Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells umarım bir daha başvuru yapmaya gerek kalmaz.


  • Ben de Mayıs'ı bekliyorum ama saymıyorum artık, aldım boyumun ölçüsünü 😅
    Önemli olan katılmak 🤣
    Herşey bir yana 2019 geliyor arkadaşlar şimdi düşününce 2017den beri beklemişim vay be 2 sene dile ne kadar da kolay...
    Bu iki senede öğrendiğim şey geçmişin de geleceğin de şimdi şu anımızla oluştuğu. O yüzden şimdi aldığınız nefesin, içinizdeki duyguların, aklınızdaki düşüncelerin farkına varın nerde nasıl olursanız olun..


  • @reader sabrınıza hayran kaldım bende bu sene ilk defa başvurdum bakalım bizi ne bekliyor çok umutluyum ama ilk kez başvurdum sanırım bununla alakalı bir durum 🙂 umarım forumdaki isteyen herkese çıkar .. 🙂


  • @Barış @reader Ben 2010-2017 seneleri arasında 6 kez başvurdum toplam 🙂


  • MERHABALAR,
    BİR KAÇ SORUM OLACAK? 1. ARACI FIRMA İLE YAPILAN BAŞVURULARDAN DOLAYI BASLANGICTA ODENEN MIKTARLARDAN SONRA BU SURECIN SAGLIK KONTROLU DAHIL HIC BIR ASAMASINDA PARA AKTARILMAYACAGI KENDILERININ ILGILENILCEGI SOYLENDI BU DOGRUMUDUR? 2. AMERIKA YA GIDILDIKTEN SONRA İŞ BULUNULACAGI HATTA BULUNMUŞ OLUNACAGI SOYLENDI VE KALACAK YERIN AYARLANACAGI GIBI TAAHUTLER DE BULUNDU .. BEN INANDIM CUNKU HERHALDE COK KISI BASVURUYOR ORTAK HAVUZDA BIRIKEN PARADAN ISLEMLERI GORUYORLAR KAZANANLARIN..? YARDIMCI OLURSANIZ TECRUBELERINIZLE SEVINIRIM..


  • @honesthope baştan aşağı yalan söylemişler. Bu gibi aracı şirketlere itimat etmeyin. En sağlıklısı kendinizin başvuru yapması. Aracı firma size kesinlikle iş bulmaz yada kalacak yer ayarlamaz.


  • @entelman sizi ayrıca tebrik ediyorum 6 kez 🙂 sanırım benim için 1 deneme daha olur ( ne dedim ben azımdan yel alsın 🙂 ) kesin bana çıkacak 🙂 umarım çıkar herkese gönlüne göre versin kızım liseye başlayacak bu süreçte çıkmazsa daha fazla nasıl denerim bilmiyorum direk çocuğu İngilizce zayıf bir şekilde üniversite hayatına orada başlatmak çok zor benim için çıktı çıktı yoksa sanırım 1 şansım kalacak 😞


  • @Barış kızınız 21 olana kadar deva, bir kere başladınız artık bırakmak yok.:)


  • @yalta teşekkür ederim 🙂 Umudumu kaybetmek istemiyorum kazanmış gibi her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıyorum bulduğum her video her yazı okuyorum İngilizce için hayatıma dahil etmeye çalışıyorum komik diyaloglarım oluyor :).. Şuan para meselesi henüz çözebilmiş değilim ama Amerika da siz değerli yesilkartforum dostlarıyla birer kahve içmeyi çok isterim..


  • @Barış önünüzde daha çok zaman var. Para meselesi hallolur bir şekilde. Siz ingilizce çalışmaya önem verin. İnşallah kahvede içeriz 🙂

  • ⭐⭐

    @honesthope Size verilmis olan taahhutler %99.99999 tutulmayacak sozlerdir. Sirkete ne kadarlik bir odeme yaptiniz veya yapmayi dusunuyorsunuz bilemiyorum ancak yalnizca vize ucretinin 330$ vesaglik raporunun 397.5$ (2017 yilinda) gibi ucretlerinin oldugunu dusunurseniz bunlarin araci sirketin pek karsilamayi isteyecegi miktarlar olmadigini anlarsiniz. Is imkani ve kalacak yer vaatleri de yine sizi tuzaga cekmek icin soylenmis bir takim yalanlar. Iyi niyetli dusunup sigorta sirketlerinde oldugu gibi ortada bir havuzun varligindan bahsetmisiniz ancak oyle bir sey yok malesef. 🙂 Forumda bu konu ile alakali bir cok kisinin tecrubelerine ulasabilirsiniz. Kesinlikle araci sirketlere para kaptirmamanizi tavsiye ederim. En garanti ve dogru yontem cekilisin resmi sayfasindan kendinizin yapacagi bir basvuru olacaktir.


  • @edelweiss tesekkur ederım ...ama bekleyıp gormekten baska caremız yok cunku mılyon defa sordum..onlarda boyle acıkladı..ve ses kayıtlarınıda aldım telefonumda..taşa carparlar..


  • Bu ileti silindi!

  • @crazycells Teşekkür ederim.

  • ⭐⭐

    @ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Bu sene sanki geçen seneye göre daha mı az başvuruldu öle tahmin ettim gibi bide bu sene fazla kişiye çıkıcakmış gibime geliyor :)))

    Hocam kendi çevremde yaptığım gözlem, tabi genelde milyonlarca insan söz konusu olunca ne kadar sağlıklı bir sonuç verir emin değilim ama bence bırak azalmayı aksine geçen senelere kıyasla inanılmaz daha fazla bir başvuru oldu.

    Son 1 yılda iyice insanlara batan şeylere şöyle bakmak gerekirse:

    Başkanlık sistemi ve sonucunda demokrasinin zayıflaması
    Adalet ve hukuk sisteminin adeta çökmesi, üstüne yetmezmiş gibi bu sistemin tek bir kişiye bağlı olması. Bir kişi ister satılmış yargı karar verir senelerce sebepsiz yere hapis yatabilirsin.
    Türk lirasının aşırı değer kaybetmesi, kimsenin uzun saatler çalışıp sonuç olarak değersiz bir para birimi kazanmak istememesi.
    Eğitim sisteminin bilimsel temellerden iyice uzaklaşması.
    Kamu kuruluşlarında iş bulabilmek için mülakat adı altında siyasi torpil gerekliliğinin olması, yavaş yavaş KPSS gibi sınavların sonuçlarının büyük ölçüde anlamsizlastirilmasi.
    Basının son alımlarla tamamen iktidar kontrollü olması, gerçeklerin değil masabasi haberlerin yayınlanmasi vs vs (Demirören'in geçen sene büyük medya kuruluşlarını alması)

    Bunların hepsinin toplamında oluşan gelecek kaygısı, aç mı kalacağız sorusu, demokratik değerlerden uzak eğitimin kalitesiz olduğu yerde çocuklarım ne yapacak düşüncesi herkesi farklı ülkelerde yaşamaya itiyor. Bu da son bir yılda tavan yaptı. Hani üniversitede öğrenciyim, Türkiye'de kalıp hayat kurmak isteyen bir kişi bulamıyorum. Herkes değişik yollarla gidip bir yerlerde kalıcı olmayanın derdinde.

    Eğitimli insanlar gidiyor, cahilleri daha rahat güderiz diye düşünen siyasiler bile bir anda çark ettiler. İktidardakiler göç etmiş insanlara yurda geri dönmeleri için para teklif eder, İlber Ortaylı gibi son zamanlarda hükümet güdümüne girmiş bir tarihçi bile gitmeyin göç etmeyin diye insanlara kızar hale geldiyse sorun çok büyük, gidenler çok fazla demektir.


  • Çekilişin Mayıs'ta açıklanmasının nedeni nedir acaba?Bekleme süreci neden yani?Sonuçta bilgisayar sistemi üzerinden ve ek bir araştırma yapılmadan yapılıyor diye biliyorum ama yanılıyor muyum?


  • 20 senedir boyle , her sene 1 defa yapılıyor ve onceki senenin sureci var. Yani bu bir süreç , mantık yürütmek manasız ve gereksiz.


  • Sevgili @sash abimin yorumunu cübbeli hocaların din konusunda sorgulayanlara verdiği cevaplara benzettim. 🙂 Kusura bakma abi. Sevgili @Teufel @sash abinin dediği gibi önceden bu süreç posta ile yönetilmekteydi evrakların ulaşması, kontrolü ve adayların mülakata çağrılma işlemleri posta üzerinden olmaktaydı. Dijital ortama geçtikten sonra da bu süreçte değişiklik yapılmamış, aynı şekilde devam edilmiş. Belki gerçekten bu aralık gereklidir, belki de iş yükünü arttırmamak için böyle yapıyorlar. Kesin bir bilgi yok bildiğim kadarı ile bu konuda ama her sene klasik olarak sorulan bir soru bu 🙂 Saygılar.


  • merhaba arkadaslar tecrubelı arkadaslardan veya yetkılı kısıden bılgı alabılırmıyım? gorusmeyı ıngılızce yapmak veya turkce yapmak arasında fark varmı ?..katkısı varmı? hangısı daha saglıklı..?=


  • Sevgili @honesthope kendinizi hangi dilde daha iyi ifade edebileceğinizi düşünüyorsanız görüşmenizi o dilde yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

115
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum