DV2025 Sohbet Odası
-
@misha90 Böyle şeylere inanan çok kişi var 🤣 enflasyonun bu denli patladığı ülkede kim sana havadan para versin bir de kaldı ki 2000-3000 lira cart curt. Aslında daha da muhabbeti devam ettirecektim ancak vazgeçtim, hatta onlara ben iş teklifi sunacaktım🤣🤣🤣
-
@Uçan-hollandalı Beni takmadılar maalesef hep bekledim iki tik olsun diye hala umudum var ekstra gelir elde etmek benim de hakkım :D bir de fake kadın fotosu koyarak whatsapptan aradılar geçen kim sattıysa bilgilerimizi artık
-
@misha90 E devlet MERNİS bilgileri çalınmıştı bir ara o yüzden herkes ucuz şekilde panele ulaşıp istediği kişilerin telefon numarasından tut anne kızlık soyadına kadar ulaşabiliyor. Kvkk denilen birşey kalmadığı için bunlar oluyor hep....
-
Bi de iş yok diyorsunuz. Tüm dünyadan türklere iş teklifi yağıyor🤣
-
@Kekw Ahahahah🤣🤣🤣 K*hpe İrem hanım bana soru işareti attı yalnızca, dolar cinsinden maaş verseydi belki düşünebilirdim
-
@Uçan-hollandalı banada Gana numarasından muhtemelen Esenyurt'tan yazdılar. :) Güzel bir ingilizce küfür döşedim bi daha yazma dedim engelledim.Malesef böyle şeylere inanan çok oluyor.
-
Beni de sürekli zimbabve den arıyorlar. Ama 1-2 sefer değil saat başı arıyor wp den. Engelliyorum başka numaradan arıyorlar
-
Arkadaşlar https://www.tiktok.com/t/ZM2gF8b6p/ videodaki adam mülakat olmadan insanlar greencard alabiliyor diyor. Ben mi yanlış anlıyorum?
-
Messi yi canlı izlermiyiz acaba
-
An itibarı ile benzinin litre fiyatına 2 lira zam gelmiş bulunuyor, herkese iyi geceler dilerim. Son olarak Fatih Altaylı'nın da söylediği gibi "Zamlar hep yataktayken yapılıyor, halkı yatakta yakalamayı seviyorlar"
-
Yahu.. beni de keklesinler,
Beni de dolandırsınlar...
Hep yerli ve milli olduklarını söyleyenler mi kekleyecek beni?
Nerede bu dış güçler.... -
Bu tür aramalar için (digitürk,ttelekom, reklamaramaları ) iphone da güzel bir uygulama var.Yapan arkadaşta türk.Kendisini arayan reklam uygulamalarından bıktığı için böyle bir uygulama yazmış. Uygulama "Begone" .İndiriyorsunuz örneğin 0212 3852555 gibi bir numara aradı.Zaten digitürk gibi firmalar 385 ve devamının tamamını alıyor , 0212 385 #### şeklinde engellemeye yazıyorsunuz 0212 385 devamı ne olursa olsun engelleniyor size ulaşamıyor. Kurunun yanında yaşta yanabilir biraz ama bu firmalar genellikle seri numara aldığı için biraz zor ihtimal. Günaydınlar...
@Kesinİzmirli, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Beni de sürekli zimbabve den arıyorlar. Ama 1-2 sefer değil saat başı arıyor wp den. Engelliyorum başka numaradan arıyorlar
-
@selamibasaran sağol abi bilgilendirme için.
Herkese günaydın
-
Tatil sonrası hayal kurmalara devam az kaldı....
Bağımlık mı yapıyor, bu meret anlamadım. -
@Uçan-hollandalı Bana da bu şekilde iki mesaj geldi. Numaramızı bu kadar kolay buluyor olmaları çok rahatsız edici. Umarım tuzaklarına kimse düşmez.
-
@misha90 Amerika için turist vizesi olanlar AOS (Adjustment of Status) ile vizelerini mülakata gitmeden alabildiler. Ancak Türkiye'de veya farklı bir ülkede sürecinizi yürütüyorsanız mülakata girmeden Green Card'ınızı alamazsınız. AOS yapanlar için de adminler avukatla süreci yürütmelerini tavsiye etmişti. Detaylı bilgiyi forumda AOS başlığında bulabilirsiniz.
-
@teknomer Nomad (Long Term D Type) şeklinde aratabilirsiniz.
-
@tugbaokutan Şuan da birinin telefon numarasına erişmek çok kolay bir hale geldi, en basitinden alışveriş yaparken bile kasiyer telefon istiyor. İndirim yaparız bilmem ne derken bir şekilde yayılıyor, kişisel veriler düzenli olarak satıldığı için çok basite indi bu işler
-
@tugbaokutan teşekkür ederim
-
Merhabalar bu aralar dil okulu vize basvurusunda bulunan var mı acaba.Vize red durumu hâlâ çok mu yüksek?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum