Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
873 213 134.5k 217

• @Ryback, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Amerika’da çalışma ve yaşama iznine ihtiyacınız var. Bunun için Green Card çekilişine katılıp, kazanırsanız göçmen vize alarak ABD’ye gidebilirsiniz. ABD vatandaşı biri ile evlenip, aile birleşimi yolu ile göçmen vize alarakta gidebilirsiniz. Benim bildiğim yollar bunlar.

Ryback öncelikle bilgilendirici mesajınız için teşekkür ederim.

Greencard çekilişine katılsam, kazanırsam eğer göçmen vizesi ile oraya gitmeye hak kazandım diyelim. Peki orada kaç yıl kalabilirim ? Şu an evli değilim. Yaşım 33. Hiç evliliği karıştırmayın. Greencard çekilişini kazandığım takdirde Amerika da kaç yıl yaşama iznim var ? Doordash de çalışabilmek için nereden izin almam gerekli ? Doordash'in bana referans olması mı gerekiyor ?

• ⭐⭐

@inva, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@Ryback, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Amerika’da çalışma ve yaşama iznine ihtiyacınız var. Bunun için Green Card çekilişine katılıp, kazanırsanız göçmen vize alarak ABD’ye gidebilirsiniz. ABD vatandaşı biri ile evlenip, aile birleşimi yolu ile göçmen vize alarakta gidebilirsiniz. Benim bildiğim yollar bunlar.

Ryback öncelikle bilgilendirici mesajınız için teşekkür ederim.

Greencard çekilişine katılsam, kazanırsam eğer göçmen vizesi ile oraya gitmeye hak kazandım diyelim. Peki orada kaç yıl kalabilirim ? Şu an evli değilim. Yaşım 33. Hiç evliliği karıştırmayın. Greencard çekilişini kazandığım takdirde Amerika da kaç yıl yaşama iznim var ? Doordash de çalışabilmek için nereden izin almam gerekli ? Doordash'in bana referans olması mı gerekiyor ?

Green Card kazanırsanız ömür boyu oturum ve çalışma hakkı kazanacaksınız. 5 yıl sonunda da Amerikan vatandaşı olabilirsiniz. Bir veya birkaç yerde çalışmak için herhangi bir izin almanıza gerek yok. Yalnız ilk kazandığınızda bankada yaklaşık 15.000 dolar civarı bir kaynak ya da Amerika’da bir sponsor göstermeniz gerekecek.

• @Ryback, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Green Card kazanırsanız ömür boyu oturum ve çalışma hakkı kazanacaksınız. 5 yıl sonunda da Amerikan vatandaşı olabilirsiniz. Bir veya birkaç yerde çalışmak için herhangi bir izin almanıza gerek yok. Yalnız ilk kazandığınızda bankada yaklaşık 15.000 dolar civarı bir kaynak ya da Amerika’da bir sponsor göstermeniz gerekecek.

Peki Ryback Greencard hak kazandım ve banka hesabımda 15-20 bin dolarım var diyelim. Beni Amerika dil için herhangi bir sınava sokacak mı ? Dil veya başka bir sınava giriyor muyum ? Benden başka istedikleri bir şey var mı ?

• ⭐⭐

@inva, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@Ryback, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Peki Ryback Greencard hak kazandım ve banka hesabımda 15-20 bin dolarım var diyelim. Beni Amerika dil için herhangi bir sınava sokacak mı ? Dil veya başka bir sınava giriyor muyum ? Benden başka istedikleri bir şey var mı

Sınav vs yok. Mülakat yapıcaklar. Sağlık raporu alacaksınız. Adli sicil kaydınıza bakacaklar. Bu kadar.

• Sohbetinizi alakali baslikta veya ozelden yaparsaniz daha iyi olur. @Ryback @inva

• ⭐⭐

@Haliax, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Sohbetinizi alakali baslikta veya ozelden yaparsaniz daha iyi olur. @Ryback @inva

Hangi sohbet? Ilk iki soru Amerika'da DoorDash nasil yaparim? Ucuncu soru oturum alma ile alakali. Cevapladim bitti.

• merhaba bu başlıkta yazılan işler için ne kadar ingilizce gerekli? eşim çok iyi bi şoför ve uber gibi işlerde ya da paket servis gibi işlerde çalışmasını istiyoruz ama ingilizcesi hiç yok yani ben birkaç cümle öğretirim ama yeterli olur mu sizce?

• @Neslihan-Yaşar genel itibariyle adresi anlayıp gitmek , doğru siparişi teslim etmek vs için gereken ingilizce yeterli olabilir.Ama telefonla aranıp kimi zaman ,siparişim nerde diye soruluyordur muhtemelen,veya başka sıkıntılar çıkıyor olabilir.Bu tür aramalar ile muhatap olması gerekebilir.

• ⭐⭐

@Neslihan-Yaşar, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

merhaba bu başlıkta yazılan işler için ne kadar ingilizce gerekli? eşim çok iyi bi şoför ve uber gibi işlerde ya da paket servis gibi işlerde çalışmasını istiyoruz ama ingilizcesi hiç yok yani ben birkaç cümle öğretirim ama yeterli olur mu sizce?

Ingilizcesiz Uber yapılmaz. Yemek dağıtmaya odaklanmalı ilk başta. Ve sürekli ingilizce konuşmaya çalışmalı. Bol şans.

• @Ryback çok teşekkür ederim.

• Bu doordash hesabı kiralama mevzusu nedir arkadaşlar sürekli kiralık hesap ilanı aranır diyorlar ben buraya resmi olarak gidiyorum benim böyle bir derdim olmayacak değil mi ? Bir telegram grubundaki üye şuan sıra var 6 aydır bekliyorum, legal yollarla gelsen bile kiralama işine girmelisin bu işi düşünüyorsan demişti. Bunun doğruluğu nedir acaba ?

• @R-Mutt
    Calisma izni olmayan insanlar hesap acamiyorlar ve bu uygulamalari kiralayip calisiyorlar. Malesef bu hesap kiralama isinden dolayi aktif driver sayisi cogaldi ve oldugunuz bolgede driver ihtiyaci yoksa uygulamaniz hemen acilmayacak sizi bekleme listesine atacaklar. Sakinlikla yasal olmayan bu tarz seylere yonelmeyin, hesaplariniz acilana kadar bir yerlerde calisabilirsiniz.

• @supertramp tam olarak neden bahsettiginizi anlamadim. Asagidaki arkadasin yazdigina mi cevap verdiniz acaba?

• @beyzakr Evet bolgenizde driver ihtiyaci yoksa doordash, grubhub, amazon flex, spark bekleme listesine atiyor malesef Uber eats bekletmez.

• @supertramp teşekkür ederim dikkatli okuyunca anladım 👍

• @supertramp, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@beyzakr Evet bolgenizde driver ihtiyaci yoksa doordash, grubhub, amazon flex, spark bekleme listesine atiyor malesef Uber eats bekletmez.

Bölgede driver ihtiyacı olup olmadığını görebileceğimiz bir link vs. var mıdır ?

• @yigitberberoglu craiglist'de doordash driver yazip hangi eyalet, hangi bolgede acik oldugunu gorebilirsiniz.

• Arkadaşlar selam, herhangi bir eyalette açılmış doordash ya da Gruphub hesabını farklı bir eyalette sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyiz ? Yoksa taşındığımız zaman uygulama içinde de yeni adres belirtmemiz gerekir mi ? Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim

• @paramedik Kullanabilirsiniz uygulama sizi yonlendirir zaten. Evet tasindiginizda uygulamadan adresinizi degistirirsiniz.

• @paramedik Doordash hesabını istediğin yerde kullanabilirsin ama gruphub'u nerde açtıysan orada kullanabilirsin. Bölge değiştirmek için müşteri hizmetleriyle konuşmalısın

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k