ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@u2rem bence daha gonderilmedi cunku @steve2021 DQ 1 Ekim 2021 hala alamadi randevu. EB3 retrogression oldugunu dusunursek Steve her turlu almali bir sonraki seferde
-
@Hildebrandt ben de boyle dusunuyorum @u2rem
-
Bu ileti silindi! -
@niwss, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@Hildebrandt net bir bilgim yok diger kategoriler icin, ama daha once grupta employment based kategori tek bir sirayi giriyor DQ ya gore diye konusulmustu. Her kategorinin kendi kotasi var, o yuzden employment, family ve dv diye ayiriyor olabilirler. Daha kesin bilgiye sahip olan varsa ve paylasirsa cok iyi olur. @crazycells @gucarslan belki bilgi biliyorlardir.
evet, her kategoride kotalar farklılık gösterir ancak; konsolosluklar için abd vatandaşlarının aile bireyleri için verilen family based (CR, IR) vizeler her zaman daha önceliklidir.
bu yüzden eğer bir kota varsa her zaman önceliği / kota yoğunluğunu onlara, kalanların için de diğer vize türlerine ayırırlar. pozitif ayrımcılık bi nevi :)
EB'de süre sınırı olmadığı için, bekleme süreleri ne yazık ki uzayabiliyor. -
@u2rem hangi konsolosluklarda verildğine baktınız mı?
-
alttaki tablo dec 22 yazan aos tablosu
dec22 “c” ye dönmesi lazım açılması için -
@gucarslan, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem hangi konsolosluklarda verildğine baktınız mı?
Tabloda sadece tüm vizelerin place of birthe göre sıralaması var. Maalesef bu kişilerin hangi konsolosluklardan aldığını tahmin etmek imkansız.
-
@u2rem nisan için baktığımda ankara toplam 15 adet E2 basmış,
bu da demek oluyor ki bunlardan 11'i TC doğumlu, kalanların 4'ü başka ülke doğumlu ankara'da mülakat almış. -
Ben haziran istatistiklerinden bahsetmistim hocam
@u2rem, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Doğum yerine göre baktığımızda 11 Türk’e E2 verilmiş görünüyor acaba dosya transfer edebilen olmuş mudur?
-
Bu ileti silindi! -
@u2rem, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@gucarslan, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
bu da demek oluyor ki bunlardan 11'i TC doğumlu, kalanların 4'ü başka ülke doğumlu ankara'da mülakat almış.Aynen hocam Haziranda tam tersi durum var Ankarada 1 E2 verilmiş ama Türkiye doğumlu 11 kişi E2 almış.
Hocam paylaştığınız dosyalarda aylar aynı değil. Haziranda sadece 5 tane E3 Türkiye doğumlu var.
-
@u2rem Haziran’da Turkey olarak hic E2 alan yok listede. Sadece 5 tane E3 (2’si biziz) var. Baska E kategorisi yok. Ben mi yanlis bakiyorum?
-
-
@niwss Haziran’da E1 ve E2 kategorisinden Ankara’da vize alanlarin hicbiri Turk degilmis yani. Uzucu gercekten.
-
@dpdemir malesef. 10 cok az bir sayi. Nasil ilerleyecek boyle bilemiyorum.
-
ben bir şekilde abd gidip aos açılmasını bekleyecem, burdan beklemenin çok mantığı yok gibi maalesef
-
@cnglbhr dec 22, konsolosluk gorusmeleri icin. aos icin diger tablo kullaniliyor
-
Merhaba, forumda Ankara için yaklaşık 700 kişinin EB kategorisinde vize randevusu beklediğinden bahsedilmiş. Bu veriyi nerde görebiliyoruz? Her ay bu verinin güncellendiği resmi bir site var mı? teşekkürler
-
@kelle, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
bu da demek oluyor ki bunlardan 11'i TC doğumlu, kalanların 4'ü başka ülke doğumlu ankara'da mülakat almış.Aynen hocam Haziranda tam tersi durum var Ankarada 1 E2 verilmiş ama Türkiye doğumlu 11 kişi E2 almış.
Hocam paylaştığınız dosyalarda aylar aynı değil. Haziranda sadece 5 tane E3 Türkiye doğumlu var.
Çok haklısınız ben açık sayfalardan nisanla haziranı karıştırmışım böyle birşey nasıl olur diyordum kendi kendime
-
@dpdemir, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@niwss Haziran’da E1 ve E2 kategorisinden Ankara’da vize alanlarin hicbiri Turk degilmis yani. Uzucu gercekten.
Gerçekten çok üzücü bunca bekleyen varken neden Türklere özellikle randevu verilmiyor acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum