DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@canym mülakat almadan bunların hiçbir önemi yok, 1 ekim'i bekleyin lütfen.
çok insan gördüm bu şekilde plan yapıp sonra mülakat alamadan mali yılı kapatan. -
@Nurca @gucarslan ile siz içime su serptiniz. kazandığımı öğrendikten sonra günümün yaklaşık bir saati forumda geçiyor :)
-
@gucarslan twitter dan posunuzu gördüm teşekkür ederim üzücü bir durum 3500 ailesi ile toplam kazanan sayısını düsünütsek şuan da rakam olarak maksimum 12k lara geldiğine bakarsak ciddi bir problem var
-
@gucarslan yorumsuzlar ya
-
- Merhaba, DS260 formu submit etmek için biraz geç kaldım, şimdiden dosya taşıma başvurusu yapmalı mıyım?
2.Bir de eşimle şu an boşanma aşamasındayız. Ds260 formunda eşiniz sizinle birlikte US’e göç edecek mi sorusuna Hayır dedim. Eş için olan formu da submit etmedik. Bu sorun yaratır mı?
3.Mülakata kadar boşanma gerçekleşmiş olursa, DS formunu açtırıp güncellemek gerekir mi? Yoksa boşanma evrakları ve yeni pasaportla mülakata gitmek yeterli midir?
Teşekkürler.
-
@gucarslan dosya taşımayı genelde biz kendi aramızda konuşurduk ama demek ki artık direkt konsolosluk kendisi tavsiye ediyor bize güvenmeyin dosya taşıyın diye. Gerçekten ne denir bilmiyorum 2024 talihlilerine sabırlar diliyorum
-
Bu ileti silindi! -
1- eğer DS submit kuralı değişmezse, bu cn ve bu submit tarihi ile mülakat almanız imkansız diyebilirim.
imkanınız varsa 1 ekim sonrası dosyanızı farklı kons. taşıyın.2- yaratmaz
3- mülakata gittiğinizde söylersiniz. boşanma evraklarının yeminli tercümesi ve yeni pass ile mülakata gidebilirsiniz.
-
@teknomer teşekkürler
-
Merhaba, ben us consullar sitesinden basvuru formunu yeniden cıkarmak ıcın gırdıgımde confirmation numaramı kabul etmedıler. Sebebı nedır acaba
-
@ozmell daha önceden bana da oldu aynı hata arada sistem hata verebiliyor sanirim
-
Merhabalar sormak istediğim soru dv2024 için gelmesini beklediğimiz veya beklicdgimiz 2024 mali yılı ilk mülakat mailleri için ağustos veya eylül başı gibi dersek mailler ana Posta'ya mi yoksa spam a düsme gibi ihtimaller dahilin de mi?
-
@symbi0te Selam, her ikisi de ihtimal dahilinde. Düzenli olarak posta kutularınızı kontrol edin.
-
@nicksiz1i Mart 2024 basina kadar bekleyin , TR nin durumuna gore karar verirsiniz su an icin erken bunu dusunmeye . Insallah bu sene hizli ve daha verimli ilerler be Ailecek TR den alabilirsiniz vizenizi
-
Merhaba ilk yayınlanacak bülten hangi günler arası oluyor? geçen sene 8 temmuz ve 8 ağustosta yayınlanmış, bir önceki sene ise 14 temmuz ve 14 ağustosta.
-
@misha90 genellikle ayın15’ine doğru cuma günü Ankara mülakat dağıtıyor umarım herkes en kısa sürede mülakat alır sizin Cn numaranız ve ds260 form gönderme tarihi iyi
-
@Figen Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Genelde şubat mart aylarında bu dosya numaraları çağrılmış fakat son birkaç senedir durumu görüyorsunuz. Bana da 17 sene sonra çıktı ve bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. Genelde sorduklarım vizen varsa bekleme Ankaraya güven olmaz numaran açıklanınca direk başvurursun diyor. Marttan sonra gidersem 3 ay bekleme süresi olacak ve sonrasında yetişmeme durumu olursa çok kötü olur. AOS zor süreçmi sizce? Birde avukat ücretleri hakkında bilginiz varmı acaba?
Tekrar teşekkür ederim. -
@Darwin önce mulakat maili sonra cut off , ters iş degil mi bu 😊
-
@Darwin inşallah sizin de mulakat guzel geçer ve vizenizi alırsınız
-
@symbi0te Mülakat maili alıp almadığınızı kontrol etmenin farklı yolları da var. Mesela bunlardan biri kazandığınızı öğrendiğiniz ekran. Mülakat maili aldıktan sonra o ekranda mülakata gireceğiniz gün ve saat gibi detaylar yazıyor olacaktır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum