Dolar Çıldırdı
-
sakin gulmeyin 1 ytl=0.4 US cent
-
@sir-altan gülücek bişey yok daha kötü de olacak öyle görünüyor, bir bavula para doldurur ekmek almaya gideriz artık.
-
bu saatten sonra dolar mı çıldırdı biz mi çıldırdık bilemiyorum
-
şampiyonlar ligi için gelen turistlerin sözleri
https://www.haberler.com/spor/sampiyonlar-ligi-finali-icin-istanbul-a-gelen-16015655-haberi/
-
Silindi.
-
$1 = 23.74 TL
-
-
....vay vay vay, tum dusmanlarimiz temmuzda catlayacak,edirnedeki vatandaslarimizda bulgaristana gidip alis veris yapacaklar.politikacinin namuslusu cok azdir, zaten durust insan politikaci olamaz,olursada basarili olamaz.sene sonuna dogru dolarin 40 lirayi bulacagini tahmin ediyorum.
-
@sir-altan 0.04
-
1000 liraya saat aldim. Reddit'de bakayim dedim bakmaz olaydim =D

-
turk lirasi dustukce bende oturdugum yerde turk parasiyla milyoner oluyorum.
-
Birisi youtube da demişti greencard işlemlerine %100 zam gelebilir diye. Eğer gelirse çocuklu aileleri bütçesini zorlayabilir
-
Silindi.
-
@newbie97 göçmen olmayan vize ücretlerine mayıs ayında geldi zaten. green kart için daha bir haber yok.
-
@ayvalik10 ben vermeye raziyim yeterki bana talih ciksin! :D
bir de yurt disi yasagi gelmesin Avrupa gib Shengen gibi yeterli. Her sey zamli zaten, bagisikligim var
-
@ayvalik10 yüzde kaç zam geldi onlara
-
-
@celica hocam Ben 2021de gemide calisirken pandemi oncesi stokta olan saatleri satiyorlardi citizen,fossil falan.
Radio kontrollu abd fiyati 300 350 dolar olan saatleri 40 50 dolara aldim. Abd fiyati 120 130 dolar olan guess/fossilleri vs. 4 5 dolara aldim.
Trde zor zoraki sattim. Millet olucu Ve saygisiz. -
$1 = 23.55 TL
Bu hafta TCMB faiz karari aciklayacak. Buyuk ihtimalle politika faizlerini bir miktar yukseltecekler. Bu durum TL'nin bir miktar degerlenmesine ve kurlarda dalgalanmaya sebeb olabilir. Ama cok buyuk beklentiler icine girmemek gerekir. Yatirim tavsiyesi degildir! :)
-
ABD icin Mayis sonu enflasyon orani 4% olarak aciklandi. Inis devam ediyor.
Bununla birlikte, Kuzey Delaware'de 1+1 apartment kiralari aylik $1,700 civarlarinda.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum