DV2025 Sohbet Odası
-
@nicky İradeniz çok güçlüymüş ben o kadar dayanamam
-
@Birgariphayat Mühendis ve almanca bilen biri olarak gitmeni daha sağlıklı buluyorum, eğer bilgisayar ile ilgiliyse kesinlikle lisansa tamamlamandan yanayım. Yurtdışında ki insanlar üniversiteye değer veriyorlar, nihai karar elbette seni ancak yine de değerlendir derim. Yalnızca 3 yılından feragat etmiş olacaksın ancak o arada Almanca çalışmanada vakit kalır en azından
Edit: Lisansa tamamlamak istediğin bölümün hangi üniversitede olması da çok önemli, yani bir Nişantaşı üniversitesi ile İTÜ bir değil.
-
@Uçan-hollandalı Merhaba vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.Bolumum inşaat ile ilgili yani inşaat mühendisliği olacak eğer kalırsam.İşin özü aslında Almanya'yı da almancayi da hiç sevmiyorum ama hayat şartlarından ötürü bu düşünceye kapıldım.Almanya üzerinden ABD ye gitmemi önerdiler nasıl olacak bilmiyorum ama bu fikir bana daha cazip göründü.
-
@Birgariphayat Sizi anlıyorum hocam ben de sağlıkçıyım aynı zamanda, Almanya muhabbetleri yapan çok oldu çevremde ancak dediğiniz gibi yani Alman diline karşı bir his beslemediğim için her zaman kalbimde ABD olacak. KTÜ inşaat mühendisi arkadaşım şuan da sigortasız çalışıyor, sektörü öyle özetleyeyim bu arada
-
@Uçan-hollandalı Neresi olursa olsun arkana bakmadan gitmek şuan için en mantıklı çözüm gibi.ABD hayali de başka bahara kaldı
-
@Birgariphayat Bazen diyorum ki dmax kanalında ki Mürsel gibi Amerikan arıcılık kulüplerine girip kendi yaşıtım bir kız mı bulsam.
Mürsel'de ne ingilizce ne de Türkçe var ama adam güzel bir hayat yaşıyor ABD de 🤣
-
@Uçan-hollandalı Eğer kız bulup evlenme hayaliniz varsa ve biraz dil biliyorsaniz tinderi denemenizi öneririm.Genc yaşlı demeden nikahı basıp vatandaşlık alabilirsiniz😅bana böyle şeyler ters olduğundan fazla üzerine dusmuyorum
-
1 Ağustos gününde geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1 lira 7 kuruş zam gelecek, fiyatlar pompaya yansıyacak ardından pompalar halka yansıyacak. Herkese günaydınlar efendim
-
Bu ileti silindi! -
@GizemYılmazz Düşüncelerinizi belirtebilirsiniz bunda herhangi bir problem yok :)
-

artık uluslararası teknolojik dolandırıyorlar, yok öyle yastık altındaki altınları getir falan, bitcoin soruyorlar. -
@Murat-4 Son zamanlarda yabancı numaralardan arama ve mesaj alma durumu çok fazla oluyor. Bizim veriler her yerde galiba. Kvkk desen var :))
-
Silindi.
-
@Atlantis00 Pes etmeyin bence. Hayallerinizin peşinden gidin.
Hiç ummadığınız bir anda çıktığını görebilirsiniz :) -
@Murat-4 Geçtiğimiz hafta bana da yazmışlardı Google Maps ayağına 😀 İrem diye tanıtıyor bir de kendini, aslında parasını ilk etapta alıp kaybolmayı düşündüm de daha sonra vazgeçtim. Onlardan gelen paralar kara para olduğu için benim hesabıma yatan para da otomatik kirli para olacaktı ardından uğraş polisle, direkt bastım küfürü engelledim.
-
@Murat-4 Beni birkaç defa başı +62 ile başlayan numaralardan aradılar. Diğer insanlara da en fazla oradan arama geliyormuş. Endonezyalı kardeşlerimiz sağ olsun halimizi hatrımızı sormak istiyorlar herhalde :))
-
@hadi-BE Kaçıncı başvurum da cıktı, hatırlamıyorum bile. Yıllar sonra çıkabiliyor. Gerçekten istiyorsanız başvurmaya devam edin
-
@Evrenos mülakat alma konusu case numaranız küçük yada büyük olmasına, Ds-260 formunu erken submit edip etmemenize ve Ankara'nın performansına göre değişiyor maalesef.
-
@Evrenos Evet çok haklısınız ,süreci iyi takip edip duruma göre hareket etmek gerekiyor. Kazanan sayısı dağıtılacak vize sayısından daha fazla
-
@Nurca İnşallah :) Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum