DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Messi yi canlı izlermiyiz acaba


  • An itibarı ile benzinin litre fiyatına 2 lira zam gelmiş bulunuyor, herkese iyi geceler dilerim. Son olarak Fatih Altaylı'nın da söylediği gibi "Zamlar hep yataktayken yapılıyor, halkı yatakta yakalamayı seviyorlar"


  • Yahu.. beni de keklesinler,
    Beni de dolandırsınlar...
    Hep yerli ve milli olduklarını söyleyenler mi kekleyecek beni?
    Nerede bu dış güçler....

  • ⭐⭐

    Bu tür aramalar için (digitürk,ttelekom, reklamaramaları ) iphone da güzel bir uygulama var.Yapan arkadaşta türk.Kendisini arayan reklam uygulamalarından bıktığı için böyle bir uygulama yazmış. Uygulama "Begone" .İndiriyorsunuz örneğin 0212 3852555 gibi bir numara aradı.Zaten digitürk gibi firmalar 385 ve devamının tamamını alıyor , 0212 385 #### şeklinde engellemeye yazıyorsunuz 0212 385 devamı ne olursa olsun engelleniyor size ulaşamıyor. Kurunun yanında yaşta yanabilir biraz ama bu firmalar genellikle seri numara aldığı için biraz zor ihtimal. Günaydınlar...

    @Kesinİzmirli, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    Beni de sürekli zimbabve den arıyorlar. Ama 1-2 sefer değil saat başı arıyor wp den. Engelliyorum başka numaradan arıyorlar


  • @selamibasaran sağol abi bilgilendirme için.

    Herkese günaydın


  • Tatil sonrası hayal kurmalara devam az kaldı....
    Bağımlık mı yapıyor, bu meret anlamadım.


  • @Uçan-hollandalı Bana da bu şekilde iki mesaj geldi. Numaramızı bu kadar kolay buluyor olmaları çok rahatsız edici. Umarım tuzaklarına kimse düşmez.


  • @misha90 Amerika için turist vizesi olanlar AOS (Adjustment of Status) ile vizelerini mülakata gitmeden alabildiler. Ancak Türkiye'de veya farklı bir ülkede sürecinizi yürütüyorsanız mülakata girmeden Green Card'ınızı alamazsınız. AOS yapanlar için de adminler avukatla süreci yürütmelerini tavsiye etmişti. Detaylı bilgiyi forumda AOS başlığında bulabilirsiniz.


  • @teknomer Nomad (Long Term D Type) şeklinde aratabilirsiniz.


  • @tugbaokutan Şuan da birinin telefon numarasına erişmek çok kolay bir hale geldi, en basitinden alışveriş yaparken bile kasiyer telefon istiyor. İndirim yaparız bilmem ne derken bir şekilde yayılıyor, kişisel veriler düzenli olarak satıldığı için çok basite indi bu işler


  • @tugbaokutan teşekkür ederim


  • Merhabalar bu aralar dil okulu vize basvurusunda bulunan var mı acaba.Vize red durumu hâlâ çok mu yüksek?


  • @Birgariphayat 2 tane yakın arkadaşım var. Bunlardan bir tanesi mezun olduktan sonra hiçbir yerde çalışmadan direkt dil okuluna gitmek için vizeye başvurdu ve red yedi. Red yeme sebebinin başvurduğu okulun kötü bir okul olması şeklinde düşündüğü için okulu değiştirip yine başvurdu yine red yedi. Diğer yakın arkadaşım mezun olduktan sonra 1-1.5 yıl çalıştı. Daha sonra dil okuluna gitmek için vizeye başvurdu ve tekte onaylandı. Sanırım Türkiye'de iş, eş ve çocuklar ya da mal varlığı gibi bağlayıcı sebepleri olmayan kişilerin red yeme olasılığı daha fazla. Benim çevremde gördüğüm durumlar böyle.


  • @ozzy22 Aynen öyle, hem genç hem de sigorta kaydı olmayan ve üzerine taptaze mezun olan kişilere net olarak mülteci gözüyle bakıyorlar bu yüzden hiç şansları yok. Aileden veya eş dosttan borç alarak çok para göstersen bile yine aynı kriterleri sağlamadığından ötürü orada ki görevli soracak sen ne ayaksın diye🤣 bizim suriler Türk kimliği alıp Avrupa'ya kaçmaya çalışıyor o hesap. Aynı zamanda 2022 sonunda inşaat muhendisliğinden mezun olan arkadaşım da dil okulu vizesinde direkt olarak reddedildi, sebebi geri dönmeye ikna edecek şeylerin olmamasıydi ve onun da sigorta kaydı yoktu taze mezundu


  • @Uçan-hollandalı Benim arkadaşım da makine müh. mezunuydu. Baktıkları şey belli ki seni Türkiye'ye bağlayan iş, eş ve mal varlığı gibi bağlayıcı sebepler var mı yok mu. Tabi bu vize süreçlerinde her zaman 2+2=4 olmuyor. Bu saydıklarımızın hiçbirine sahip olmayıp başvuru yapan ve vizesi onaylanan da vardır, hepsine sahip olup vizesi reddedilen de. Fakat yine de en optimum koşullar altında başvurmakta fayda var.


  • @ozzy22 Saydığınız kriterleri karşılasa bile Red alanlar,yahu bu red alabilir dediğiniz kişiler ise Onay alabiliyor.
    Bura da görüşme sırasındaki mimikler ve ses tonlarıda etkili oluyormu acaba?
    Yoksa işe adamlar şans faktörünüde ekliyorlar.Tam bir muamma haline getirdiler sanki.


  • vize mülakat işlerinde bir çok etken var, o yüzden karmaşık geliyor zaten, adam o gün karısıyla kavga etmiştir sinirlenir sana red verir veya cevap verirken düşünerek cevap verirsin bu çok düşündü yalan söylüyor, diye düşünenler var, alakasız gibi olacak ama adliyede mülakata girdim ailem ile ilgili bir sürü soru sordular hepsini not aldılar fakat tarih genel kültür falan sordular hiçbirini not almadılar, bu doğru yanlış bilgi verdi diye, bu da buna benziyor, muhtemelen hareketlere mimiklere ve giyime de not veriyorlar, gibi gibi sebepler.

  • ⭐⭐

    Hiç mülakata girmeyen bir birey olarak bende bir kaç kelam etmek istiyorum. Eski bir vize görevlisinin anlattıklarını dinledim internette. Kısa cümleler kurmayın, uzun cümlelerle de boğmayın görevliyi diyor.Net, kesin ve anlaşılabilir cümleler. (nasıl oluyorsa işte öyle ,bilmiyorum) Ayrıca vize öncesinde ds160 formuna göre ön değerlendirme yapılmıyor dedi ve vize görevlileri gayet yalın bakarlar olaya dedi. Göçmen hissi alırsa zaten hemen ret verir dedi. İşte o kısmı nasıl anlıyor onu hiç kimse bilmiyor. Bende önceden aylık verecekleri vize miktarı var ona göre bugün kaç ret vermem lazım gibi hesapları var sanıyordum ama öyle değilmiş.Vize görevlisinin ruh haline göre vize sonuçlanmaz diye direkt söyledi. Seyahat geçmişi bence önemli , yaş kriteri,evlilik durumu , türkiyede kalıcı bir işi (iş yeri olanlar daha avantajlı gibi) olanlar daha yukarda sanki. Birde vize görüşmesi öncesi belki bir arkadaşınızla vize görüşmesi simülasyonu yapılırsa faydalı olabilir diye düşünüyorum. Bunu piyasada parasıyla yapanlar da var tabikii. Hepinize bol vizeli günler dilerim. 🙂


  • @kartalveat Evet malesef işin içinde insan faktörü olduğu için hiçbir şeyin bir garantisi yok. Her şey mükemmelde olsa finalde görüşmeyi gerçekleştiren memurun inisiyatifinde olan bir durum.


  • @mehmetizmirli Hayırlısıyla olurda bir gün kazanırsam düzen oturttuktan sonra kapınızı çalmak isterim 🙂 ayrıca aklıma bir soru takıldı uzun zamandır da GC ile ilişiğim olmamasından ötürü Vize Mülakatlarına farklı ülkelerde girmenin mantığı ve artıları nedir acaba ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

296
Çevrimiçi

41.3k
Kullanıcı

4.4k
Konu

428.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum