ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@dpdemir umarim hocam. Ayni sayilar devam ediyor ortalam 36, 39, 41 bin falan. Backlog birazda olsa azalmis
-
@niwss, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem aynen hocam. 39bin agustosa gore iyi. Ama hala bir eb2 randevusu almis birini bulamamak rahatsiz ediyor beni. Bir ornek yok suan cok ilginc. Bir randevu deneyimi paylasan dinleyemedik daha.
Evet hocam ben de burdaki birinin randevusunu görene kadar rahatlayamayacağım, geçen aya göre backlog 12bin azalmış ama biz bu backlogun neresindeyiz acaba?
-
-
@Hildebrandt durumun farkindayim hocam da saskinligim forumdaki sayimizin bu kadar az olusuna. Baska platformlarda da rastlamadim ben kimseye o yuzden.
-
Gelecek sene yaza kadar pdsi 2022 olanlara randevu verilecek bence, öyle hissediyorum
-
Ankara'da randevu sayısı artmazsa kimseye sıra gelmez maalsef
-
@ktur sizin timeline niniz nasil?
-
@ktur Başka ülkeye dosya transferi hakkında bilgisi/deneyimi olan var mı? Bildiğim kadarıyla transfer istenen ülkede ikamet ettiğimizin kanıtlanması gerekiyor. Vize bültenlerine baktığımızda, nüfusuna oranla gerçekten yüksek miktarda EB2 randevusu veren ülkeler var. Sizin de söylediğiniz gibi her ay 1-2 EB2 randevusu vererek Ankara'nın bekleyen 700 kişiyi tamamlaması imkansız görünüyor. Son aya baktığımızda Brezilya 50, Mısır 9, Iran 21, Kore 46, Lübnan 4, Nijerya 18, Filipinler 27, TÜRKİYE 0 :( Ankarada 1 tane EB2 verilmiş ama o da TC vatandaşı değil.
-
@Ahmet-Turan-KOKSAL ulusal cikarlara hizmet derken, burada bir alanda uzmanlik mi ima ediliyor, tam olarak nedir?
-
Merhabalar bana bugun NVC den 4. Ay hatirlatma maili geldi. Uygun bir randevu oldugunda haber verilecegi yaziyor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Merhaba herkese bir sey sormak istiyorum.
Onayli I140 formum var, fakat retrogression nedeniyle I485'e bir turlu basvuramadim. Vize bultenini takip ediyorum.
Esim dependent olarak benimle basvuracak. Fakat haziran ayinda 2 haftaligina ulkesine gidip geldi ve ulkesinde J1 vize stampini da yeniledi.
Ekim ayinda PD current olursa beraber basvurabilir miyiz?? Bazi avukatlar sorun olabilecegini benim tek basima basvurmam gerektigini belirtti. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? -
@u2rem
Bana hiç gelmedi bu mailden. Gerçekten nasıl bir sistemleri var anlamış değilim. -
This notice is to inform you that your case for an immigrant visa is documentarily complete at the National Visa Center (NVC) and has been since 18-APR-2023. NVC has received all of the fees, forms and documents required prior to attending an immigrant visa interview. Your petition is awaiting an interview appointment. At this time, no further action is required. We appreciate your patience.
Your case will remain at NVC until an appointment is scheduled, at which time we will send it to the appropriate U.S. Embassy or Consulate General. We will notify the applicant, petitioner, and attorney (if applicable) when an appointment is scheduled.
The U.S. Embassy or Consulate tells NVC which dates they are holding interviews. NVC fills these appointments on a first-in, first-out basis and is unable to predict when an interview will be scheduled.
For the most up-to-date information about the U.S. Embassy or Consulate's operating status, please visit their website at https://usembassy.gov.
The next communication you receive from NVC will be either a notice that your appointment is scheduled, or if an appointment is not scheduled within the next 60 days, we will send a notice confirming that your case is still in line for an interview.
Important: The applicant should not make any permanent financial commitments until they have received their immigrant visa. This includes activities such as:
- Selling a house, car or property,
- Resigning from a job, or;
- Making other travel arrangements.
Thank you for your continued patience.
Regards,
National Visa Center
U.S. Department of State
https://nvc.state.govNVC Case Number: ANK2023XXXXXX
NOTE: Please do not reply to this email. This is not a monitored account. If you have questions or need to get in touch with NVC, please follow the instructions at http://nvc.state.gov/ask to call or email us.
-
Mail yukaridaki sekilde DQ oldugumdan itibaren her 60 gunde bir geliyor. Sizin PD niz current degil mi acaba? @TOK
-
@u2rem current değilim ben daha
08-22 benim PD -
@TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem current değilim ben daha
08-22 benim PDO sebepten size henuz bu 2 ayda bir gonderilen maiiller gelmiyor olabilir hocam
-
@steve2021 , @kelle ve @niwss büyükelçiliğe mail atıp randevu neden alamadıklarını sordular mı acaba? Amerikalı bir avukat, "1 yıla yakındır/fazladır Current olduğunuz ve dosyanız ilgili elçiliğe gönderildiği halde henüz randevu alamadıysanız bana başvurun, dava açalım elçiliğe" diye yayın yapmıştı. Uzun süredir PD current olan arkadaşlar nasıl bir yol izliyor?
Bir de @u2rem , @steve2021, @kelle vb arkadaşların dosyaları CEACStatTracker sisteminde ne olarak görünüyor? Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum