@mazee56 Selamlar benim düşünceme göre New York Baro sınavı için İngilizcenizin cok iyi olması gerekir.Sadece Hukuk İngilizcesi için F1 vizesi ile giriş yapıp öğrenim görebileceğiniz kursları araştırın derim .Ama gerçekten Hukuk olunca herseyi cok pahalı.Sonrasında yine Baro sınavı için hazırlık kurslarına gitmeniz gerek zor ama imkansız değil.Benim eşim de avukat bizde bu sekilde yapacağız
Selamlar

️7.30 gibi oradaydım erken gitmenin bir anlamı yok ben mecburiyetten erken gittim. Konsolosluk karşısında kafeler var emanet alıyorlar mı bilmiyorum. Saatimiz geldiğinde ilk girişte güvenliğe pasaportu bırakıyoruz sonrasında isim olarak çağırılınca x-ray den geçip bir bahçeye oradan da konsolosluk içine giriyoruz. Her yerde yönlendiren konsolosluk çalışanları var o yüzden çok kolay oluyor. Çok yoğunluk vardı genelde nasıl oluyor bilmiyorum. Pasaport ve fotoğraf işlemi için bir bankoya yönlendirildim. Fotoğraf uygunsuzluğundan geri gönderilenler oldu o konuda dikkatli olun lütfen. Sonra parmak izi ve son olarak mülakat sırasına geçiyoruz. Önümde 20 den fazla kişi vardı 3 vezne çalışıyordu. Genel olarak red ve onay oranı eşit gibiydi. Sıra bana geldi