DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐ Yasaklı

    @captain35 Şikayetçi olduğunuz konular hakkında bizleri de burada bilgilendirir misiniz lütfen?


  • @Atlantis00 yanlış anlaşılmasın konular gemide olanlara özel😁 internet yok Türk hattı her daim açılmıyor bankacılık işlemleri düzgün yürütülemiyor ben tarafından sıkıntılar. Fakat bir kaç şey gözüme çarptı bu esnada şuan onları araştırıyorum ve cevap bekliyorum umarım iç açıcı cevaplar alabilirim peşine işleme kaldığım yerden devam edebilirim


  • @Ruin777 tabii ki yıllardır kendisi EB3 ile Green Card almaktadır.


  • @captain35 merhaba kusura bakmayın ama bu eleştiriyi kabul etmiyoruz. Bize istediğiniz her kanaldan ulaşabilirsiniz. Instagram, Facebook, buradan veya mail yoluyla bize ulaşabilirsiniz. Bizim cevapsız bıraktığımız hiç kimse bulunmamaktadır.

    Dilersiniz aşağıdaki link üzerinden randevu alabilirsiniz.


  • @eb3vize-com zaten size bir şey demedim ki mesajı okursanız ben diğer arkadaşa ithafen bişeyler söyledim burda sorun yok benden kaynaklı sorunlar yaşıyorum. Fakat bu sürede kontratta yazan Dynaxe Workforce LLC firmasını başta adres parçası sandım sonra kontratta ve havale kısmında şirket adı olarak gördüm ve araştırdım forum içinde @crazycells de bahsetmiş ve şirket sizin olduğunu belirtmiş. Bu bilgiyi de alarak internette crazysellin de attığı site dahil bir kaç şirket araştırma sitelerine baktım. Orada 5 yıllık bir şirket olduğunu be 3 amerikalı tarafından kurulduğunu gördüm. Bu şirket 2 websitesi barındırıyor biri eb3visa.com diğeri dynaxecapital.com bu sitelerde ise 10 yılı aşkın süreyle bunişi yaptıklarını ve 530 dan fazla gc aldıklarını aöyleyen veriler yayınlanmış. Türkçe içeriğe tıklayınca da eb3vize.coma arıyor bu siteler. Ayrıca bu isimleri de internette araştırdım linkedn den mesaj attım dönen olmadı henüz. Elimizde bulunan site adreslerini de google ve apple map de arattığım zaman elimize çok sağlıklı olmayan veriler gelmeye başladı. 2-3 yıl öncesinden de bu işi türkçe de yapan firmalar var denilerek 3. Kişiymiş gibi bir kaç mesaj gördüm forumda. Bunun peşine youtube üzerinden de biraz araştırdım ve bir kaç yıl öncesinden 1-2 video buldum. Tabi peşine instagrama girdim ve şki hesaptan biri 54 diğeri 1200 civarı takipçiye sahip yorumsuz ve beğenisiz postlar mevcut. İlp post 2022 yılına ait ikisinin de. Fazla irdeleyen be altında bir şey arayan biri gibi gözüktüysem afedersiniz falat para önemli olmasa da bu işe geri söndüremeyeceğimiz yıllarımızı koyuyoruz. Aslında her şey çok iyiydi. Denizci beyle de bayadır konuştum kafama yattı bi çok mecradan videolarını izledim yazıştım iş para atma kısmında karşıma çıktı ve merak ettim aslında internet düzgün çekseydi bunlara bakamayacak ve atacaktım zaten ama gördüm bir kere. Forumda @crazycells e de sordum sisteme katılan birine de mesaj attım kuruculardan bir amerikalıya da yazdım şimdi de buraya yazıyorum. Haftasonu saat farkı vs vs diye iki güne gelen bekleyişim yarın son bulur umarım. Bir açıklama ve iç ferahlatıcı şeyler göstererk tekrar eski güven haline getirebilir misiniz? Sürçü lisan ettiysek affola teşekkürler


  • @captain35 yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın. Dynaxe Workfoce LLC başka bir şirket Dynaxe Capital LLC başka bir şirket. Bahsettiğiniz 10 yıllık tecrübe ve 530 dan falza GC alan şirket Dynaxe Capital LLC. Bu şirket EB5 ile ilgili işlem yapmaktadırlar. Bizim şirketimiz Dynaxe Workforce LLC ise EB3 ile ilgili işlem yapmaktadır. Kurucuları ABD'li ve bir Türk'tür. Şirket bilgilerinde yakın zamanda da ismi geçecektir. Sadece şu an birçok iş ile uğraşıldığı için ona fırsat gelmedi. eb3vize.com'un uluslararası sitesi ise eb3visa.com'dur. Yakında zamanda sadece Türkiye değil tüm ülkelere hizmet vermeye başlayacağız. Bunun alt yapısı kurulmaktadır. Bizim zaten gizlimiz saklımız bulunmamaktadır ki zaten ABD'de de bir şey saklayamazsınız özellikle şirket ile ilgili bilgilere rahatlıkla ulaşılabilmektedir. Bunlar bizim şirket içi büyüme ve işleyiş süreçlerimizdir. Sizleri bilgiye boğmamak veya kafanızı karıştımamak için fazla detaya girmiyoruz. Çok yakında başka şirketler ve işler ile de karşınıza çıkacağız. Hukuki ve evrak işleri maalesef ABD'de bir iki günde çözülmemektedir. Bunu ABD'de yaşayan ve tecrübe eden kişiler vardır muhakkak. Ama emin olun hem sürecinizi hem de bizim ile ilgili bütün bilgileri NDA sınırlarına girmeden sizlere açıklamaktayız.


  • @eb3vize-com tabiki anlattıklarınızda haklısınız ve zaman ayırdığınız için teşekkürler fakat googla Dynaxe Workforce LLC yazınca ilk sırada dynaxe capital başlığında eb3visa.com çıkıyor bu nedenle aynı şirket sandım afedersiniz. Bir de yeni kurulan bir şirkete para atmak isterken karşımızda resmi sitelerde 5 kendi beyanında 10 yıllık bir şirketin hesabı çıkınca biraz şaşkınlık ve çekingenlik olabilir. Zira atılan para çok yüksek günümüz şartlarında heleki. Benim çok param var hiç önemli değil desek bile 3 yılık bir kayıp insana ağır hüzün getirir bu nedenle biraz işin derinliklerine girmek istedim. Kurucu ortaklarından da bahsederken sadece amerikalıları söylemem tamamen öncelikle olarak crazysells in paylaşımına istinaden bilgi ordan alındı başka sitelerde ve linkedn de teyit edildi


  • @captain35 rica ederiz. Her zaman. Dediğim gibi yeni bir oluşum ve kurulum içersindeyiz bunlar şirketlerimizin bir birleriyle arasındaki bağlar ile alakalı. Çekincelerinizde haklısınız ama bu konuda kafanızda bir sorun olmasın. Bunlar şirketlerimiz büyüdüğü zaman ileride yaşanacak hukuki sorunları aşmak için şimdiden yaptığımız düzenlemeler ile alakalıdır. Dynaxe Capital LLC, Dynaxe Workforce LLC ve şu an kurulum aşamasındaki yeni şirketimiz ve işimiz ile ilgili olan hukuki süreçlerdir. Bütün işlemleriniz bütün süreciniz Dynaxe Workforce LLC tarafından yürütülecektir. Zaten bu imzalanan sözleşme de Dynaxe Workfoce LLC ile yapılmaktadır.


  • @eb3vize-com DYNAXE WORKFORCE, LLC nin adresi 3301 NE 1ST AVE, APT H2707, MIAMI, FL, 33137 olarak çıkıyor fakat DYNAXE CAPITAL, LLC nin adresi 1792 Bell Tower Lane, Weston Town Center, Weston, FL, 33326 olarak çıkıyor yani sizin eb3vize.com adresinde belirttiğiniz adres. Ama siz DYNAXE CAPITAL LLC değil DRNAXE WORKFORCE LLC ile sürece başlandığını söylüyorsunuz orayı anlayamadım tam.


  • @Ruin777 bu Amerika'da kullanilan bir yontemdir. Weston adresi ofis adresidir.


  • @eb3vize-com şartlar sağlandığı durumda büyük ihtimalle onay alacağımızı söylüyorsunuz ama bu parayı veren kişi şartı sağlıyordur zaten. %61 ret çok değil mi?


  • @Furkan-Aus nasıl yani 61?


  • @Furkan-Aus bu konu ile ilgili bugün bir yazı paylaşacağım. Herkesin başvuru yaptığı şirket uygun olmamaktadır. Bizim gibi kurumsal şirketler ile çalışan kişiler sorun yaşamamaktadır.


  • @eb3vize-com yazıyı paylaştınız mı acaba?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    güncel PERM onayları için bir data;

    image.png

  • ⭐⭐

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Riethian verdiğim datayı, bu işi yapan bir avukattan aldım.
    çalıştığı güncel, elindeki dosyalar üzerine bir dataydı bu arada, belirtmeyi unutmuşum.

  • ⭐⭐

    @gucarslan Doğrudur baya hızlandılar. Umarım diğer birimler de hızlanır 🙂 Hatta bizim eksenin yine batıya kayması belki konsoloslukları da olumlu etikler diye düşünmekten başka bir şey gelmiyor elden 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Riethian açıkçası ben hızlandıklarını düşünmüyorum.
    hatta sürecin özellikle PERM tarafında tıkandığı kanaatindeyim.


  • @Ruin777

    Burada bahsettiğiniz oranlar EB2 ve EB3 vizelerinin toplamıdır. İkisinin PERM gereksinimi bulunmaktadır.

    Konsolosluk memuru vize mülakatında Green Card uygunluğu dışında birkaç hususu sorgulayabilir.
    Bunlar;

    1. İş bona-fide bir iş mi ve ilanlar ne kadar sağlıklı?
    2. Örneğin iki sene geçti bu pozisyon halen açık mı?

    İlgili yasa aşağıda eklenmiştir.
    "An immigrant visa may not be issued to an immigrant under subparagraph (A) until the consular officer is in receipt of a determination made by the Secretary of Labor pursuant to the provisions of section 1182(a)(5)(A) of this title." 8 U.S.C. Sec. 1153 Allocation of immigrant visas (United States Code (2023 Edition))

    Eğer tanıdığınız bir firma üzerinden böyle bir başvuru yapıp sağlıksız ilanlar verilirse bu kapsamda risk altına girebilirsiniz. Bahsettiğiniz firmanın süreç boyunca pozisyonu dolduramıyor olması dahi dikkat çekecektir.
    Bizim yaptığımız iş başvurularında ilanlar sürekli açıktır ve gerçekten sürekli olarak bir ihtiyaç bulunmaktadır. Bunun Department of State de oldukça farkında ve önemsemektedir.

    2022 yılına dair veri henüz yayınlanmasa bile 2021 yılı Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasalarına göre Ret Nedenleri verisi bu konuda bize rehberlik sağlayabilir.

    Tablo 2: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Uygun Olmayan Durumları (Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası Kapsamında Reddedilme Gerekçelerine göre) 2021 Mali Yılı

    Adsız2.jpg

    Son yayınlanan 2021 yılı verilerine de baktığımızda buradaki uygunsuzluk durumlarının da daha sonra büyük ölçüde çözümlendiğini de görmekteyiz.

    Bunu dışında Department of State doğrudan açıklamasa da emekli bir konsolosluk memurunun açıkladığına göre EB2 ve EB3 profesyonel kategorilerinde daha önce bu kişilerin başvurduğu firma ile H1B ve L1 gibi göçmen olmayan vizeler ile çalışmaması yine pozisyonun bona-fide olmadığını düşündürtmektedir. Hayatın doğal akışına göre de bu kadar kritik ve nitelik gerektiren bir pozisyon için çoğu firmanın 2-3 yıllık planlama yapması beklenemez. Dolayısıyla bunlar Department of State tarafından algılanmakta ve bilinmektedir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53
Çevrimiçi

42.5k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum