ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@niwss EW kategorisi (Bullet-in’de other workers) aylardir 1 Ocak 2020 tarihinde kaldi simdi 1 Mayis 2020 oluyor August Bullet-in icin. Randevu alan arkadasin priority date’i Subat 2020 oldugu icin daha yeni sira geldi.
-
@Hildebrandt tarih 2020 olunca dikkat etmemisim ona suanda da current diye. Simdi mantikli oldu durum. Tesekkur ederim.
-
Ben de bu retrogression’dan etkilenecegim sanirim. Ap’ye kalanlar da current olmadan alamiyorlar sanirim vizesini. Tam bir cevap verilemese de buna, boyle olacagi dusunuluyor. Cok kotu oldu benim icin. En erken Ekim’de acilirsa ve Ap sonuclanirsa, Ekim’de alacagim buyuk ihtimalle. Cok zor bir durum. Herkese Ap’siz mulakatlar diliyorum. Cok sabir gerektiren bir surec oldu bizim icin.
-
@Hildebrandt, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
15 Haziran 2021 tarihinde DQ olmus birisi Persembe gunu randevu maili almis EW kategorisi icin. @steve2021 eger size gelmediyse muhtemelen bir sonraki aya kaldiniz hocam
Hocam o halde bu ay verilen Eylül randevularında yeni current olmalarından dolayı 2020 Subat-Mayıs PD li EW liler diğer EB lerin önüne geçmiş olabilir. Keşke daha fazla EB2 NIW başvuranı katılsa foruma da biraz daha fazla bilgiye ulaşabilsek.
-
@u2rem cok buyuk ihtimalle oyle oldu. Cunku DQ tarihleri daha onceydi ama priority date current olmadigi icin bekliyorlardi. Simdi onlara yer acilinca DQ onceliginden dolayi one gectiler. Yani Ocak-Mayis 2021 EW olanlar almadan digerlerine cok az randevu gelecek sanirim
-
@Hildebrandt 2022 fiscal year raporunda toplanda 5 tane o kategoride visa verilmiş gözüküyor. Sayıca da azlar sanırım.
-
Temmuz ayı da bitti ve bizden kimseye randevu maili gelmemiş olması üzücü gerçekten
-
Malesef. Redditte falan da goremedim ben.
@u2rem, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)Temmuz ayı da bitti ve bizden kimseye randevu maili gelmemiş olması üzücü gerçekten
-
Demokrat bir Kongre üyesi dün bir mektup yazmış hükümete ve Göçmenlik idaresine
Employment Based Visa’ları yeni mali yılda tamamen current yapalım, bu insanlara ihtiyacımız var diye. 2007 yılında eski başkan Bush aynısını yapmıştı demiş.Bu işleri hızlandırabilir seneye
-
@TOK Burada EB kategorisi icin final action bullet-in tarihlerini current yapalim diye bir oneri vermisler, interview verdikleri kisi sayisinda bir artis olacagindan bahsetmemis. Bu bazilari icin iyi bazilari icin kotu. Mesela DQ tarihin erkense ama current olamadigin icin interview alamiyorsan senin icin iyi bir sey, ama DQ tarihi senden erken olanlar current olursa bu sefer onlar senin onune gececek. Kisacasi EB3 ve EW baya faydalanir, EB1 ve EB2 icin kotu bir sey su anki bullet-in’i baz alirsak.
-
@Hildebrandt
Bir de benim aklıma gelen Amerika içinden gelen başvuruları eritmek için olabileceği, çünkü insanlar işini kaybediyor falan yazıyor mektupta. Konsoloslukta bekleyenler için pek bir faydası olmayabilir. I-485 dolduracaklar için daha iyi olabilir eğer kabul edilirse. Ama kabul edilme ihtimali bana göre düşük. Diversity ilkesine biraz aykırı gibi geldi. Yazan kişi Hindistan kökenli sanırım. Özellikle Hindistan’lı göçmenleri düşünerek yazılmış sanki -
Employment based mülakatları sayfasında bir kişiye E3 vize randevusu maili gelmiş bugün, IR/CR vizeleri için de bgn randevu mailleri gelmiş.
-
@TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Forumda reklam olur mu bilmiyorum ancak redit’te EB-2 NIW ile ilgili çok bilgilendirici başlık ve istatistikler var. Takip etmenizi öneririm.
Oradaki verilere göre bekleyen kişi 25000.
Bunların aileleri ile birlikte ortalama 80000 greencard oluyor. Gelecek 2 mali yılda bize mülakat gelmesi kesin gibi. PD’si erken olanlar daha şanslı. Brezilya ve Güney Kore’den çok başvuru varmış. Amerika içinden de aynı şekilde çok başvuru varmış. Redit’e de bakın derim benHocam bu grupta bir yerlerde eb2-niw başvurularında AOS/COS’nin askıya alındığını okumuştum. Eğer böyleyse ABD içinden başvuranlar nasıl başvurabiliyor.
-
@steve2021 hocam sizde bir gelisme yok mu?
@u2rem, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)Employment based mülakatları sayfasında bir kişiye E3 vize randevusu maili gelmiş bugün, IR/CR vizeleri için de bgn randevu mailleri gelmiş.
-
@steve2021 Hocam sizin kategori hangisiydi? 21 Kasim 2021 tarihli EB-3 randevu aldiysa sizin de almaniz gerekirdi.
-
Gecen ay gelmesi gerekirdi bu hesaba gore, birseyi atlamiyorsak
@Hildebrandt, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)@steve2021 Hocam sizin kategori hangisiydi? 21 Kasim 2021 tarihli EB-3 randevu aldiysa sizin de almaniz gerekirdi.
-
@niwss Kategoriyi biliyor musunuz? Bence EW olabilir onlar daha uzun suruyor
-
@Hildebrandt ilk sayfada tablo var hocam, oraya gore eb2 niw
-
@niwss gordum tesekkur ederim. Acaba professional veya NIW olmasi etkiliyor mu?
-
@Hildebrandt butun employment-based kategoriler ayni sirada diye biliyoruz aslinda.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum