DV2025 Sohbet Odası
-
çok sıkıldım
-
-
@Müberra-Dikici kerimcanın amerikaya girme hakkını sizden daha fazla elde ettiği durum nedir ki. Cbp pek önemsemez kaldı ki bahsi geçen kişide pek önemsenecek bir kişi değil zaten. Tarkanı, Acunu filan kapıdan çevirmeye başlarlarsa sıkıntı 😂
-
@Uçan-hollandalı hahaha
-
@Emre-Kurtulmuş bizim ülkemizde ünlü olmak kolay ya, 3.5 milyon takipçisi varmış Kerimcanın, ülke sınırından çıkınca sıfır işte.
-
Aynı uçakla geri gönderdiklerinde göz yaşlarını tutamamış gelene kadar ağlamış üzüldük kerimcan.
-
İlk Green Card başvurumuz yıl 2019 yaşım 17 Lise bitmemiş, iş tecrübem yok kendi adıma başvuru bile yapamıyordum. 2019dan sonra 20/21 yıllarının hiç biri çıkmadı ardından üniversite kazandım gittim, ilk senemde bıraktım döndüm memleketime Bir Araba fabrikasının Boyahane bölümünde kalite kontrol elemanı olarak işe başladım 1 yılım doldu dolacak hayırlısıyla bu sene DV2025 başvurum kendi adıma yaptığım ilk başvurum olacak, umarım sonuncusu olur
-
Bu sohbet odası çok sessizleşti ya. Nereye kayboldu herkes 😂
-
@Kesinİzmirli, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bu sohbet odası çok sessizleşti ya. Nereye kayboldu herkes 😂
Ah bir bilsem gün gelecek herkes başvurumu doğru mu yaptım soruları soracak sonuçlar açıklanmadan ds260 nasıl doldurulur soruları, şu ramazan bitsin bir şey kalmıyor diyenler, plaka sayanlar, kaynım da bu sene başvuracakmış dedikoduları felan hepsi başvurular açılınca hareketlenir diye düşünüyorum :)
-
@Kesinİzmirli 2024 Mayıs için pusuya yattı çoğu kişi😀 yine birkaç ay kala hatrı sayılır miktarda çevrimiçi kullanıcı olacaktır.
-
@newbie97 Geçen gün minibüste gc muhabbeti yapan genç bir tayfa vardı onlara istemeden de olsa kulak misafiri olmak durumunda kaldım ve tam olarak dönen konu şuydu;" Umarım ilk başvuruda kazanırım" vs.. O an cama doğru dönüp kendi yansımamı gördüğümde ufak bi sırıtıp yolculuğa devam ettim.
-
@tahsinceltikci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
İlk Green Card başvurumuz yıl 2019 yaşım 17 Lise bitmemiş, iş tecrübem yok kendi adıma başvuru bile yapamıyordum. 2019dan sonra 20/21 yıllarının hiç biri çıkmadı ardından üniversite kazandım gittim, ilk senemde bıraktım döndüm memleketime Bir Araba fabrikasının Boyahane bölümünde kalite kontrol elemanı olarak işe başladım 1 yılım doldu dolacak hayırlısıyla bu sene DV2025 başvurum kendi adıma yaptığım ilk başvurum olacak, umarım sonuncusu olur
Umudunuzu asla kaybetmeyin! Evrene daima olumlama yapın, sonunda başardığınızı göreceksiniz! :folded_hands: :smiling_face_with_halo:
-
@Berkay-BHR Şuan hiç bir olumsuzluk umurumda değil tek önemli olan şey kendimi kurtarmak o yüzden olumlu olan şeyleri düşünmeye çalışıyorum, Teşekkür ederim Amerika da görüşmek üzere
-
@Kesinİzmirli aynısını bende merak ediyorum. Arada biseyler yazın.🙄🙄
-
hello herkese günaydınlar olsun efendim :) ben bu senenin mülakat verilmiş kişilerin sayısına nereden ulaşabiliyordum... kaç kişi kazandı kaçı türkiye'den mülakat aldı merak ediyorum bunun excel bilgileri vardı sanki ama geçerli mi halen ve güncel mi bilemedim... bir de o excele nereden ulaşabilirim teşekkürler...
-
arkadaşlar bir de belki tanıdığınız bildiğiniz falan vardır.. genel yaşam koşullarıyla ilgili oakland ile ilgili bilgisi olan var mı? iş imkanı ev hastane yaşam nasıl bilen dutyan giden yerleşen var mı?
-
@Kesinİzmirli geçen seneki gibi bir kalabalık beklemiyorum açıkcası geçen seneki kalabalığı yaratan kişiler hazin sonla karşılaşınca gerçeklerle yüzleşmiş oldu. Başvuru dönemi biraz yoğunlaşır sonra açıklanmaya yakın biraz yoğunlaşır diye düşünüyorum ama geçen sene ki gibi mesaj kalabalığı olmaz gibi
-
@debbieLA77 SFya kıyasla kira vs daha uygun fakat çevrede ona göre değişiyor tabii. Yaşanmaz değil ama biraz tedirgin hissedersiniz kendinizi büyük ihtimalle
-
@Emre-Kurtulmuş tedirgin hissetme sebebi insanların tutumu mu? yabancılara karşı yani?
-
@debbieLA77 oakland biraz daha düşük gelir insanların, siyahilerin daha fazla olduğu bir yer ondan dolayı tedirgin olabilirsin. Metrosunda sık sık polisin gelip birilerini aldığını vs görebilirsiniz mesela
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum