ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
ayrica excel'i daha faydali hale getirmek icin fikirleriniz varsa lutfen cekinmeyin. NIW icin PERM olmadigi icin basliklari bu sekilde olusturdum, ama ise yarayabilecek baska tarihler/bilgiler olacaksa onlari da ekleyebiliriz... haber vermeniz yeterlidir...
-
@Hildebrandt ben yeni basvurdunuz sandim ilk defa gorunce. Malesef hocam, bir randevuyu 20 ay beklemek cok uzucu.
-
tesekkurler
-
@crazycells Sağolun bilgileri excele ekledim umarım bundan sonra hem randevular daha hızlı gelir hem de takibimiz daha kolay olur bu şekilde
-
@niwss, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@Hildebrandt evet birkac aydan daha da fazla one gelebilir. E3 sayisi diger kategorilerden daha fazla diye tahmin ediyorum cunku. Mart ayindaki 760 kisilik backlog un kaci E3 tur bilemiyoruz malesef. Bilme imkanimiz olsa daha net tahminler yapabilirz ama.
Belki bir önceki fiscal yılında verilen toplam E1,E2 ve E3 vizelerin sayıları olsa fikir verebilir. @Hildebrandt ın da dediği gibi E3 benim de bildiğim sayıca en fazla olan employment based kategory, sonra E2 en son da E1 olmalı. 760 lık backlogun ben de 150-200 ünün maksimum E2 olduğunu düşünüyorum ama tabi sonrasında birikenlerle sayı biraz daha artmıştır.
-
@crazycells, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Kişi/Priority date/DQ/ Kategori [interview date]
@steve2021 /18.09.2019 /01.10.2021/ EB2 NIW []
@kelle / 08.2020 / 06.2022 / EB1 []
@Muratkalender /05.10.2021/28.07.2022/EB 2 NIW[]
@niwss / 11.21 / 01.23 / EB2 NIW []
@dil /02.2022/01.23/EB2 NIW []
@u2rem / 30.08.2021 / 18.04.2023 / EB2 NIW
@TOK / 01.08.2022 / 04.04.2023 / EB2 NIW []
@adedammy009 / 18.11.2022 / 05.04.2023 / EB2-NIW []
@Pilot-Muhabbeti 17.01.23/22.06.23/ EB2 NIW[]
@Biyolog /08.02.2022/./ EB2 NIW[]
@MBKA 13.02.2023/ . / EB2 NIW []
@Megadeth /06.2023/. / EB2 NIW[]
@Oz58 /06.2023/. / EB2 NIW[]
@EsVolcano /15.06.2023/./ EB2 NIW[]Sayin @u2rem , isterseniz bu bilgileri excel'e aktaralim: https://bit.ly/EB2NIWBasvuruTakibi
https://bit.ly/EB2NIWBasvuruTakibi
Takip etmesi daha da kolaylasmis olur... Ilk sayfaya da excel'in linkini ekliyorum...
İlk sayfaya da linki ekleyeceğim demiştiniz ama ben mi göremiyorum acaba, güncellemeler için 30.sayfadaki excelden mi devam edeceğiz?
-
-
@u2rem https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/AnnualReports/FY2022AnnualReport/FY22_TableV.pdf
Ben boyle bir liste buldum farki nedir? Sizin listeye gore hemen hemen esit dagilim var 720 kisi bekliyo desek backlogda yaklasik 240’i E3 kategorisi diyebiliriz
-
Merhaba, ben de durumumu değerlendirmek için farklı avukatlarla temasa geçtim.
Şimdiye kadar:
ELLIS PORTER
AGIMMIGRATION
HAYMAN WOODWARD
AMERIKAVIZEM
KAMELI LAWfirmalarından olumlu dönüş aldım ama yine de güvenemiyorum. Wegreened (chen) ilgilenmedi, Kulen ise olumlu olacağını düşünmediğini söyledi.
Hala kararsızım eligible olup olmadığıma ve alabileceğime dair.
Yukarıdaki firmalarla ilgili deneyimini olanlar paylaşabilirse sevinirim.
Teşekkürler.
-
@Hildebrandt sizin paylastiginiz liste Adjuatment of status yapanlarin, @u2rem paylstigi liste consular process te verilen vize sayisi sanirim. Ama her halukarda E3 u toplam sayisinin 3te 1 i gibi dusunmek mantikli Ankara icin.
-
@niwss Anladim hocam bilgi icin tesekkurler. Oyleyse soyle bir cikarim yapabiliriz en azindan bu ay icin. 1 Mayis 2020’den bugune kadarki tum EB3 randevulari sizden geriye gitmis oldu. Cunku once priority current mi degil mi diye bakiyorlar sonra DQ’ye gore randevu veriyorlar.
-
@niwss, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@Hildebrandt sizin paylastiginiz liste Adjuatment of status yapanlarin, @u2rem paylstigi liste consular process te verilen vize sayisi sanirim. Ama her halukarda E3 u toplam sayisinin 3te 1 i gibi dusunmek mantikli Ankara icin.
Ben de bu şekilde yorumladım hocam
-
@kelle sizin DQ tarihi Haziran 2022 sanirim. EB3’lerin retrogression olmasiyla umarim bu zamanlarda randevunuz verilir
-
@u2rem, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@crazycells, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Kişi/Priority date/DQ/ Kategori [interview date]
@steve2021 /18.09.2019 /01.10.2021/ EB2 NIW []
@kelle / 08.2020 / 06.2022 / EB1 []
@Muratkalender /05.10.2021/28.07.2022/EB 2 NIW[]
@niwss / 11.21 / 01.23 / EB2 NIW []
@dil /02.2022/01.23/EB2 NIW []
@u2rem / 30.08.2021 / 18.04.2023 / EB2 NIW
@TOK / 01.08.2022 / 04.04.2023 / EB2 NIW []
@adedammy009 / 18.11.2022 / 05.04.2023 / EB2-NIW []
@Pilot-Muhabbeti 17.01.23/22.06.23/ EB2 NIW[]
@Biyolog /08.02.2022/./ EB2 NIW[]
@MBKA 13.02.2023/ . / EB2 NIW []
@Megadeth /06.2023/. / EB2 NIW[]
@Oz58 /06.2023/. / EB2 NIW[]
@EsVolcano /15.06.2023/./ EB2 NIW[]Sayin @u2rem , isterseniz bu bilgileri excel'e aktaralim: https://bit.ly/EB2NIWBasvuruTakibi
Takip etmesi daha da kolaylasmis olur... Ilk sayfaya da excel'in linkini ekliyorum...
İlk sayfaya da linki ekleyeceğim demiştiniz ama ben mi göremiyorum acaba, güncellemeler için 30.sayfadaki excelden mi devam edeceğiz?
hatirlatma icin tesekkurler, ilk iletinin altina ekledim...
-
@gomavs, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Şimdiye kadar:
ELLIS PORTER
AGIMMIGRATION
HAYMAN WOODWARD
AMERIKAVIZEM
KAMELI LAWfirmalarından olumlu dönüş aldım ama yine de güvenemiyorum. Wegreened (chen) ilgilenmedi, Kulen ise olumlu olacağını düşünmediğini söyledi.
Teşekkürler.
ELLIS PORTER
WEGREENEDbildigim kadariyla EB alanindaki en iyi iki firma... eger bu iki firmadan biri ok dedi ise kendileriyle hareket etmenizi tavsiye ederim. sorun cikarsa ucreti geri odeme garantisi de veriyorlar cogunlukla, sizinle boyle bir konusmalari oldu mu?
-
@Hildebrandt evet hocam E3 ler için kötü ama öyle oldu durum.
-
@gomavs, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Şimdiye kadar:
ELLIS PORTER
AGIMMIGRATION
HAYMAN WOODWARD
AMERIKAVIZEM
Teşekkürler.
ELLIS PORTER
WEGREENEDbildigim kadariyla EB alanindaki en iyi iki firma... eger bu iki firmadan biri ok dedi ise kendileriyle hareket etmenizi tavsiye ederim. sorun cikarsa ucreti geri odeme garantisi de veriyorlar cogunlukla, sizinle boyle bir konusmalari oldu mu?
@gomavs Aynı şekilde ellis ve wegreened oranlarla konuşur birde. Size bir kabul oranı vermiş olmaları lazım değerlendirmelerinde. O orana göre de iade etme ihtimalleri oluyor. Eger geri ödeme garantisi veren ve olumlu konusan varsa bu ikisinden, düşünmeden süreci başlatın derim, sıraya bir an önce girmek için.
-
@niwss ellis porter bir başarı oranı veya refund garantisi vermedi. "our evaluation is that you would have a viable case based on our experience with similar cases." dediler sadece.
herkesle çalışmadıklarını duydum ama internet üzerinde son zamanlarda müşterilerle pek ilgilenmedikleri ve başvurularda hata yaptıklarına dair yorumlar okudum. bu nedenle forumdakilerin tecrübesi değerli benim için.
-
@gomavs sectiginiz bi avukatla ilk yarim saatlik telefon gorusmesi ucretsizdi elliste. O gorusmeyi yapip bunlari sorun bence hocam. Bana ilk degerlendirme mailinde refund ve kabul oraniyla donmuslerdi cunku. Telefon gorusmemde de herseyi sordum ve cok gercekci cevaplar verdiler bekleme sureleri, kabul alma ihtimaliyle ilgili falan. Ayrica ben sormadan internetteki negatif yorumlarla ilgili de birkac sey soylemisti avukat. Telefon gorusmesinde aklima gelmeyen sorulari da maille ilettim sonrasinda, onlara da detayli cevaplar verildi. Ilgi konusunda ben bir skinti yasamadim acikcasi.
-
@niwss Siz hangi avukatla görüşmüştünüz ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum