. Fiyatlar inanılmaz artış gösteriyor.
-
Kanada uçak biletlerinde aktarmalı uçuşlarda transit vize isteniyor mu ? Prosedür nasıl işliyor bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum