Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
@tolga242 beklemekten başka yapılacak birşey yok sanırım. Çünki konsolosluğu arayıp sormayı pek tavsiye etmiyorlar zaten sonuçlanma süresi zamanında da bekleyeceğiz. Beklemek yoruyor insanı.
-
@eray96 normal bir durum hocam anlık olarak güncellenmiyor olabilir bendeki süreci hatırlamıyorum maalesef
-
Resmi sitede 46 gün olan ortalama vize verme süresi geçen hafta 52, bu hafta 58 güne yükseldi.
Bu sonuç sonuçlanmış başvurular ile hesaplanıyor. Aşağı yukarı fikir vermesi için kullanabilirsiniz.
-
@eray96 benim başvurumda da aynı bu şekilde oldu, daha sonra güncelleniyor site. Completed'a geçiyor.
-
@A-K-0 resmi sitede nereden kontrol ediyorsunuz ben bulamadım bir türlü.
-
@vesmer76, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
@eray96 bende carsamba gunu saat 9.30 da verdim benim biometric bilgilerim siteye dusmedi hala vfsyi aradim biz konsolosluga ilettik yogunluktandir diyor ama kardesim cuma gunu verdi parmak izini ve ayni gun sisteme dustu . ne yapsam bilemedim
Sıkıntı şu ki benim bilgiler GCkey sistemine düştü yani biyometrik no'su ve tarihleri yazıyor ama hala biyometrik verileriniz lazım diyor. Yani büyük ihtimal Kanada'yla alakalı bir sıkıntı var. Yine de VFS'ye bir sorayım.
-
@A-K-0, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
@eray96 benim başvurumda da aynı bu şekilde oldu, daha sonra güncelleniyor site. Completed'a geçiyor.
Teşekkürler. Tahmini olarak kaç gün sürdü completed'a geçmesi?
-
@eray96 17sinde verdim parmak izi, ayın 27'sinde "your action is required" kalkıp "submitted" oldu. Ben de şüphelenmiştim, VFS ile iletişime geçtiğimde bekleyin demişlerdi.
-
Merhabalar, Ağustos ayı içerisinde vize onayı alan var mı, süreçten bahseder misiniz?
-
@A-K-0, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
@eray96 17sinde verdim parmak izi, ayın 27'sinde "your action is required" kalkıp "submitted" oldu. Ben de şüphelenmiştim, VFS ile iletişime geçtiğimde bekleyin demişlerdi.
Teşekkürler.
-
Merhabalar. ABD vizem var Kanada vize başvurusu yaptığım zaman mülakata gitmem gerekiyor mu yoksa pasaportları yollamamız yeterli mi?
-
@beklee Kanada vizesinde mülakat zaten yok. Abd vizesi olanların süreci farklı herhalde kanada için. Vize için başvuru aşamasında abd vizeniniz var mı gibi bir soru soruluyordu. Benim olmadığı için evet demedim sonuna ne oluyor fikrim yok ama çok daha kolay alacağınız kesin.
-
@Kekw sizin vizeniz onaylandı mı peki ?
-
@beklee Süreç devam ediyor temmuz ayının ortasından beri.
-
@Kekw inşallah onaylanır herşey gönlünüzce olsun.
-
TURIST olarak TS2023 basvurusu gercekleştirip 3 yıllık calısma izni alanlar oldu mu ? Genelde duyumlar hep kanada icinde bir suredir yasayan ve ogrenci statusunde olan kişilerin TS2023 basvurusu ile 9 veya 12 aylık calisma izinleri çıkıyor şeklinde..Ama turist olarak TS2023 basvurusu yapıp daha sonra kanada dısına çıkan kişilerin 3 yıllık çalışma izni aldıklarını şimdiye kadar gormedik / duymadık .. Neredeyse TS2023 programının başlamasından 4 ay gibi bir sure geçti ve bugune kadar yuzlerce hatta binlerce başvuru neticesi mutlaka acıklanmış olması gerekir..
Kısaca TS2023 basvurusu yapan herkese çalışma izni çıkıyor mu ? Kanada'ya 4-5 gunlugune TURIST olarak seyahat edip orada TS2023 basvurusu yapan ve sonra kanada dışına çıkanların hepsinede çalışma izni veriliyor mu ? Yoksa neticesi negatif olanlarda var mı şimdiye kadar ??? -
@Julio-Covanni benim duyduğum kadarı ile 125 günde bazı kişilerin turist vizesi ile gidip çalışma izinleri gelmiş. Danışmanların söylediği o yönde.
-
Bu ileti silindi! -
@Julio-Covanni çok doğru fakat bununla ilgili resmi bir veri yok. Alan varsa da burada olmayabilir olsa da bu başlıkları görmeyebilir. Görse de yazmayabilir. 😀 Eğer gidersem bende süreci buradan paylaşacağım.
-
bende TS2023 e başvurdum Haziran 15 te. Ortalama 120-125 gün sürüyor. Türkiye ye döndüm ve sonuc bekliyorum. Tahminime göre Ekim ortası gibi cevap gelecek.
sorunuz özelinde ise şu anda elimizde aşağıdaki gibi bir bilgi var.
@esslck, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum