(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ASFALTREİS onay aldınız sanırım, vizeniz hayırlı olsun. mülakat deneyimlerinizi ve görüşme detaylarını dilerseniz şu başlık altında paylaşabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/5658/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-mülakat-deneyimleri-ve-görüşme-detayları/813
-
Kardeşim için DS-160 formu doldurduk. Onun harici vize görüşme günü ekstra bir belge götürmesi gerekiyor mu? Forum başlığında arattım mali güvence, aile bağları vb şeyler yazıyordu. Bunları nasıl belgeleyebilir? DS-160 sırasında zaten tüm bilgileri girmişti. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
-
@bilings MErhaba
zorunlu olanlar
Pasaport
1 adet fotoğraf
DS160 onay sayfasıisteğe bağlı yanımda bulunsun kafam rahat etsin dediği evraklar
3 aylık banka hesap özeti
sgk dökümü
iş yeri izin belgesi -
@tolgasatir cevabınız için teşekkür ederim.
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
Merhabalar yanlış başlığa yazmışım buraya yönlendirdiler, sıfırdan b1/b2 vizesine nasıl başvurabilirim, gereken evraklar nelerdir, yapmam gerekenleri sıralamaya göre açıklayabilirirmisniz rica etsemilk neyden başlamam gerekiyor pasaportum var eyt den yeni emekli oldum hani çocuğa anlatır gibi

-
@al_ti74, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar yanlış başlığa yazmışım buraya yönlendirdiler, sıfırdan b1/b2 vizesine nasıl başvurabilirim, gereken evraklar nelerdir, yapmam gerekenleri sıralamaya göre açıklayabilirirmisniz rica etsemilk neyden başlamam gerekiyor pasaportum var eyt den yeni emekli oldum hani çocuğa anlatır gibi

Doğru başlığa yazdınız ama önce bu başlığın ilk iletisini iyice dikkatlice okuyun. Nasıl başlayacağınızı öğrenmiş olacaksınız. Ds260 formu nasıl doldurulur bununla ilgili dökümanlar da mevcut.
-
@Serapp teşekkürler
-
@Serapp merhaba ds260 mı ds160 mı, ayrıca bi pdf link var ama kaldırılmış diyor tıklayınca forumun başında formu nasıl dolduracağımiza dair örnek var mı acaba teşekkürler
-
@al_ti74 DS-160 formunu doldurmanız lazım. DS-260 formu göçmen vizeler için. İlk iletide de mevcut olan şu adreste örnek bir pdf mevcut. https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1621235730986-ds160-formu-doldurma.pdf
-
@tufank çok teşekkür ederim
-
Merhabalar 19 ekimde Dv1 greencard vizem ile abd ye ilk girişimi gerçekleştireceğim bu süreçte benimle birlikte ablam 1 haftalığına hem amerika gezisi hemde beni yerleştirme amaçlı gelmek istiyor. fakat b1 vizesi yok bizde basvuru yapmayı dusunuyoruz. ds 160 formunda beraberinde gideceğiniz yolculara beni ekleyecek bu vize almasında sorun teskil edermi
-
@rebul59 Ablanızın profili nasıldır, evli mi bekar mı, evli ise çocuğu var mı, çalışıyor mu?
Bir sürü kriter var. Eğer bekar ise ve geri döneceğini kanıtlayan sebepler yok ise ve formda sizinle gideceğini yazarsa gidip dönmeme şüphesi yaratabilir onların nazarında. -
abd ye tatil amacı ile gelmek isteyen biri abd de yaşayan green card sahibi birini referans göstermesi avantaj mı dezavantajmı olur
-
@mehmet-ein-avanaş amerika turist vizeleri avrupa schengen vizesi gibi referans yoluyla alınmıyor. böyle birşey sizi daha fazla sıkıntıya sokabilir. fakat mülakat esnasında ablanız kardesınız veya babanız anneniz ordaysa size tanıdığınız var mı diye sorulduğunda doğru cevap verin
-
@tufank merhabalar ds160 formunu doldurdum foto eklendi çıktısını almak kaldı bundan sonra ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler
-
@al_ti74 bu başlıkta yer alan ilk iletiyi okudunuz mu? sorunuzun cevabı orada bile yer alıyor. pek çok insan emek vererek başlıkta büyük bir bilgi kaynağı oluşturmuş, sizin de bu emeğe karşılık vaktinizi ayırıp okumanız en doğrusu olur. bu şekilde adım adım hazır bilginin size sunulmasını beklemeniz forumun amacına uygun olmuyor.
-
@al_ti74 bundan sonra yapılacak işlem https://ais.usvisa-info.com sitesine kayıt olmak ve randevu aşamasına geçmek. bu başlığın ilk iletisinde randevu alma ile ilgili bilgileri içeren pdf dosyası mevcut.
-
@n-cavit sorularımda sizi rahatsız eden ney tam olarak anlayamadım, bana forumun amacına uygun olan ney açıklarmısın soru soramayacaksak forumun amacı ney biliyorsan yardımcı olursun bilmiyorsan karışma
-
@tufank çok teşekkür ederim hocam bilmeyen birisi olursa bende yardımcı olacağım en azından Ds160 nasıl doldurulur öğrendim
-
Konsolosluğa gitmeden kimler vizelerini yenileyebiliyor? 10-11 yıl önce vize alan birisi tekrar turist vizesi için görüşmeye gitmesi gerekiyor değil mi? Teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.