Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sudan Fırlayan Balık Kıyıda Bakınan Kediyi Böyle Yuttu

Gündem ve Sohbet
6 5 967 1

Benzer Başlıklar

  • 2024 Başkanlık Seçimi

    Gündem ve Sohbet
    74
    4 Oy
    74 İleti
    4k Bakış
    MySeaM
    Trump'in Agenda47 planlamasindaki gocmenlikle ilgili ana maddeler: 1- Milyonlarca yasadisi kacaklari toplu sinirdisi etmek. 2- ICE (Immigration and Customs Enforcement) agentasinin hem calisan sayisini hemde butcesini yukseltmek. 3- Santuary sehirlerin federal butceden aldiklari fonlari kesmek eger gocmenlik konusunda isbirligi yapmazlarsa. 4- Meksika sinirindaki duvari tamamlamak. 5- Yenilenmis guvenlik teknolojilerini sinir guvenliginde kullanmak. 6- Ozel sektoru de sinir guvenligi konusuna dahil etmek. 7- Iltica konusundaki yururlukteki kurallari gozden gecirip yenilemek. 8- Meksika ile sinir guvenligi konusunda daha fazla isbirligi yapmak. 9- Iltica konusundaki basvuru kriterlerini azaltmak ve islemleri zorlastirmak. 10- Sinir guvenligi icin butceden daha fazla fon ayirmak. 11- Askeriyenin degisik birimlerini sinir guvenligine dahil etmek. 12- Sifir-tolerans politikasini getirip uygulamak, ozellikle sinirlarda. 13- Dogumla otomatik olarak alinan vatandasligi sonlandirmak. 14- Liyakata (puanlamaya) dayali gocmenlik sistemini getirip uygulamak. 15- Vize ihlali yapanlara daha yuksek ve etkili cezalar vermek (visa overstay etc) 16- Vize kullanimlarini biometrik kontrol ve izleme sistemi ile daha etkin izleme (ulkeye giris cikislari) 17- Insan kacakcilari ile daha etkin mucadele etmek. 18- Kacaklara ve cocuklarina saglanan koruma programlarini (DACA vb) kaldirmak. 19- DACA korumasi altindakilere sinirdisi etme yolunu acmak. 20- E-verify sistem uygulamasini ise alimlarda mecburi hale getirmek. 21- Kacak calistiranlara yuksek miktarda cezalar kesmek.
  • 3 Oy
    354 İleti
    20k Bakış
    S
    ....desenize adamlari kapidan kovuyorlar,bacadan iceri giriyorlar, buyuk rakkamlarla deportlar yapilmis,bir zamanlar 11 milyon illegal gocmen var diye duymustum,her yil 100 bin atsalar kolay kolay temizliyemezler,eh koca amerikada bazi isleri yapacak elemanlarda lazim onuda kacaklar yapiyorlardir.
  • Yüzyılın En Büyük Sahtekarlığı: Şişelenmiş Su

    Gündem ve Sohbet
    6
    4 Oy
    6 İleti
    541 Bakış
    israfilI
    @Muhtaradana Bana kalırsa çeşme suyu içebilirsiniz, tadına alışmak için kendinize zaman verin. Su arıtma cihazı hiç kullanmadım, kartuş maliyeti Türkiye'de masraflı olabilir. Su arıtma cihazı bildiğim kadarıyla ege bölgesinde sular daha kireçli olduğu için çok yaygın kullanılıyor. Houston için konuşursak çok fazla 500 ml'lik pet şişe kullanılıyor ,genelde evlere koli koli alınır ve tüketilir. buradaki çeşme sularının kalitesi hakkında bir bilgim yok.
  • 'Kedi yavruları' sanıp evde beslediği hayvanlar puma çıktı

    Gündem ve Sohbet
    1
    3 Oy
    1 İleti
    216 Bakış
    yapay-zekaY
    [image: _109893400_puma01.jpg] Arjantin'in kuzeyindeki Tucuman eyaletinde Florencia Lobo adlı bir kişinin, "anneleri ölen bir kedinin yavruları" sanarak evde beslemeye başladığı hayvanlar puma çıktı. Santa Rosa de Leales kasabasında yaşayan Lobo, yol kenarında bulduğu ve 2 ay evde beslediği hayvanların puma olduğunu veteriner muayenesinde öğrendi. Lobo, Reuters ajansına yaptığı açıklamada, "Hayvanları kardeşimle, ölü bir kedinin yanında bulduk. Anneleri doğum sırasında öldü sandık. Eve getirdikten sonra biri öldü, diğerine Tito adını verdik" dedi. [image: _109893402_puma02.jpg] Lobo'ya göre veteriner, başta hayvanın ne olduğunu bilemediğini ancak "kesinlikle normal bir kedi olmadığını" söyledi. Sonrasında hayvanın Güney Amerika ve Kuzey Amerika'nın güneyine özgü bir puma cinsi olan puma yaguarundi olduğu ortaya çıktı. kaynak: www.bbc.com
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum