DV2024 Sohbet Odası
-
@mehmetizmirli @Karakutu ve viyana hong kong muscat gibi ülkeleri her zaman gelmicek gibi süreci takip edip elinizin altında bulundurun hong kong çok masraflı ama muscata göre daha kolay bize basimi gerçekleşti ap ye kalma olasılığı çok az
-
@mehmetizmirli @Karakutu ayriyeten gün geçtikçe ve zaman daraldikca çok insan sürece odaklanıyor bence formu hergun müsait oldukça kontrol edin eğer akışına bırakırsanız almama olasılığınız var ben ve başka ülkeye taşıyan çok insan buradaki arkadaşların yazdığı yazılara göre yön çizdik ve vizemizi aldık
-
@mehmetizmirli @Karakutu rehavete kapılmayın ve süreci yakin takip edin dediğim gibi sizin form doldurma zamanı biraz geç current olmadan başka ulkeyede tasiyabiliyorsunuz başka konsolosluğa bilginize
-
@mehmetizmirli Hong kong süreciyle ilgili bir taşıma olursa tecrubelerimiz aktarmaktan seve seve yardımcı olurum.
-
@turanturan cn random oluyor, 2024 süreci henüz başlamadı, 30 eylül 2023 mali yılı son günü, ondan sonra 2024 başlıyor
-
@melikee ap sürecinin yetişmemesi, yanlış foto yüklenmesi, yanlış ülke kategorisinden başvuru yapılması gibi etkenlerden dolayı alamayanlar oldu
-
@senela ds formundan sonra gerçekleşen durumunuzu mülakat aldıktan sonra formu açtırıp değiştirebilirsiniz, iş değiştirme ve yurtdışı seyahati yaptım ama bunlar için formu açtırmadım sıkıntı da yaşamadım, medeni durumunuz içinde eşinizi de forma ekleyeceksiniz ve evliliğin gerçek olduğuna inandırmanız gerek gc sonrası evlilik olacağı için, denildiği gibi konuyla ilgili detaylı deneyimler forumda mevcut, tebrikler ve bol şans
-
@dgknbb 30 eylül 2023 yılı için son tarih, bu tarihten sonra 2024 talihlileri için süreç başlamakta, travel.state.gov dan takip edebilirsiniz
-
@ismail-kansız cn ve ds form gönderme tarihiniz erken, ilk mülakat alacak grupta olabilirsiniz ancak kesinlik yok maalesef, şimdiden sürecinizde bol şans
-
@Zeynep-İlkbal-Yazıcı 2024 gc aşamasında daha detaylı cevaplar bulacaksınızdır ancak tavsiyem şimdiden dil eğitimine başlamanız çünkü gittiğinizde vakit kaybetmeden entegre olmanızda en büyük etkenlerden biri olacak
-
@oguzz7831 her yılın süreci farklı olabiliyor, 2023 kazananı olarak ds formu dışında herhangi bir evrak yollama durumu olmadı tüm belgeleri mülakatta istediler, zaten önemli olan mülakat alabilmek ankaradan yada başka konsoloslukları kovalamak, dilerseniz mülakat deneyimlerini okuyabilirsiniz
-
@ÖZGÜR-BARIŞ-DOĞAN yeminli tercümandan tercüme ettirmeniz yeterli olacaktır
-
@anyela casenumberiniz yüksekse taşımak için ülke aramakta fayda var birde daha önceden başka ülkede bulduysanız o ülkenin adlı sicil keyfini almakta fayda var
-
@myna 2024 dönemi başladıktan sonra süreci takip edib ona göre dosya taşısam çokmu geç olur?
-
Merhabalar benim ve eşimin ABD vizesi mevcut. Case sırası gelince AOS ile sürece ABD de devam edebilir miyim?
-
@fatihdonmez tabiki edebilirsiniz ama bu işlem masraflı ve uzun case numberiniz düşük trde almama durumuna göre değerlendirme yaomani daha sağlıklı olur
-
@fatihdonmez turkiyede ne yaziki bu sene çok fazLa mülakat vermedi aos süreci i başlatan arkadaslar oldu ve all current olmayınca süreçleri sekteye uğradı grubu iyi takip etmeniz ve adminlerin söyledikleriyle paralel hareket etmeniz çok güzel olur.
-
@turanturan case numberiniz 48 binlerce anladığım bu sene 32 binde bıraktı geçen sene all current oldu dosya tasiyabiceginiz bir ülke varmi
-
@turanturan Ankara ne yazikki çok fazla çalışmadı bu sene geçen sen bir nebze iyidi benim tavsiyem oturumunuz varsa başka ülkede beklemeyin taşıyın eğer case numberizi bülteni beklerseniz çok geç olabilir çünkü çok kazanan var o süreçte o ülkelere sizden önce taşıyan olucak ve başvuru yaptığınızda mülakata veremeyiz bis yer yok deme olasılığı var
-
@turanturan eğer oturumunu yoksa oturum d tipi bize olan ülkeler var değerlendirin derm. Ben aldım bu şekilde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum