DV2025 Sohbet Odası
-
@myna umarım herkesin mutlu olduğu ve vizesinin onaylandığı bir dönem olur
-
@teknomer bakmadıysanız dv 2023 aşamaları ve mülakat deneyimlerine bakın.
-
@Murat-4 baktım nerdeyse tüm mülakatları okudum. Ortalama mart gibi dosya numaramın current olmasıyla mailleri atacağım. Hayırlısı
-
@teknomer kafanızda bişeyler oluşmuştur, hakkınızda hayırlısı, darısı başıma.
-
@Murat-4 inşallah hocam
-
@myna Hocam herşeyi söyle ama bunu deme 🤣 şaka bir yana mülakat yazınızı okumuştum tekrardan vizeniz hayırlı olsun. Cevabını merak ettiğim bir husus vardı, Orta Doğu'dan çıkmak nasıl bir his yarattı?
-
herkese iyi pazarlar gune guzel uyanmissiniz umarim dostlar. Umut ediyorum ki istedigimiz yasama ulasmak dilegi ile mutlu huzurlu ve saglikli pazarlar dilerim herkese.
-
@Uçan-hollandalı tam çıktım sayılmaz aslında :D şuan almanyada ailemin yanındayım, giriş yapar yapmaz sizinle paylaşacağım ancak şu kadarını söyleyeyim, amerika hep hayalimdi daha önce dil eğitimi için iki kez red yemiş biri olarak içimde ukte olarak kalmıştı. Yıllar sonra böyle bir şans yakalamış olmak tarif edilemez bir duygu, üçüncü başvurum green card ile oldu güzelde oldu diyelim, bakalım nasıl olucak :D
-
@myna Güncel yazılarınız için takipteyim hocam, bu arada üçüncü başvuruda çıkması hiç fena değil 👍 ilk giriş anında ki heyecanı en az sizin kadar merak ediyor olacağım
-
@gtx295 mutlu pazarlar olsun herkese
-
@Uçan-hollandalı bir ay içinde yazmak dileğiyle o halde <3
-
@Uçan-hollandalı baslar gene foto muhabbeti :D
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
eski fotoyu kullanayim diyorum:) foto dan elenen olacagini zannetmiyorum ya sirf eski diye :) eski dediyse gecen senenin yani bence cok abartiliyor bu foto olayi. Sonucta keci cekip atmiyorsun xD
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Ben Sorarak Baslatayim Bu Green Card İcin Yuklenicek Biyometrik Fotografin Tam Olarak Nasil Olmasi Gerekiyordu :F
-
@goyro666 olamaaaazzz :D
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@goyro666 olamaaaazzz :D
Kabus geri dönüyor Yakında Sinemalarda 😅😅
-
@Lossantosdy ne yazık ki geri dönüyor :D başvuru için kılavuz yapmışlar, inatla şartlara aykırı hareket etmek istiyorlar çok ilginç
-
@gtx295 bende öyle yaptım 2024 basvularinda ama ne gerek var dedim sonra ver 200 tl yenisini yaptırsaydim.Bi arkadaş fotoğraftan eleniyor oda cocuklari ile kendi resmini karıştırmış tek fotoğrafa alakalı sıkıntı bunu duydum fotoğraftaki siz seniz sıkıntı yok deniliyor
-
@teknomer d tipi vizeyi araştırın derim
-
@newbie97 2023 teşekkürler kazanan bir arkadaş vardı elimi kolunu sallayarak mi mülakata gidicem bir evrak almam gerek varmi diye demişti herkes şok sonra imkanım çok iyi demişti ne oldu bilmiyorum mülakata girdimiki😂 demekki çok isteyene bazen çıkmıyor bu kart
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum