ABD'ye girişte pasaporta vurulan "no EOS no COS no AOS" damgası
-
Daha önce j1 olarak gittiğim abd’den geçen sene b1/b2 vizesi aldım geçtiğimiz günlerde ülkeye giriş yapmaya çalışırken polisler tarafından sorguya çekildim ve pasaportumda başlıkta belirttiğim damgalar var. Sormak istediğim şey bir daha ülkeye girişte sorun yaşar mıyım ? Bu damganın pasaportta olması avrupa ülkeleri için vize almam da sıkıntı yaratır mı ? Teşekkürler şimdiden
-
Daha önce j1 olarak gittiğim abd’den geçen sene b1/b2 vizesi aldım geçtiğimiz günlerde ülkeye giriş yapmaya çalışırken polisler tarafından sorguya çekildim ve pasaportumda başlıkta belirttiğim damgalar var. Sormak istediğim şey bir daha ülkeye girişte sorun yaşar mıyım ? Bu damganın pasaportta olması avrupa ülkeleri için vize almam da sıkıntı yaratır mı ? Teşekkürler şimdiden
-
@denizli2020, içinde söyledi: ABD'ye girişte pasaporta vurulan "no EOS no COS no AOS" damgası
Hayir, sorun yasamazsiniz. Nereden hangi ayda giris yaptiniz?
J1 ile ne zaman giris-cikis yapmistiniz? sureyi uzattiniz mi?
Bu damganin pasaportta olmasi ne ABD'de ne de Avrupa'daki ulkelerde bir problem yaratmaz. CBP, sadece ABD'ye turist olarak giris-cikis yapmanizi istiyor, ABD'ye giris yaptiktan sonra statunuzu uzatmanizi veya degistirmenizi istemiyorlar.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
sayin @gucarslan , sanirim siz de buna benzer bir deneyimden bahsetmistiniz?
ilgili kisinin hangi sehirden, hangi ayda giris yapmaya calistigini biliyor musunuz?belki bu konuda bir "pattern" yakalayabiliriz...
-
J1 ile 2019 yılında normal bir şekilde vize süresi bitmeden giriş çıkış yapmıştım.
Şu damgaları geçen ay New York’tan girerken pasaporta basıldı
-
@denizli2020 bilgilendirme icin tesekkurler.
-
Sanirim, J1 alan ogrenciler statu degistirip ABD de kalmaya baslayinca, meksika sinirindan girisler artinca, Turk vatandaslarina karsi bu uygulamayi arttirmislar.
-
@yeuxdisent bu sorunu başka yaşayan var mı acaba ?
-
@crazycells benim takip ettiğim vakada kişi chicago'dan giriş yapmaya çalışmıştı.
daha sonra da şunu deneyimledim; bu damga olmasına rağmen COS aşamasında, bu damganın fotoğrafını evraklara koymadan başvuru yapıp statü değiştirenler olmuş.*bu elbette yatırım tavsiyesi değildir ;)
-
Benim öyle bir amacım hiç yoktu olmadı 😅 ama girişteki memurlar inanmadılar bana sanırım bir daha ki girişte sıkıntı yaratırlar mı onu merak ediyorum açıkçası
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum